Alle oplossingen bekijken

Kaspersky Mobile Security

Geavanceerde beveiliging, beheer en controle voor smartphones en tablets

Contact

Bedreigingslandschap

Hackers genereren een toenemend aantal bedreigingen die zich specifiek op mobiele apparaten richten. In 2014 was het aantal aanvallen op Android-apparaten 4 keer hoger dan in 2013. Hoewel het merendeel van de aanvallen gericht was op Android-apparaten, groeit de hoeveelheid cyberbedreigingen die zich op iPhones en iPads richt. Omdat iOS-apparaten zo populair zijn, doen cybercriminelen steeds meer moeite om de veiligheid van deze apparaten in gevaar te brengen. Zelfs het aansluiten van een iPhone op een Mac om de accu op te laden kan ertoe leiden dat kwaadaardige bedreigingen van de Mac naar de iPhone worden overgebracht.

BYOD kan uw risico's vergroten

Door de groeiende populariteit van BYOD (Bring Your Own Device) nemen de beveiligingsrisico's steeds meer toe. De eigen mobiele apparaten van werknemers bevatten zowel hun eigen persoonlijke apps en gegevens als bedrijfsgegevens en toegangswachtwoorden. De kans op beveiligingsinbreuken neemt hierdoor aanzienlijk toe. Bovendien zijn mobiele apparaten zo klein dat een werknemer ze gemakkelijk verliest of dat ze worden gestolen. Onbevoegde mensen kunnen dan met het apparaat direct toegang tot zakelijke systemen en gegevens krijgen.

Wat hebben we te bieden?

Kaspersky Lab-oplossingen helpen Android-, iOS- en Windows Phone-apparaten veilig en beheerd te houden.** Meerlaagse bescherming, waaronder onze cloudtechnologie en Kaspersky Security Network, beschermen smartphones en tablets tegen de nieuwste cyberbedreigingen, zoals trojans, phishingaanvallen en nog veel meer. Bovendien helpt de Kaspersky Mobile Security-oplossing u beveiligingsbeleid en instellingen voor bijna alle apparaten in te stellen, waaronder Android-, iOS-, Blackberry- en Windows Phone-apparaten. En bij verlies of diefstal van mobiele apparaten helpen de anti-diefstalfuncties om toegang tot bedrijfsgegevens te voorkomen. Met op afstand bediende functies kunt u de toegang tot gegevens en applicaties op het apparaat blokkeren, gegevens wissen en de locatie van het apparaat achterhalen.

** Niet alle functies zijn beschikbaar op alle mobiele platforms.

 • Mobile Security

  Mobile Security

  Onze beveiligingstechnologieën voor mobiele apparaten bieden meerlaagse bescherming tegen de nieuwste mobiele bedreigingen plus een heleboel anti-diefstalfuncties die op afstand kunnen worden gebruikt

 • Mobile Application Management

  Mobile Application Management

  Beheertools helpen samen met containers voor het 'inpakken' van apps bedrijfsgegevens en systemen te beveiligen en bieden een efficiënt BYOD-beveiligingsbeleid

 • Mobile Device Management

  Mobile Device Management

  Onze oplossing bespaart tijd en maakt het eenvoudiger om een uniform beleid voor mobiele beveiliging uit te rollen door toegang te bieden tot de MDM-functies van verschillende platforms via één interface

Wat het uw bedrijf biedt

Veilige containers vergroten de post-BYOD-beveiliging

Bij onze technologie voor het 'inpakken' van apps worden bedrijfsapps op het apparaat van de gebruiker in speciale containers geplaatst. Uw apps en gegevens worden opgeslagen in de containers en volledig gescheiden van de persoonlijke apps en gegevens van de gebruiker. U kunt gegevensencryptie voor alle gegevens binnen de containers afdwingen en u voorkomt dat gebruikers gegevens in de containers buiten de containers kopiëren en plakken. Wanneer werknemers het bedrijf verlaten en hun BYOD-apparaten meenemen, kunt u alle apps en gegevens in de containers verwijderen.

Geeft u meer controle over mobiele beveiliging

Flexibele beheertools voegen extra beveiligingslagen toe. Met Application Control kunt u bepalen welke apps mogen worden geïnstalleerd en gestart op de apparaten die u toegang hebt verleend tot uw bedrijfssystemen en -gegevens. Met Web Control kunt u eenvoudig beheren hoe gebruikers op hun mobiele apparaten toegang krijgen tot het web. Schadelijke websites worden geblokkeerd en u kunt ook sites blokkeren die niet voldoen aan het beveiligings- of gebruiksbeleid van uw bedrijf, zoals sites voor sociale media, goksites of sites met inhoud voor volwassenen.

Casestudy's

Adrea

Solution: Endpoint Security

Een van de belangrijkste spelers in ziektekostenverzekering, pensioenplanning...

PDF BEKIJKEN

LKQ

Solution: Endpoint Security, Virtualization Security

LKQ is een Fortune 500-bedrijf en de grootste leverancier in Noord-Amerika van...

PDF BEKIJKEN*
Alle casestudy's bekijken

Uitstekende support en professionele services

Professionale support is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-serviceprogramma's of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

MOBILE SECURITY. BEST PRACTICES

Mobile Security. Best Practices

Zou het niet geweldig zijn als de...

PDF BEKIJKEN*
Alle whitepapers bekijken

Gerelateerde producten

* in het Engels