Het Kaspersky Employee Skills trainingsplatform is bedoeld om uw technische cybersecurity vaardigheden bij te brengen en te versterken. Deze training wordt aangeboden als een modulaire interactieve on-access tool en is een effectieve beveiligingstraining voor alle niet-IT-werknemers.

Ontdek hoe het platform werkt door de gratis interactieve demo's hieronder te proberen. Het aantal talen zal in de toekomst nog worden uitgebreid. Houd er rekening mee dat de demo's niet de volledige cursusinformatie bevatten. Het volledige platform bestaat uit meer dan 25+ trainingsmodules van 15 minuten, evaluatietools, automatische inschrijving in trainingsmodules en geavanceerde analyses en rapportages.

Interactieve trainingsmodules

Gesimuleerde phishingaanvallen

Kant-en-klare, aanpasbare templates van phishing-e-mails, variërend van zeer eenvoudig tot zeer geavanceerd, tonen de belangrijkste punten die medewerkers leren wanneer zij gesimuleerde phishing-e-mails ontvangen. Als een gebruiker op een gesimuleerde phishinglink klikt, een bijlage download of gegevens invoert op een valse bestemmingspagina, krijgen ze een "just-in-time" bericht met informatie over hoe ze phishing-e-mails kunnen herkennen. Het platform wijst automatisch relevante trainingsmodules toe aan gebruikers die niet slagen voor een test. Gesimuleerde phishingaanvallen worden in 27 talen aangeboden en kunnen door de klant worden aangepast.

Klik op de links in deze demo om te zien hoe het werkt

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten