Kaspersky® Whitelisting

Kaspersky Whitelisting is een technologie die is ontwikkeld om oplossingen en services van derden te bieden met systematische kennis van legitieme software. Daarnaast kunnen de oplossingen van onze technologiepartners de Whitelist-beveiligingsaanpak gebruiken, waardoor de prestaties van anti-virusprogramma's worden opgevijzeld en gebruikers worden beschermd tegen gerichte aanvallen.

Door de veelzijdigheid van Kaspersky Whitelisting is de technologie perfect voor gebruik in de volgende gevallen:

  • Het bouwen van een applicatiebeheersysteem
  • De implementatie van zowel Default Allow- als Default Deny-scenario's
  • Het instellen van een extra filterniveau
  • Het verzamelen van beveiligingsinformatie
  • Het categoriseren van software

De technologie bevat een speciale, dynamische Whitelist-database als onderdeel van de Whitelist-beveiligingsaanpak. Whitelisting geeft een overzicht van de programma's die al zijn gecontroleerd en dus gegarandeerd legitiem en veilig zijn.

De Kaspersky Whitelist-database bevat het volgende:

  • Reputaties van applicatiebestanden
  • Een geavanceerde categorisatie van legitieme software
  • Dekking van maximaal 96% van de consumentensoftware en 94% van de bedrijfssoftware
  • Volledige informatie over de applicatiebestanden die wordt verzameld door Kaspersky Security Network: oordeel, softwarecategorie, productnaam, handtekening voor applicaties, bestandspopulariteit enz.

Er is een gratis proefversie van Kaspersky Whitelist beschikbaar. Vul dit contactformulier in en geef aan dat u Kaspersky Whitelist graag wilt uitproberen. Onze vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen.

Zie ook:

Whitelisting-webpagina

Kaspersky Application Advisor: altijd de meest volledige informatie over uw bestanden of programma's

Whitelist Categories-catalogus

Contact

Als u meer wilt weten, vul dan het contactformulier in en geef aan dat u meer informatie wilt over Kaspersky Whitelisting. Onze vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen.

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten