Overslaan naar hoofdinhoud
Service

Kaspersky Adaptive Online Training

Cyberveiligheidsvaardigheden van de marktleider in IT-beveiliging, versterkt door adaptief leren.

Het product

Kaspersky Adaptive Online Training is een unieke training op het gebied van security awareness, die content op basis van de ruim twintig jaar ervaring in cyberveiligheid van Kaspersky combineert met geavanceerde leer- en ontwikkelingsmethoden. De training is ontwikkeld door Area9 Lyceum op Rhapsode™, het eerste vierdimensionale adaptieve leerplatform ter wereld.

De cognitieve benadering heeft een innovatieve adaptieve leermethode als basis en draagt bij aan een persoonlijke leerervaring die rekening houdt met de capaciteiten en behoeften van elke afzonderlijke cursist.

Een-op-een-benadering met persoonlijke trainer

Het programma past belangrijke elementen uit de leerwetenschappen toe:
- Probleem gebaseerd leren
- Verschillende benaderingen van hetzelfde onderwerp
- Constante evaluatie van de voortgang van cursisten.

Geeft een boost aan de innerlijke motivatie

Kaspersky Adaptive Online Training identificeert hoe vertrouwd een cursist is met een bepaald onderwerp en biedt alleen uitleg en ondersteuning wanneer dat nodig is. Dit voorkomt saaie herhalingen en verbetert de innerlijke motivatie.

Immersief leerproces

Lesgeven door vragen te stellen, zorgt ervoor dat de kennis niet alleen wordt vergaard, maar ook wordt vastgehouden.

Regelmatige opfrissing van de kennis draagt bij aan het aanleren van goede cyberveiligheidsgewoonten.

Bespaart medewerkers tijd

Dankzij een individueel leertraject dat persoonlijk is afgestemd op elke cursist, hoeft er minder tijd te worden besteed aan de training.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Unieke trajecten naar 100% competentie

 • Unique paths to 100% competency

  • Past zich automatisch aan de behoeften van elke medewerker aan dankzij de online methode;
  • Gebruikt geavanceerde computerwetenschap om op schaal een tutor-achtige benadering te creëren, die zelfs onbewuste incompetenties herkent, de innerlijke leermotivatie van de medewerker vergroot, eventuele hiaten vult en snel en efficiënt 100% competentie bereikt;
  • Leren door steeds vragen te stellen, laat medewerkers nadenken in plaats van alleen lezen. Door problemen op te lossen en de juiste antwoorden te vinden, nemen ze informatie beter in zich op;
 • Content op basis van cyberveiligheidsvaardigheden

  • De expertise en ervaring van Kaspersky in het definiëren van vaardigheden die elke medewerker nodig heeft voor veilig gedrag;
  • De onderwerpen in Kaspersky Adaptive Online Training dekken de belangrijkste domeinen van cyberveiligheid;
  • Het kader omvat meer dan 300 praktische vaardigheden, die eenmaal aangeleerd automatismen en veilige gewoonten worden, zodat medewerkers flexibel kunnen reageren op veranderende aanvallen.
 • Diepgaande analyse tot aan metacognitie aan toe

  • Uitgebreide statistieken om de voortgang van medewerkers op te volgen: prestatie-overzicht, rapportages en diagrammen voor groepen en individuen;
  • Technologie voor vroege waarschuwing om kwetsbare studenten te herkennen;
  • Rapportages over gebruikersvoortgang, groepsvoortgang, taakdetails met diepgaande analyse van de competenties en metacognitie van medewerkers.

Whitepapers

Kom meer te weten en lees opinies van onze internationaal erkende experts op het gebied van cyberveiligheid

Het risico

Medewerkers blijven de zwakste schakel in de keten van zakelijke cyberveiligheid. Ondanks alle aanwezige beveiligingsinstrumenten hoeft er maar één ongetrainde medewerker te zijn die op de verkeerde link klikt en zo de deur openzet voor een beveiligingsinbreuk.

 • 80% van alle inbreuken wordt veroorzaakt door nonchalance of nalatigheid van werknemers.

 • Ruim 50% van de bedrijven ziet medewerkers als het grootste risico voor hun cyberveiligheid.

 • 30% van de medewerkers geeft toe dat ze hun aanmeld- en wachtwoordgegevens aan collega's doorgeven.

 • De gemiddelde financiële impact van een gegevenslek als gevolg van verkeerd gebruik van IT-middelen door medewerkers is $ 1.195.000 voor grote ondernemingen.

 • 33% van de grote ondernemingen wil meer investeren in beveiligingseducatie en -training voor medewerkers, om zo beveiligingsincidenten te voorkomen.

 • 52% van de bedrijven heeft problemen gehad op het gebied van de cyberveiligheid door verkeerd gebruik van IT-middelen door medewerkers.

Gerelateerde oplossingen