Mikhail Pavlyushchik

Security Expert, Anti-Malware Research, VS

Mikhail kwam in 2010 terug bij Kaspersky Lab als Security Expert, met een plaats in onze wetenschappelijke commissie. Dit is de tweede keer dat hij bij ons werkt. De eerste keer was in 1999 en hij begon toen als Virus Analist waarna hij opklom tot Senior Antivirus Research Engineer.

Mikhail verliet het bedrijf in 2008. Hij werd Senior Software Development Engineer bij Microsoft, met als verantwoordelijkheid de ontwikkeling van een zoekindexplatform voor online gebruik en gebruik door multimedia.

Mikhail heeft bijna twintig jaar ervaring in IT-beveiliging. Zijn expertise omvat onder andere systeemprogrammering, realtime dataverwerking, multithreading, synchronisatie, interprocescommunicatie, technieken voor veilig programmeren en TCP/IP-omgevingen, en computerbeveiliging in het bijzonder. Mikhail heeft verschillende belangrijke anti-virustechnologieën bedacht die worden gebruikt in producten van Kaspersky Lab. Mikhail werkt in Vancouver, in Canada.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten