Top 3-score voor elk gebruiksscenario in het Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms-rapport van Gartner

BEKIJK HET RAPPORT

Gartner beoordeelt essentiƫle mogelijkheden van 21 EPP-oplossingen

In dit nieuwste rapport van Gartner wordt gemeten hoe de producten van toonaangevende Endpoint Protection-leveranciers presteren op de kritieke punten die voor alle ondernemingen van belang zijn.

Het rapport bouwt voort op de Magic Quadrant Endpoint Protection-analyse van 2018 en beschrijft de prestaties van leveranciers op negen essentiële gebieden, waaronder preventie, consolemeldingen en -reacties, EDR-kernfunctionaliteit, integratie met software van derden en managed services (MSS/MDR).

Er wordt beoordeeld in welke mate de producten aan de behoeften van drie typen bedrijven voldoen, ingedeeld per gebruiksscenario op basis van de aanpak van endpointbescherming.

Bekijk dit rapport en ontdek:

  • Welke specifieke mogelijkheden een bedrijf als het uwe de meeste waarde opleveren en hoe de producten de adoptie van technologieën als EDR aanpakken.
  • In welke mate de EPP- en EDR-producten van 21 toonaangevende leveranciers aan de verwachtingen voldoen, en waarom de EPP-oplossing van Kaspersky Lab in de top-3 staat voor alle gebruiksscenario's.

Consistent goede prestaties in onafhankelijke tests zijn kenmerkend voor het succes van Kaspersky Lab. Ontdek waarom we dankzij onze visie van True Cybersecurity alle essentiële mogelijkheden kunnen bieden waarover uw bedrijf moet beschikken.

BEKIJK UW GRATIS GARTNER-RAPPORT HIER

Deze grafiek is gepubliceerd door Gartner Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet als zodanig binnen de context van het gehele document worden geƫvalueerd.
Gartner doet geen aanbevelingen voor specifieke leveranciers, producten of diensten die worden beschreven in haar onderzoekspublicaties. Gartner adviseert gebruikers om niet alleen leveranciers met de hoogste scores of een bepaald predicaat te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie en kunnen niet als feiten worden beschouwd. Gartner biedt geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende dit onderzoek, waaronder begrepen garanties voor verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.
.