Overslaan naar hoofdinhoud

KasperskySecurity for Mobile

Met Kaspersky Security for Mobile kunnen mobiele medewerkers smartphones en tablets gebruiken om hun werk te doen zonder dat de mobiele apparaten gevoelige bedrijfsgegevens of kritieke bedrijfsprocessen in gevaar brengen.

Het biedt bescherming op meerdere niveaus, waaronder anti-malware, anti-spam, web-, applicatie en apparaatbeheer en anti-diefstalfuncties. Beheertaken worden vereenvoudigd doordat alle functies vanuit één centrale beheerconsole kunnen worden beheerd.

 • Het beheren en beveiligen van elk mobiel apparaat dat werknemers voor hun werk gebruiken is een moeilijke en tijdrovende klus.

  Doordat telefoons en tablets toegang hebben tot uw bedrijfssystemen en veel gevoelige bedrijfsgegevens kunnen opslaan, is mobiele beveiliging net zo belangrijk als de bescherming van alle andere endpoints in uw bedrijf.

  Kaspersky Security for Mobile biedt optimale bescherming voor mobiele apparaten, zodat u het overzicht en de controle hebt die nodig zijn voor het beheren van alle telefoons en tablets die toegang hebben tot uw bedrijfssystemen en -gegevens.

  • Bescherming tegen mobiele dreigingen

   Onze geavanceerde anti-malwaretechnologieën beschermen mobiele apparaten tegen een breed scala aan dreigingen, waaronder ransomware, Trojaanse paarden en phishingaanvallen. Met flexibele configuratietools hebt u granulaire controle over welke applicaties kunnen worden uitgevoerd op elk apparaat. Bovendien is het heel eenvoudig om verschillende beleidsregels voor individuele gebruikers of specifieke groepen gebruikers in te stellen.

  • Risico op gegevensverlies minimaliseren

   Jaarlijks valt maar liefst een derde van mobiele apparaten ten prooi aan diefstal of verlies. Hierdoor is het risico op een gegevensbeveiligingsincident voor elk bedrijf enorm. En wanneer werknemers zwakke wachtwoorden gebruiken of onveilige en geïnfecteerde applicaties uitvoeren, wordt dit risico alleen maar groter.

   Met behulp van Kaspersky Security for Mobile kunnen bedrijven het gebruik van sterke wachtwoorden afdwingen en niet-geautoriseerde of onveilige apps eenvoudig blokkeren.

   Als een telefoon of tablet zoekraakt of wordt gestolen, beschermen speciale anti-diefstalfuncties gevoelige gegevens die zijn opgeslagen op het apparaat. Met op afstand bediende functies kunnen gebruikers de toegang tot applicaties en gegevens op het apparaat blokkeren, gegevens wissen van het apparaat en de globale locatie van het apparaat achterhalen.

  • Eenvoudiger beheer van mobiele endpoints

   Werknemers hebben gemiddeld drie mobiele apparaten. Dus uw bedrijf heeft in totaal heel wat telefoons en tablets te beveiligen.

   Met Kaspersky Security for Mobile kunt u een breed scala aan mobiele apparaten beheren en beveiligen, inclusief Android- en iOS-apparaten, met dezelfde centrale beheerconsole als waarmee u de meeste andere Kaspersky Lab-beveiligingstechnologieën beheert. Deze uniforme, centrale console vereenvoudigt administratieve taken voor al uw endpoints, inclusief mobiele apparaten.

  Verkoopinformatie

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile wordt meegeleverd met:

  De bovenstaande producten kunnen ook als abonnement worden aangeschaft met flexibele licentiëring per maand. Neem contact op met uw lokale partner voor de beschikbaarheid van abonnementen in uw land en bekijk hier de relevante systeemvereisten.

ONDERDEEL VAN: