Vyacheslav Zakorzhevsky

Head of Anti-Malware Team

Vyacheslav kwam in 2007 als Virus Analist bij Kaspersky Lab. Hij klom op tot Senior Virus Analyst en Leading Virus Analyst in de heuristische-detectiegroep, met als taak: polymorfische virussen detecteren en verwijderen, en gecomprimeerde en beschermde objecten detecteren.

In 2013 werd Vyacheslav hoofd van de Vulnerability Research Group, waar hij voornamelijk exploits bestudeerde en betere bescherming daartegen ontwikkelde. In 2014 werd hij hoofd van het Anti-Malware Team bij Kaspersky Lab. Hier is hij verantwoordelijk voor alle problemen met betrekking tot detectiekwaliteit en het aantal 'false positives'.

Vyacheslav heeft een bachelor van het Moscow Institute of Fine Chemical Technology, en een master van de Russische Presidential Academy of National Economy and Public Administration. Hij heeft ook een MBA in mondiale financiën en het bankwezen aan de Swiss Business School.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten