Ons werkterrein

 

   

Onderzoek en ontwikkeling (R&D)

Wij bij Kaspersky beschermen uw belangrijkste gegevens. R&D is het hart van ons bedrijf; hier worden al onze producten en services ontwikkeld en verbeterd. Wij zijn het station van anti-virussoftware allang gepasseerd en streven er nu naar de toonaangevende leider op de wereldmarkt voor informatiebeveiliging te worden. R&D speelt hierin een cruciale rol.

We zijn op de hoogte van de cyberdreigingen in de wereld. Onze experts hebben enorm veel kennis van en ervaring met het opsporen en neutraliseren van alle vormen van schadelijke programma's. De ervaring die we hebben opgedaan door jarenlang belangrijke IT-bedreigingen te bestrijden, is onze meest waardevolle eigenschap. Expertise, een aangeboren nieuwsgierigheid en de ambitie om de beste te zijn - dat is wat ons van anderen onderscheidt. Ieder jaar ontwikkelen we innovatieve producten om iedereen te kunnen beveiligen, van kinderen op internet tot kritische infrastructuren.

R&D is de plek waar innovaties worden gecreëerd, waar u iedere dag weer met nieuwe uitdagingen te maken krijgt, en waar u zich volledig kunt wijden aan de eervolle taak de wereld tegen cyberaanvallen te beschermen.

   

Toekomstige technologieën

Deze afdeling creëert en ontwikkelt nieuwe generatie IT-beveiligingsproducten. Eén hiervan is de industriële cyberbeveiligingsoplossing. Deze is specifiek ontworpen om complexe omgevingen met een scala aan eigen systemen te beveiligen. De oplossing is zeer effectief en omvat een professionele configuratie van onze beveiligingstechnologieën en diensten die je nodig hebt. We werken er hard aan uitgebreide industriële cyberbeveiliging te bieden, van mensen tot processen en technologieën: trainingen, diensten, technologieën.

   

Belangrijkste divisies

Strategic Marketing, Enterprise Business, Consumer Business, Small and Very Small Business, Regional Sales, Business Quality Control, Global Technical Support en Sales Operations zijn wereldwijd verantwoordelijk voor ons brede aanbod van sales- en marketingactiviteiten.

   

Corporate Communications en CEO Office

De afdeling Corporate Communications is betrokken bij het management van interne en externe communicatie. De afdeling geeft uitleg aan de aandeelhouders en de pers over de missie van het bedrijf, en combineert de visie en waarden. De afdeling ontwikkelt berichten en verhalen voor het grote publiek en de werknemers, en stelt nieuwe initiatieven voor waardoor het bedrijf op het gebied van communicatie voorop blijft lopen. De afdeling CEO Office coördineert de publieke beleidsagenda wereldwijd door toezicht te houden op het bedrijf en de samenwerking en communicatie van de CEO met nationale en internationale overheidsinstanties. Dit omvat het coördineren van deelname aan evenementen op overheidsniveau, programma's en projecten, en het onderhandelen over contracten en strategische allianties. Tegelijkertijd houdt de afdeling toezicht op de persoonlijke mediacontacten met en ondersteuning van Eugene Kaspersky – oprichter en CEO van Kaspersky.

   

IT en operationele efficiëntie

De IT-afdeling is een volwaardige partner van de kernactiviteiten. De afdeling biedt ondersteuning voor alle initiatieven in productontwikkeling en automatisering van bedrijfsprocessen. IT ontwikkelt diensten en systemen die de activiteiten van het bedrijf helpen uitbreiden, en bouwt en ondersteunt de infrastructuur van IT en R&D. De waarden van de Lab Formula, met name 'Delivering the Result in Complex Environment and Focused Teamwork', en daarnaast zorgen voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn onderdeel van de dagelijkse activiteiten en cultuur van IT. Deze waarden worden al jaren nageleefd, vanaf het moment dat de visie van IT werd geïntroduceerd.

De afdeling Operationele Efficiency is verantwoordelijk voor de analyse en verbetering van zakelijke processen, het beheer van het projectportfolio van het bedrijf en de integratie hiervan in de besluitvorming.

   

Finance & Administratie

De Finance afdeling richt zich op duurzame groei van het bedrijf. De afdeling levert inzichten in bedrijfsgegevens voor alle aandeelhouders en complexe oplossingen op het gebied van financiën. De afdeling verzorgt de boekhouding en rapportage, financiële planning, controle en analyse, inkoop, belasting, compliance, treasury en kantoorbeheer over de hele wereld.

   

Legal & Security

De afdeling Legal & Security biedt het bedrijf ondersteuning wanneer zij juridische vragen hebben of problemen hebben met betrekking tot beveiliging: ondernemingsrecht, intellectueel eigendom, contractrecht, fysieke beveiliging, informatiebeveiliging enz.

   

Menselijk kapitaal

Mensen vormen het hart van de KL Formula. Dit is een van onze waarden en dat zie je terug bij Kaspersky. De teams van Human Capital doen elke dag hun best om de slimste mensen aan te nemen, hen te helpen in hun groei en ontwikkeling, en hun slimme diensten en uitstekende voordelen aan te bieden. We helpen ons team om zich te ontwikkelen en steeds professioneler te worden. We werken samen met onze R&D en de business teams, en we willen iedereen helpen die voor Kaspersky kiest om de volgende stap in hun carrière te zetten.