Andrey Tikhonov

Chief Operating Officer

Andrey werd in januari 2012 Chief Operating Officer bij Kaspersky Lab. Daarmee is hij verantwoordelijk voor het algemeen bestuur van financiën, HR, IT en werkprocessen.

Vóór zijn huidige functie bekleedde Andrey een aantal managementposities bij Kaspersky Lab. In maart 2009 werd hij benoemd tot Chief Information Officer na vijf jaar te hebben gewerkt als Technical Director bij het bedrijf. Daarvoor was hij vanaf 2002 hoofd van de ontwikkelingsafdeling bij Novell na een succesvolle tijd als projectmanager.

Andrey werkt al sinds 1989 in de IT, aanvankelijk in een onderzoeksinstituut van het Russische ministerie van Defensie, waar hij opklom tot luitenant-kolonel. Andrey studeerde met onderscheiding af aan een militaire academie in Kiev.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten