Internet Security Infographics | Threats Infographics | Kaspersky Lab NL
 • content/nl-nl/images/repository/isc/kaspersky-lab-infographic-safe-money-10-172210-inline.png

  Safe Money

  Ontdek hoe de unieke Safe Money-technologie van Kaspersky Lab een extra beschermingslaag biedt wanneer je online winkelt of internetbankiert. Safe Money controleert niet alleen of de bezochte website veilig is, maar kan de site ook in een speciale, beveiligde modus openen om te voorkomen dat je wachtwoorden, creditcardnummer of persoonlijke gegevens in handen vallen van cybercriminelen.

  Read More
 • content/nl-nl/images/repository/isc/Kaspersky-Lab-Infographics-Online-Banking-Threats-thumbnail.jpg

  Stealing Financial Data

  Wanneer je een website voor internetbankieren of een webwinkel bezoekt, kunnen je identiteit en financiën gevaar lopen. Lees hoe de technologieën voor internetbeveiliging van Kaspersky Lab je kunnen beschermen tegen schadelijke spam, phishing, geïnfecteerde websites, computervirussen en trojans (waaronder keyloggers, waarmee alles wordt geregistreerd wat je op je toetsenbord typt). Met deze technologieën zijn je persoonlijke gegevens en je geld veilig.

  Read More
 • content/nl-nl/images/repository/isc/Kaspersky-Lab-Parental-control-infographic-thumbnail.jpg

  Infographics over internetbeveiliging: meer informatie over cyberdreigingen en hoe Kaspersky je kan beschermen

  Het maakt niet uit of je een pc, Mac, smartphone of tablet gebruikt: er is een enorm en sterk stijgend aantal geavanceerde computervirussen, trojans, wormen en andere cyberdreigingen die de prestaties van je apparaat kunnen beïnvloeden, en je persoonlijke gegevens en je geld kunnen stelen.

  Read More
 • content/nl-nl/images/repository/isc/Kaspersky-Lab-Infographics-Vulnerable-software-thumbnail.jpg

  Vulnerable Software

  Je computer kan geïnfecteerd raken met schadelijke software door alleen maar een PDF-bestand te openen of een website te bezoeken. Lees hoe criminelen de beveiligingslekken in veelgebruikte applicaties of het besturingssysteem van je computer kunnen benutten om toegang te krijgen tot je computer en de waardevolle persoonlijke gegevens die hierop zijn opgeslagen.

  Read More
 • content/nl-nl/images/repository/isc/Kaspersky-Lab-Inforgaphic-Botnet-thumbnail.jpg

  Botnet

  Voor het uitvoeren van massale spamcampagnes of DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service) hebben cybercriminelen veel computervermogen nodig. Door duizenden of zelfs miljoenen pc's, Macs en smartphones van gebruikers te infecteren, kunnen criminelen een netwerk van 'zombiecomputers' (een botnet) vormen die ze kunnen inzetten voor hun illegale activiteiten. Lees hoe deze werken, wat de gevolgen van hun acties zijn en hoe je ervoor kunt zorgen dat je apparaten geen onderdeel worden van een botnet.

  Read More
 • content/nl-nl/images/repository/isc/Kaspersky-Lab-Infographics-Android-Threats-in-2012-thumbnail.jpg

  Android Threats

  Cybercriminelen doen steeds meer moeite om schadelijke software te ontwikkelen die is gericht op tablets en smartphones, met name Android-apparaten. Ontdek hoe elke maand steeds meer nieuwe trojans in omloop worden gebracht die ongeautoriseerde toegang tot mobiele apparaten bieden, wachtwoorden stelen of zorgen voor hoge rekeningen door automatisch sms-berichten te sturen naar servicenummers.

  Read More
 • content/nl-nl/images/repository/isc/infographics-zombie-mac-10-147134.png

  Mac Flashfake

  Door het toenemende aantal aanvallen met schadelijke software op Macs, hebben Mac-gebruikers niet langer het gevoel dat hun computer veilig is voor internetrisico's. Met de trojan Flashback zijn meer dan 700.000 gebruikers geïnfecteerd. Ontdek of je Mac is geïnfecteerd en hoe je je kunt beschermen tegen aanvallen van Flashback en malware die is gericht op Mac OS X.

  Read More
 • content/nl-nl/images/repository/isc/parental-control.png

  Parental Control

  Internet herbergt veel gevaren voor kinderen, dus internetbeveiliging voor kinderen is belangrijk. Leer hoe je met de bekroonde functies voor ouderlijk toezicht van Kaspersky kunt bepalen tot welke internetonderdelen, applicaties, games en websites je kinderen toegang hebben. Ook kun je instant messaging en sociale netwerken blokkeren, beperken of registreren in een logboek. Met Kaspersky kun je ook downloads van bestanden beheren en de overdracht van privégegevens blokkeren, zoals telefoon- en creditcardnummers.

  Read More
Resources not available.