Kaspersky Security for Data Centers | Kaspersky Lab NL
Alle oplossingen bekijken

Kaspersky Security for Data Centers

Speciaal ontwikkelde security voor de kritische infrastructuur in het datacenter

Contact

Bedreigingslandschap

Of u nu met een eigen datacenter werkt of Infrastructure-as-a-Service (IaaS) levert, het is essentieel dat u beveiligingslekken voorkomt en alle vertrouwelijke gegevens die u opslaat en verwerkt beveiligt. Er zullen vele aanvalsoppervlakken zijn die kunnen worden misbruikt door een breed scala van infectiehaarden. Als u uw datacenterinfrastructuur uitbreidt om op nieuwe bedrijfsbehoeften te reageren, wordt deze waarschijnlijk nog complexer. Helaas kan dit leiden tot meer mogelijkheden voor cybercriminelen om uw bedrijf aan te vallen.

Wat hebben we te bieden?

Aangezien de continuering van bedrijfsactiviteiten van essentieel belang is, moet u er alles aan doen om cyberaanvallen op uw datacenter te voorkomen. De beveiliging van twee belangrijke technologieën (storagesystemen en gevirtualiseerde infrastructuur) kan het risico van een cyberincident met schadelijke en dure downtime als gevolg aanzienlijk verminderen.

 • Speciale zorg voor gevirtualiseerde infrastructuren

  Beveiliging voor alle meest gebruikte hypervisors + behoud van consolidatieratio's

 • Robuuste beveiliging voor storage-infrastructuur

  Beveiliging voor een breed scala aan storagesystemen zonder gevolgen voor de prestaties

 • Beheer op bedrijfsniveau

  Beheer van alle beveiligingstechnologieën voor het datacenter vanaf één centrale console

Platformdekking

Kaspersky Lab-beveiligingsoplossingen zijn ontwikkeld om belangrijke datacentertechnologieën te beschermen zonder dat dit gevolgen heeft voor de prestaties. Wij beveiligen de meest gebruikte hypervisors, zoals VMware, Microsoft, Citrix en KVM, en helpen u hoge consolidatieratio's te realiseren. Naast speciale beveiliging voor virtuele omgevingen bieden wij ook een oplossing voor de beveiliging van Network Attached Storage (NAS) en file servers voor bedrijven.

Wat het uw bedrijf biedt

Geïntegreerde en stabiele beveiliging

U profiteert met onze beveiliging van datacenters van één geïntegreerde oplossing met de keuze van light agent of agentless beveiliging voor virtuele machines, plus beveiliging voor de meest voorkomende storagesystemen op ondernemingsniveau. Alle applicaties binnen onze oplossing voor datacenterbeveiliging zijn gemakkelijk te implementeren en eenvoudig te integreren in elk datacenterontwerp. U kunt dus tijd besparen en profiteert bovendien van een stabiel beveiligingsplatform.

Gecentraliseerd beveiligingsbeheer helpt beheerders

Voor de meeste omgevingen hoeft u uw systemen niet eens opnieuw op te starten wanneer u onze beveiligingsapplicatie voor virtualisatie installeert. Daarnaast beheert u al onze technologieën voor de beveiliging van uw datacenter met één centrale console om u te helpen bij een consistent beveiligingsbeleid binnen uw datacenter en de dagelijkse operationele kosten laag te houden.

Uitstekende support en professionele services

Professionale support is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-serviceprogramma's of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

Alle whitepapers bekijken

Gerelateerde producten

* in het Engels