Prestaties zijn belangrijk

Motorsport en cyber security hebben veel meer gemeen dan je zou denken.

In de supersnelle wereld van Formule 1 zijn prestaties alles – Scuderia Ferrari weet precies wat dat betekent.

Hetzelfde geldt wanneer consumenten en bedrijven IT-beveiliging nodig hebben waarop ze kunnen vertrouwen… prestaties betekenen het verschil tussen veiligheid of het ten prooi vallen aan de nieuwste cyberdreigingen.

Prestaties zijn belangrijk

Waarom Scuderia Ferrari? Als het oudste – en

Als het oudste – en meest succesvolle – team in de lange geschiedenis van Formule 1, wordt Scuderia Ferrari gerespecteerd vanwege zijn prestaties en passie.

In 2010 sloot Kaspersky Lab een sponsorovereenkomst met Scuderia Ferrari – en we hebben onlangs de overeenkomst verlengd. Kijk eens goed naar de auto's, de overalls en helmen van de coureurs en de kleding van de pit crew… je ziet het merk Kaspersky Lab.

Waarom Scuderia Ferrari? Als het oudste – en

Waarom Kaspersky Lab?

Vanwege de voortdurend in omvang en complexiteit toenemende malwareaanvallen en cyberbedreigingen, heeft elk bedrijf behoefte aan een krachtige beveiliging.

In 2013 hebben we een overeenkomst getekend waarbij beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab de IT-systemen van Ferrari helpen beschermen… van de legendarische fabriek in Maranello tot de raceauto's op het circuit en alles daar tussenin.

In deze korte video zie je hoe onze beveiliging helpt Ferrari te beschermen.

Klik hier voor meer informatie en bezoek de speciale pagina 'Kaspersky Lab Together with Scuderia Ferrari'.

MEER OVER ONS PARTNERSCHAP

De video is gemaakt door Kaspersky Lab in 2017 met medewerking van Scuderia Ferrari.

Ook wij geven gas

Nu – na twee succesvolle jaren – schakelen we enkele versnellingen hoger en starten we onze nieuwe racecampagne in de PRO-klasse van de 2017 Blancpain GT Endurance Series.

We zijn er trots op wereldberoemde, professionele coureurs te hebben – Giancarlo Fisichella, Marco Cioci en James Calado – gereed voor een vol seizoen achter het stuur van onze Ferrari 488 GT3. We werken er hard aan om met ons team een podiumplaats te veroveren – en je kunt hun vorderingen volgen op www.kasperskymotorsport.com.

Ook wij geven gas

Koesteren voor de toekomst

Sinds 2013 ondersteunen we proactief een rijzende ster van de Ferrari Driver Academy – Antonio Fuoco. In het seizoen 2017 racet Antonio in de GP2-serie.

Natuurlijk willen we ook bedrijven en thuisgebruikers helpen te genieten van een toekomst waarin zij veilig zijn voor cyberbedreigingen. En de uitdaging van het beschermen van IT-systemen – in veeleisende productie- en raceomgevingen – helpt ons innoverende technologieën te ontwikkelen die kunnen helpen bij de bescherming van alle klanten van Kaspersky Lab.

Koesteren voor de toekomst

MEER INFORMATIE

Klik hier voor meer informatie over Kaspersky Motorsport.

Bezoek Kaspersky Motorsport

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten