True CyberSecurity voor ondernemingen
van Kaspersky Lab

True CyberSecurity voorkomt niet alleen cyberbeveiligingsincidenten, maar voorspelt, detecteert en reageert effectief, flexibel en betrouwbaar op dreigingen.

3 redenen om True CyberSecurity te kiezen

Intelligent HuMachine-systeem voor effectieve detectie

Ons uitstekende detectievermogen is het resultaat van ons global cyber-brain gecombineerd met machine learning-algoritmes en de ongeëvenaarde kennis van onze experts

Adaptieve beveiliging
 

Onze schaalbare cyberbeveiligingsoplossingen werken met elke IT-omgeving en elk ondersteunings- en bedrijfsproces

HuMachine Intelligence
De nieuwe norm voor efficiënte detectie

HuMachine Intelligence™ is onze doeltreffende manier om klanten te beschermen tegen de meest geavanceerde dreigingen en cyberaanvallen.

Onze bescherming is gebaseerd op ons global cyber-brain gecombineerd met machine learning-algoritmes en de ongeëvenaarde expertise van onze beveiligingsteams. Onze technologieën zijn klaar voor de strijd met veranderende dreigingen.

Next Generation technologieën

Onze beveiligingsoplossingen voor bedrijven beschikken over een scala aan Next Generation technologieën, waaronder intelligente gedragsanalyse en machine learning-algoritmes. Uit onafhankelijke tests blijkt steeds weer dat ons detectiepercentage een van de hoogste is in de branche. Dit is te danken aan de combinatie van geavanceerde technologieën en onze meerlaagse benadering. Next Generation technologieën vormen ook de basis van onze high-profile oplossing voor het detecteren van complexe en gerichte aanvallen: Kaspersky Anti Targeted Attack Platform.

MEER INFORMATIE OVER TRUE СYBERSECURITY-OPLOSSINGEN EN -SERVICES
Voor kleine en middelgrote
bedrijven
Voor
Grote ondernemingen

> 400 MILJOEN

Gebruikers beschermd

door Kaspersky Lab-technologieën

310.000

schadelijke bestanden

270.000+

bedrijven maken gebruik van onze beveiliging

~200

landen en regio's waarin men op onze producten vertrouwt

120

wereldwijde samenwerkingsovereenkomsten

FIND OUT ABOUT CURRENT CAREER OPPORTUNITIES
IN KASPERSKY LAB OFFICES AROUND THE WORLD.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten