KAN JE EVEN

Is technologie niet geweldig? Tot het fout gaat …
dan kan het meer problemen veroorzaken dan het oplost.

En tegenwoordig ontkom je er niet aan!

Hoe

Kan je even

Wanneer een apparaat niet meer werkt, heb je meestal 2 opties, “Even kijken of ik het kan repareren” of “Wat nu?”. Nieuw onderzoek van Kaspersky laat zien dat oudere generaties steeds vaker op hun jongere vrienden en familie terugvallen om hun technische problemen op te lossen.

We willen laten zien dat, ongeacht leeftijd of technische kunde, met onze overzichtelijke handleidingen, IEDEREEN hun eigen technische problemen kan oplossen en meer zelfredzaam kan worden. Zo voelt niemand zich afhankelijk of verplicht om technische problemen voor hun oudere familieleden op te lossen.

Hoe

Hieronder vind je een aantal handige ‘hoe-moet-je’-handleidingen om je te helpen bij het navigeren door enkele algemene voorkomendheden – ze zijn allemaal geschreven in het Nederlands en zijn eenvoudig opgebouwd en door iedereen te begrijpen!

Vrijwilligers

Wat als je aan de andere kant staat en voortdurend om hulp wordt gevraagd door vrienden en familie? Educatie is essentieel om de meeste familieleden minder afhankelijk te laten zijn van anderen – dus als je regelmatig gevraagd wordt door familieleden, kun je een begin maken door ze naar deze pagina te sturen!

Voor meer tips en informatie over technologie, kijk op het Kaspersky blog of volg ons op social media