Alle oplossingen bekijken

Kaspersky Security for Data Centers

Een perfect uitgebalanceerde combinatie van bescherming en prestaties voor hybride datacenters

Contact

Bedreigingslandschap

Cybercriminelen willen uw belangrijkste bedrijfsmiddel stelen, namelijk uw gegevens. Dus de plaats waar u deze opslaat, verwerkt en verzendt is hun grootste doelwit. Gegevens zijn overal, in steeds grotere volumes, en moeten gemakkelijk en zonder beperkingen binnen uw datacenter kunnen reizen. Uw beveiliging moet dus met die gegevens meereizen en ze overal beschermen. Softwaregedefinieerde datacenters hebben net zoveel bescherming nodig als hun traditionele tegenhangers. Is dit niet het geval, dan worden uw gevirtualiseerde systemen en data storage de zwakste schakel in uw datacenterbeveiligingsketen.

Pas uw datacenterbeveiliging aan

Bedrijfsdatacenters worden steeds meer softwaregedefinieerd. Terwijl gegevens binnen uw gehele infrastructuur rondgaan, verschuift de netwerkinteractie van de fysieke naar de virtuele wereld, waarmee allerlei nieuwe mogelijke aanvalsscenario's ontstaan. U hebt een beveiligingsoplossing nodig die speciaal is ontworpen voor het leveren van optimale veiligheid met behoud van systeemprestaties en die gebruikmaakt van het eigen vermogen en de infrastructuur van het softwaregedefinieerde datacenter. Het uiteindelijke doel is de perfecte balans tussen veiligheid en prestaties te bereiken.

Wat we bieden

Kaspersky Security for Data Centers laat uw datacenterinfrastructuur en de beveiliging daarvan op een nieuwe manier samenwerken en creëert door krachtenbundeling een veilige, efficiënte gevirtualiseerde omgeving. Dankzij de integratiemogelijkheden voorziet Kaspersky Security for Data Centers uw gevirtualiseerde omgeving van geavanceerde beveiligingsfuncties waarbij er specifiek rekening gehouden wordt met hoe en waar uw gegevens zijn opgeslagen en waarmee elke individuele bestandsactiviteit wordt beveiligd. Zodat uw bedrijfsdatacenter 24/7 volledig toegankelijk en veilig blijft.

 • Beveiliging die is ontworpen voor virtuele infrastructuren

  Beveiliging die is ontworpen voor virtuele infrastructuren

  Een perfecte mix van agentless en lichtgewicht beveiligingsopties resulteert in flexibele hyperefficiënte bescherming die aan alle veiligheidseisen van virtuele servers en VDI voldoet - één enkele oplossing voor elke virtuele omgeving.

 • Robuuste beveiliging voor datastorages

  Robuuste beveiliging voor datastorages

  Geavanceerde beveiliging voor bedrijfs-NAS en bestandsservers. Elke bestandsbewerking, ongeacht de bron, is volledig beveiligd, zonder dat dit de systeemprestaties merkbaar beïnvloedt.

 • Grenzenloos beheer

  Grenzenloos beheer

  Eén enkele centrale beheerconsole voorziet in superieure zichtbaarheid, zodat u de veiligheid van zowel interne als externe fysieke en gevirtualiseerde installaties allemaal op één centrale plek kunt beheren, samen met die van openbare clouds.

Voor hybride datacenters

Kaspersky Lab gebruikt bekroonde anti-malwarebescherming om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van het softwaregedefinieerde datacenter wordt beschermd, met behoud van de allergrootste systeemefficiëntie.

De oplossing beveiligt alle toonaangevende hypervisors, inclusief VMware vSphere met NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer en KVM en integreert met de industriestandaarden voor desktopvirtualisatie: VMware Horizon en Citrix XenDesktop.

Naast speciale beveiliging voor virtualisatieplatformen bieden we een oplossing voor de bescherming van Network Attached Storage (NAS) en bedrijfsbestandsservers, zodat elke bestandsactiviteit, ongeacht de herkomst, beveiligd is.


Kaspersky Security for Data Centers levert een perfect uitgebalanceerde combinatie van prestaties en beveiliging voor uw hybride datacenter.

Voordelen voor uw bedrijf

Adaptieve beveiliging

Integratie met uw datacentersoftware-infrastructuur betekent dat uw beveiliging een uiterst flexibel en inclusief beveiligingsmodel ondersteunt. Een keur van beveiligingstechnieken die zijn ontworpen voor verschillende virtuele infrastructuren, plus gerichte beveiligingsopties, betekent dat de groei en diversiteit van uw datastorageomgeving op bedrijfsniveau nooit door uw beveiligingsoplossing kan worden aangetast. Uw beveiliging zal zich altijd aanpassen en met u meegroeien.

PDF bekijken*

Optimalisatie door integratie

Agentless bescherming betekent vrijwel geen beïnvloeding van de systeemprestaties, terwijl systeemeigen integratie met de VMware vShield Endpoint- en NSX-platforms een nieuwe vorm geeft aan de manier waarop uw infrastructuur en beveiligingslagen met elkaar omgaan. Dit heeft de volgende resultaten:

 • Verbeterde bedrijfsvoering door de geautomatiseerde implementatie van beveiligingsappliances.
 • Granulaire beveiligingsmogelijkheden die zo snel mogelijk worden geleverd via beveiligingsbeleid en beveiligingstags.
 • Beschermende scans voor uitgeschakelde VM's dankzij onze mogelijkheid voor een volledige infrastructuurscan.

De specifieke beveiligingsmogelijkheden die elke VM nodig heeft worden direct en automatisch geleverd, zonder dat dit invloed heeft op de systeemprestaties.

PDF bekijken

Ideaal voor hybride datacenters

Welke gevirtualiseerde platforms u ook gebruikt, Kaspersky Security for Virtualization Light Agent biedt met zijn gepatenteerde technologieën en unieke architectuur meer beveiligingsmogelijkheden. VMware vSphere met NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer en KVM worden vanuit één enkele applicatie ondersteund. Ongeacht uw platformconfiguratie en hybridisatie en ongeacht of het gaat om interne of externe systemen, vindt alle beveiligingsbeheer plaats via één geïntegreerde console en met behoud van de volledige systeemefficiëntie.

PDF bekijken

Grenzenloze zichtbaarheid en beheer

Een winnende combinatie van centraal beheer en integratiemogelijkheden betekent dat u uw beveiliging kunt implementeren, beheren en schalen ongeacht de omvang, complexiteit en locatie van uw installaties. Onze oplossingen maken het beheersen van uw beveiligingsvoorzieningen en het veilig verplaatsen van werklasten van het ene naar het andere datacenter of zelfs in particuliere of openbare clouds, tot een soepel en eenvoudig proces. Waar het om gaat is dat u zich op uw gebruikers kunt blijven concentreren, terwijl uw systemen beveiligd blijven en altijd beschikbaar zijn.

Uitstekende support en professionele services

Professionale support is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-serviceprogramma's of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

Krachtige beveiliging van gegevens en systemen leveren en prestatieniveaus...

PDF BEKIJKEN*

Datacenterbeveiliging installeren: u bepaalt hoe

Een datacenter omvat een veelheid aan...

PDF BEKIJKEN*

Kaspersky Security for Virtualization

Superieure, flexibele en efficiënte...

PDF BEKIJKEN
Alle whitepapers bekijken

Gerelateerde producten

* in het Engels