Sergey Golovanov

Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Sergey begon zijn carrière bij Kaspersky Lab in 2005 als virusanalist, voordat hij hoofd werd van de Non-Intel Research Group. Hij werd in 2009 malware-expert voor Kaspersky Labs Russische Research Center en is opgeklommen tot Principal Security Researcher. In deze functie onderzoekt hij dreigingen voor banken en cyberspionage. Sergey heeft ook expertise in geïntegreerde systeembeveiliging, cybercriminele 'partnernetwerken', niet-Windows-bedreigingen (Mac OS, Unix OS), botnets en andere aspecten van cyberbeveiliging.

Sergey is momenteel aan het promoveren. In zijn vrije tijd geeft hij cursus over het beveiligen van computernetwerken. Voordat hij bij het bedrijf kwam, werkte hij in het Moscow Centre for Scientific and Technical Information.


Andere leden van dit team

 • Sergey Novikov

  Deputy Director, Global Research & Analysis Team

 • Kurt Baumgartner

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • David Jacoby

  Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Vitaly Kamluk

  Director, Global Research & Analysis Team, APAC

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten