Lab Formula – onze waarden. Dit zijn wij.

«Het is een nieuwe en verbeterde formule die berust op wat we al hebben, maar ons ook stimuleert om beter,
sterker en succesvoller te worden»
— Eugene Kaspersky

Goede resultaten leveren in een complexe en onzekere omgeving

We zijn niet bang om iets te veranderen dat goed werkt en het risico te lopen dat het op de grens ligt. En we nemen alle verantwoordelijkheid voor het resultaat.

Van een miljoen ideeën tot innovatieve oplossingen voor onze klanten

De mensen bij KL grijpen elke kans aan om iets te creëren, te experimenteren en van hun fouten te leren. Zo maken we onze innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Slimme mensen die samen één team vormen

We zijn niet zomaar een groepje slimme individuen, maar een team met een doel. Samen een resultaat behalen is niet mogelijk zonder vertrouwen in de dagelijkse samenwerking.

Mensen vormen het hart van de KL Formula

We zijn groot, niet vanwege het naleven van goede processen, maar vanwege de «getalenteerde mensen in de formule» – onze werknemers en onze partners.

Expertise gebaseerd op natuurlijke nieuwsgierigheid en op het verlangen de beste te zijn

Eenzame denkers op hun eigen planeet, of doelgerichte uitvinders? We worden regelmatig beoordeeld als de meest effectieve technologie voor endpointbescherming.

Het werk is een passie en een manier van leven

Werk is niet alleen om geld te verdienen, werk is een passie en een manier van leven. Het leven is een reis en werk is een integraal en geweldig onderdeel van deze reis. Geld is een leuk extraatje.