Carrière en professionele ontwikkeling

Kaspersky biedt werknemers unieke mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei in een van de beste internationale IT-beveiligingsbedrijven. De carrièrerichting die je kiest, is helemaal je eigen keuze. We waarderen en respecteren de loopbanen van professionals en managers. We ondersteunen alle teamleden ongeacht of zij streven naar een managementpositie of kiezen voor een stabiele groei binnen hun vak.

Welke loopbaan je ook kiest, wij kunnen je alles bieden wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Onze trainingsprogramma's zijn ontwikkeld voor onze werknemers zodat zij zich in een omgeving bevinden die hun persoonlijke groei stimuleert. We bieden een set hulpmiddelen die onze werknemers kunnen gebruiken voor hun ontwikkeling

"Wij beschermen de wereld. Wij vinden dat iedereen – particulieren, kleine en grote ondernemingen, overheden – de gelegenheid zou moeten hebben om alles uit technologie te halen zonder bang te hoeven zijn voor inbraak of andere bedreigingen"
— Eugene Kaspersky, oprichter en CEO van Kaspersky

Kaspersky – Waarom zou je voor ons werken?

Kaspersky is 's werelds grootste particuliere leverancier van beveiligingsoplossingen voor endpoints, één van de vier grootste leveranciers van endpointbeveiliging en een innovatieve leverancier van beveiligingssoftware voor thuisgebruikers en zakelijke gebruikers.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten