Zes jaar 'leider'
in Gartners
Magic Quadrant.

Echte cyber security door Kaspersky Lab

HET RAPPORT DOWNLOADEN

ECHTE LEIDERSCHAP, TOEKOMST-BESTENDIGE BEVEILIGING

2017 is het zesde jaar dat Kaspersky Lab als 'leider' staat in Gartner's Magic Quadrant. Het is ook het jaar dat ons bedrijf 20 jaar bestaat.

Consistent hoge prestaties is een kenmerk van echt leiderschap en Kaspersky Lab's succes is gebouwd op echte cyberbeveiliging: bescherm uw digitale wereld met de modernste technologieën in combinatie met de beste expertise. Echte cyber security betekent altijd verder ontwikkelen en cyberbedreigingen altijd een stap voor blijven, waar ze zich ook bevinden.

Leiders in Gartner Magic Quadrant worden geselecteerd op 'volledigheid van visie' en 'uitvoerend vermogen' om die visie te realiseren. Dit is het soort leiderschap en visie waardoor de 400 miljoen gebruikers van Kaspersky Lab wereldwijd voor hun toekomstbestendige beveiliging op ons kunnen vertrouwen.

Ontdek waarom Kaspersky Lab's visie op echte cyber security ons in het 'leider'-segment van het magische kwadrant van Gartner houdt.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten