OPLOSSING

Blockchain Security

De ultieme cybersecurity voor de crypto-economie

Wat we bieden

Op blockchain gebaseerde technologie wordt steeds populairder en wordt nu gebruikt voor het oplossen van een breed scala aan taken. En het gaat niet alleen om cryptovaluta's. De vele applicaties maken blockchain-technologie een belangrijk element in bedrijfsprocessen die zelfs zijn toe te passen in de productie.

Blockchain-technologie is te vinden in IoT-netwerken, workflowbeheersystemen, cryptovaluta's en vele andere gebieden. De technologie is nu een essentieel bestanddeel en state-of-the-art norm voor een hele reeks bedrijven.

Maar als beveiligingsmaatregel kan een blockchain zelf worden blootgesteld aan allerlei risico's. Gezien het feit dat blockchains gevoelige informatie bevatten over de activa en infrastructuur van specifieke gebruikers en bedrijven, is uitgebreide bescherming van cruciaal belang.

Incidentrespons en herstel

Directe reactie op inbraken, identiteitsdiefstal en beveiligingsproblemen. Neutraliseren van cyberaanvallen zonder te wachten totdat ze uw netwerk schaden en doen crashen.

Application Security Assessment

Codecontrole, detectie van bedreigingen voor smart contracts en platformproblemen. Voorkom verlies veroorzaakt door schadelijke code in uw smart contracts of blockchain.

Voorlichting en bewustwording

Elke gebruiker moet bekend zijn met de te nemen veiligheidsmaatregelen ter voorkoming van lekken. Lees hoe u moet reageren wanneer uw blockchain-applicatie risico loopt en hoe u beveiligingsincidenten kunt voorkomen.

Bescherming tegen fraude en phishing

Social engineering, fraude en phishing blijven potentiële bedreigingen, zelfs voor beveiligde systemen.
Beperk het risico van phishing en gegevenslekken veroorzaakt door schadelijke activiteiten.

Casestudy's

Lees hoe bedrijven hun token sales, smart contracts en omgevingen beveiligen met oplossingen van Kaspersky

Het gebruik

 • Blockchain Apps Security

  Op blockchain gebaseerde netwerken en applicaties worden gebruikt in zeer uiteenlopende gebieden. Ook al is er sprake van een veilige technologie, een blockchain zelf moet ook beschermd worden. De risico's van misbruik, gerichte aanvallen of onbevoegde toegang kan worden beperkt door directe afhandeling van incidenten en systeemherstel. Om infiltraties te voorkomen, bieden we broncodecontrole, bescherming tegen fraude en phishing, en voorlichting aan gebruikers.

 • Token Offering Security

  Token Offering of Token-Sales is een procedure om investeringen aan te trekken door bedrijfstokens te verkopen. Voor Token Offering-projecten, voornamelijk gebaseerd op gecombineerde technologie, zijn codecontrole evenals application security assessment nodig. Dit omvat bescherming tegen fraude en phishing, bewaking van de websitebeveiliging, testen op lekken en bescherming tegen DDoS-aanvallen. We controleren blockchain smart contract-code om kwetsbaarheden te ontdekken. Incidentonderzoek en -rapportage zorgen voor constante bescherming. Voorlichting cybervaardigheden helpt gebruikers kritieke fouten te vermijden.

 • Crypto Exchange Security

  Een cryptobeurs is een plek waar gebruikers verschillende cryproactiva kunnen verhandelen en kopen. Die beurs is ook kwetsbaar voor cyberdreigingen. Cryptobeurzen vereisen constante beveiliging en bewaking, zoals preventie van doelgerichte aanvallen, bescherming tegen DDoS-aanvallen, bewaking van de websitebeveiliging en regelmatige codecontrole. Rapporten over veiligheid, afhandeling van incidenten en testen op kwetsbaarheden worden ook meegeleverd. Gebruikers worden getraind in het herkennen en voorkomen van fraude en phishing-praktijken als onderdeel van het voorlichtingsprogramma cybervaardigheden.

24/7

Gehackt?

Professionele afhandeling van cybersecurity-incidenten is beschikbaar wanneer u die nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Ervaar onze volledige wereldwijde expertise die kan worden geïmplementeerd in uw beveiligingsplan.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Het risico

Gebruikers van een blockchain-netwerk kunnen het doelwit zijn van phishing-aanvallen. Scammers maken valse ICO-websites en hubs om gebruikers te verleiden betalingen naar nepwallets te doen. Configuratiefouten en onveilige gegevensopslag en -overdrachten kunnen lekken van gevoelige informatie veroorzaken. Besturing van een systeem kan worden overgenomen vanwege bugs in de code. Dit is nog gevaarlijker wanneer er gecentraliseerde componenten zijn binnen het platform.

 • <p>Veel ICO- en cryptobeurswebsites zijn kwetsbaar voor DDoS-aanvallen. Ze nodig hebben uitgebreide bescherming nodig voor een optimale beveiliging en minimale beveiligingsinbreuken.</p>

  Veel ICO- en cryptobeurswebsites zijn kwetsbaar voor DDoS-aanvallen. Ze nodig hebben uitgebreide bescherming nodig voor een optimale beveiliging en minimale beveiligingsinbreuken.

 • <p>Smart contracts en de blockchain-code bevatten mogelijk bugs of zelfs forse backdoors. Daardoor kunnen hackers mogelijk binnenkomen.</p>

  Smart contracts en de blockchain-code bevatten mogelijk bugs of zelfs forse backdoors. Daardoor kunnen hackers mogelijk binnenkomen.

 • <p>Niet elke blockchain-applicatie is gedecentraliseerd. Cryptobeurzen hebben nog steeds sterk gecentraliseerde aspecten die een aantrekkelijk doelwit voor aanvallers kunnen vormen.</p>

  Niet elke blockchain-applicatie is gedecentraliseerd. Cryptobeurzen hebben nog steeds sterk gecentraliseerde aspecten die een aantrekkelijk doelwit voor aanvallers kunnen vormen.

 • <p>Social engineering, fraude en phishing blijven potentiële bedreigingen, zelfs voor zeer goed beveiligde systemen zoals blockchains, waarbij scammers in staat zijn om gebruikers hun aanmeldgegevens te ontfutselen.</p>

  Social engineering, fraude en phishing blijven potentiële bedreigingen, zelfs voor zeer goed beveiligde systemen zoals blockchains, waarbij scammers in staat zijn om gebruikers hun aanmeldgegevens te ontfutselen.

 • <p>In sommige gevallen, als meer dan 50% van het blockchain-vermogen wordt beheerst door de aanvallers, zullen ze in staat zijn om frauduleuze transacties te verifiëren.</p>

  In sommige gevallen, als meer dan 50% van het blockchain-vermogen wordt beheerst door de aanvallers, zullen ze in staat zijn om frauduleuze transacties te verifiëren.

 • <p>De meeste gebruikers zijn doorgaans niet bekend met elementaire maatregelen op het gebied van cybersecurity en weten niet hoe ze moeten reageren in het geval van een aanval.</p>

  De meeste gebruikers zijn doorgaans niet bekend met elementaire maatregelen op het gebied van cybersecurity en weten niet hoe ze moeten reageren in het geval van een aanval.

Met betrekking tot deze oplossing

Resources marked with an asterisk (*) are in English.