Hybrid Cloud Security is nu beter dan ooit

Speciaal voor private en public clouds

Hiermee kunt u een perfect gepland en adaptief ecosysteem bouwen voor cybersecurity, met de naadloos geplande mogelijkheden die u nodig hebt voor uw multi-cloudworkloads, zonder in te leveren op resource-efficiëntie.

Kaspersky Hybrid Cloud Security is ontworpen om applicaties en gegevens te beschermen, zowel op uw fysieke, virtuele en cloudworkloads. Zo verzekert u de activiteiten van uw bedrijf en versnelt u naleving voor uw volledige multi-cloudomgeving.


 • Next gen bescherming

  Meerlaagse realtime bescherming voor cloudworkloads, op basis van bescherming tegen malware met behulp van machine learning, gecombineerd met een reeks beschermings- en preventietechnologieën en cloudondersteunde dreigingsinformatie.

 • Uniforme cybersecurity

  De beste edge-to-edge bescherming voor elke workload en elk apparaat, zowel fysiek als virtueel, voor uw software-enabled datacenter en uw beheerde en public cloud.

 • Naadloos beheer

  Uniform beheer voor al uw softwareassets, op locatie en in de cloud, via één console. Zo ervaart u volledige zichtbaarheid en transparantie, voor soepel en efficiënt gebruik en beheer.

Geschikt voor

Nieuwe bedrijfsdoelen en veranderen de rol van IT. Kaspersky Lab helpt u met geschikte cybersecurity, hoe complex uw hybride cloudomgeving ook is.

CASESTUDY'S

 • 
     Riverside Healthcare
  Riverside Healthcare

  Riverside Healthcare wilde er zeker van zijn dat dreigingen voor de beveiliging rigoureus zouden worden aangepakt, zeker met het oog op het groeiende aantal medewerkers. Beveiliging van gevoelige gegevens is van het grootste belang. De medische gegevens en creditcardgegevens van patiënten moesten beter worden beveiligd om te voldoen aan de bestaande regelgeving en voor privacybescherming.

 • Fubon Bank            
  Fubon Bank            

  Oplossing:

  Fubon Bank strives to serve the whole country from its base in Shanghai. Dit vereist een zeer goede netwerkbeveiliging. Tegelijk is het noodzakelijk om alle virtualisatievoordelen te behouden. Dankzij de implementatie van de virtuele desktopinfrastructuur heeft Fubon Bank de bedrijfskosten significant kunnen verlagen.

 • 
     Bank VTB24
  Bank VTB24

  Oplossing:

  Bank VTB24 operates more than 1,000 branches across the country and has a complex modern IT network with 3,000+ virtual desktops. Ze hadden beveiliging nodig..

HET GEBRUIK

 • Uw private cloud beveiligen

  • Geïntegreerde beveiliging zonder agents voor VMware NSX for vSphere, zodat beveiligings- en IT-lagen kunnen samenwerken voor verbeterde beschermingsniveaus.
  • Gepatenteerde Light Agent-bescherming voor virtuele servers en VDI-platformen met resource-efficiënte en fouttolerante werking.
  • Traditionele beveiliging in meerdere lagen voor fysieke servers, met bescherming tegen ransomware, bescherming tegen beveiligingslekken en technologieën voor gedragsdetectie.
 • Verdedig uw AWS-instanties

  • Integratie via AWS API, voor eenvoudigere inventarisatie van uw cloudinfrastructuur en geautomatiseerde beveiligingsprovisioning op al uw AWS EC2-instanties.
  • Vult de cloudeigen tools van AWS aan met proactieve cybersecurity, bescherming tegen beveiligingslekken, integriteitsbewaking, beheer voor apps en apparaten en zelfs AI-ondersteunde runtimebescherming.
  • Nu beschikbaar in AWS MarketPlace ter ondersteuning van uw digitale transformatiestrategie en een veilige overstap naar de cloud.

  MEER INFORMATIE

 • Bescherm uw Azure-cloud

  • We vereenvoudigen waar en hoe u beveiliging kunt implementeren op uw cloudassets, vanuit uw bedrijfsinfrastructuur of vanuit Azure MarketPlace.
  • Beschikbaar als Azure-extensies om het inrichten van beveiligingsagents op al uw cloudworkloads te vereenvoudigen, voor zowel nieuwe als actieve workloads.
  • Integratie met Azure Security Center beperkt risico's dankzij verbeterd zicht op de beveiliging van uw volledige Azure-cloud.

  MEER INFORMATIE 

24/7

PREMIUM ONDERSTEUNING

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

WHITEPAPERS

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

SYSTEEMVEREISTEN

De dreigingen

Eén geïnfecteerde VM of één geïnfecteerd bestand kan het investeringsrendement van uw hybride cloud sterk verminderen. Met gedeelde beveiligingsverantwoordelijkheid wordt de behoefte aan geschikte beveiligingsmogelijkheden voor elke cloudworkload versterkt. Voorkom dat cloudworkloads de zwakste schakel in het volledige beveiligingsecosysteem van uw bedrijf worden.

 • Scan

  Wanneer de IT- en beveiligingsstrategie niet op één lijn liggen, is dit voornamelijk schadelijk in cloudomgevingen, het hart van het bedrijf.

 • Scan

  Wanneer het niet lukt om elke cloudworkload en uw volledige IT-architectuur te beschermen, bent u een gemakkelijk doelwit voor cybercriminelen.

 • Scan

  Een aanpak waarbij alleen tegen malware wordt beschermd, werkt niet in de cloud. Er zijn meer beschermingslagen en beveiligingscontroles nodig om uw cloudgebruik te bevorderen.

 • Scan

  Serieuze gegevensinbreuken in de cloud worden meestal veroorzaakt doordat er beveiligingsoplossingen zijn geïmplementeerd die niet voldoende transparant zijn.

 • Scan

  Beveiligingstools die resources niet efficiënt gebruiken kunnen uw hybride cloudimplementatie vertragen en de productiviteit van eindgebruikers negatief beïnvloeden.

 • Scan

  Gebrek aan API-integratie maakt beveiligingsprovisioning minder efficiënt, maar cloudworkloads moeten beschermd zijn, of u ze kunt zien of niet.

Partners

Samen met onze technologiepartners zorgen we voor naadloze en maximaal beschermde digitale transformatie en beveiligde cloudimplementatie.

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten