Alexander Moiseev

Chief Sales Officer

Alexander Moiseev is Chief Sales Officer bij Kaspersky Lab. Onder zijn belangrijkste verantwoordelijkheden vallen wereldwijd management van sales en de ontwikkeling van nieuwe commerciële kanalen. Moiseev is ook één van de drijvende krachten achter de technologie-investeringen van het bedrijf in innovaties voor cyberbeveiliging van transportsystemen..

Daarvoor was Moiseev sinds juli 2013 Managing Director Europa bij Kaspersky Lab. Vanuit Londen overzag hij de activiteiten in regio Europa, waarbij hij verantwoordelijk was voor het commerciële succes van de talloze producten, oplossingen en diensten van Kaspersky Lab binnen deze regio.

Alexander speelt ook een belangrijke rol in het Kaspersky Motorsport-team, een submerk dat is ontstaan uit de grote betrokkenheid van Kaspersky Lab bij cyberbeveiliging in de automotivesector. Sinds 2011 heeft hij als hoofd van Kaspersky Lab's Global Partnerships en Sponsorships bijgedragen aan wereldwijde sponsoringprojecten, waarvan het partnerschap met Scuderia Ferrari het grootste is. Hij begon in 2006 bij Kaspersky Lab als Business Development Manager voor Italië en Israël, en werd in april 2008 Managing Director van Kaspersky Lab Italië en het Middellandse Zeegebied. Alexander is afgestudeerd aan de Moscow State University met een engineeringdiploma in wiskunde en cybernetica.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten