Kaspersky®
Anti-Ransomware
Tool for Business

In 2017 was er een spectaculaire groei van ransomware.
Het is tijd om deze dreiging aan te pakken en uw bedrijf te beschermen.

Van wereldwijde transportreuzen en nationale gezondheidsdiensten tot Australische bedrijven voor snelheidsmeting1, ondernemingen van elke omvang worden aangevallen door cybercriminelen die gegevens coderen en 'gijzelen' totdat losgeld wordt betaald.

  • 65% van de bedrijven die in 2017 met ransomware te maken kregen verloor de toegang tot een aanzienlijke hoeveelheid gegevens – in sommige gevallen zelfs alle gegevens2.
  • 36% van de bedrijven die er een dag of langer over deden om een aanval te detecteren verloor een aanzienlijk aantal bestanden. Bij 34% duurde het in 2017 langer dan een week om gegevens te herstellen.
  • 23% van alle bedrijven wereldwijd werd aangevallen3. En hoewel ruim een derde betaalde, zag één op de vijf bedrijven de eigen gegevens nooit meer terug.

Dat betekent niet dat u hier niets tegen kunt doen...

GRATIS! Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business

Dit is een lichte tool om ransomware en cryptomalware direct te scannen en blokkeren. Omdat de tool GDPR-compatibel is, kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens op een verantwoorde wijze worden verwerkt en beveiligd.

De meest geteste en bekroonde beveiliging ter wereld

Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business helpt uw bedrijf te beschermen tegen een van de snelst groeiende dreigingen van 2017.

Het is gebaseerd op 's werelds meest beproefde, meest bekroonde beveiliging en op een aantal technologieën die worden gebruikt in Kaspersky Endpoint Security for Business.

Zorg dat u geen slachtoffer wordt

Download uw gratis Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business nu!

DOWNLOAD GRATIS
ANTI-RANSOMWARE TOOL FOR BUSINESS
CONTACT
 

Download GRATIS Anti-Ransomware Tool for Business

DOWNLOAD DE TOOL NU EN BESCHERM UZELF