Life@Kaspersky

   

Waarom zou je kiezen voor Kaspersky?

Een tijd geleden was ons doel eenvoudig: gewone gebruikers helpen om veilig internet te gebruiken. Maar de tijden zijn veranderd: de digitale wereld is veel groter en ingewikkelder geworden. Elke dag komen er talloze nieuwe en steeds geavanceerdere dreigingen bij. En het gaat dan niet over een stel verveelde tieners die het leuk vinden om in je e-mail te komen. Cybercriminelen kunnen tegenwoordig hele bedrijven platleggen en levens vernietigen.

Daarom bewaken wij bij Kaspersky elke dag de verdedigingslinie van de digitale wereld en zorgen we dat het geen chaos wordt. We bestrijden niet alleen virussen. We bestrijden georganiseerde teams van cybercriminelen. De meeste mensen weten niet dat er elke dag online veldslagen worden gevoerd. Dat mensen zich niet bewust zijn van deze veldslagen blijft de beste indicatie van ons succes. Iedereen die zich inzet voor onze zaak is een vriend en bondgenoot, ware verdedigers die niet de behoefte voelen om hierover op te scheppen.

Ons werk lijkt op dat van geheim agenten. We werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en over de hele wereld. Ieder van ons heeft zijn eigen talenten, van het detecteren van softwarefouten tot het ontwerpen van gebruikersinterfaces, maar samen vormen we een team. We zijn een internationaal bedrijf en ons hoofdcentrum voor innovatie en ontwikkeling staat in Moskou. We dienen één doel: het beschermen van de digitale wereld zodat iedereen er veilig gebruik van kan maken.

   

Leren en ontwikkelen

L&o-missie van kaspersky: het cultiveren van een omgeving waar werknemers kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen zodat zij hun visie op cyberbeveiliging van de toekomst kunnen implementeren door middel van innovatief leren met het team, progressieve mentale modellen en systematisch denken op alle gebieden

De drijvende kracht achter Kaspersky zijn de zeer bekwame professionals die cyberdreigingen onderzoeken en baanbrekende beveiligingstechnologieën maken. Kennis en expertise vormen de kern van de Formula, dus we creëren een mondiale leeromgeving om deze waarden te delen en te verbeteren.

Een werknemer en zijn manager bepalen ontwikkelingsdoelen door middel van regelmatige gesprekken en feedbackrondes. Daar komt dan het Algemene L&O-team bij dat een pad voor de ontwikkeling uitstippelt met een reeks hulpmiddelen en opties. De werknemer kan hiermee de vaardigheden en kennis verbeteren die essentieel zijn voor blijvende, hoge prestaties.

Algemeen systeem voor Leren en ontwikkelen bestaat uit vijf grote blokken:

  • Soft Skills – EcoSet en aangepaste programma's
  • Hard skills – Externe, technische trainingen
  • Talen leren – Eén op één/combinatie/online programma's
  • Initiatieven voor de leeromgeving – Eggucation, All Teach All, Career Night enz.
  • Talentmanagement – Ontwikkelingscentra beschikbaar op basis van nominatie

Tegelijkertijd worden initiatieven voor zelfontwikkeling binnen Kaspersky erg op prijs gesteld. Het bedrijf stelt alle hulpmiddelen ter beschikking die zijn bedoeld om een werknemer hierbij te helpen. Uiteraard staan de werknemer en zijn training in het werkveld centraal in het hele ontwikkelingssysteem. Zoals Aristoteles al zei: "Wat men moet leren doen, leert men door het te doen".