Kaspersky Security Cloud: Veiligheid die écht van jou is

Beeld jezelf een veiligheidsuitkomst in die zich aanpast aan jouw levensstijl en die je beschermt wanneer je het nodig hebt. Wij hebben die uitkomst ontworpen – neem een kijkje in Kaspersky Security Cloud.

We leven in een wereld vol stress en angst. Zorgeloosheid en vergeetachtigheid kunnen hard bestraft worden in de moderne wereld en dat maakt dat we alles onder controle willen houden – iets wat haast onmogelijk is, laten we eerlijk wezen. Naarmate de tijd verstrekt, groeit het aantal dingen die we moeten onthouden en controleren exponentieel, en onze hoofden lopen over door alle informatie die we moeten verwerken en paraat moeten hebben: al die wachtwoorden, taken, wetten, regels, rekeningen, belastingen, etc. Die zaken kunnen we soms moeilijk van ons afzetten, zelfs als we proberen te ontspannen.

Cyberbedreigingen is een extra angst die daar bij komt, en geen enkele traditionele AV kan afrekenen met al deze bedreigingen, wat zorgt voor extra zenuwen en ongemak. Mensen moeten constant alert zijn – en dat vergt een hoop inspanning. Geen wonder dat iedereen altijd zo moe is!

We hebben een oplossing ontwikkeld die jouw leven simpeler zal maken. Het heet Kaspersky Security Cloud, en het is de eerste adaptieve beveiligingssservice voor consumenten. Kaspersky Security Cloud kan reageren op wat er in jouw leven gebeurt en relevante bescherming en advies bieden. Hier volgt hoe het in zijn werk gaat.

De juiste veiligheid op het juiste moment

Stel, je bent in een café en je gebruikt je mobiel of laptop om kaartjes te kopen voor de nieuwe Star Wars film. Je zit op het openbare wifi-netwerk. En je weet dat openbare wifi-netwerken niet veilig zijn en dat mogelijkerwijs je privé informatie verspreid wordt, maar je hebt haast en je wil er zeker van zijn de beste plekken te bemachtigen.

Als je Kaspersky Security Cloud geïnstalleerd hebt op je apparaat, dan zal het detecteren dat je met een onveilig netwerk verbonden bent en de mogelijkheid bieden een VPN-verbinding aan te gaan en je data te verlseutelen, zodat niemand op het lokale netwerk het kan zien of stelen. OK: je kaartjes zijn binnen, je betaalgegevens zijn veilig, en je kunt van de avond genieten in de bios!

Of stel, je hebt zojuist een account aangemaakt op die social media app waar iedereen het over heeft. Kaspersky Security Cloud zal kunnen achterhalen of jouw wachtwoord te zwak is en zal je voorstellen een beter wachtwoord aan te maken dat lastiger te kraken is. Daarna kun je dit sterke wachtwoord opslaan in Kaspersky Password Manager, wat ook onderdeel is van Kaspersky Security Cloud, zodat je het niet hoeft te onthouden.

Trouwens, Kaspersky Security Cloud zal ook regelmatig controleren of die nieuwe app data lek is, zodat je, indien nodig, de nodige maatregelen kunt nemen, zoals het veranderen van je wachtwoord vóór er iets ergs gebeurt.

Een ander voorbeeld: Je weet dat harde schijven niet eeuwig meegaan, maar hoe kun je weten wanneer de harde schijf met al die dierbare foto’s het gaat begeven? Kaspersky Security Cloud monitort verschillende parameters op de achtergrond en stuurt een notificatie als er een probleem met je harde schijf wordt ontdekt, zodat je een back-up kunt maken van je bestanden en een nieuwe harde schijf kunt kopen voordat de oude kapotgaat. Vandaag de dag is de harde schijf zelf niet zozeer van belang – het is de informatie die erop staat die je nodig hebt. Behalve het detecteren van het falen van de harde schijf, kan Kaspersky Security Cloud ook automatische back-ups voor je instellen.

Kaspersky Security Cloud is de eerste adaptieve beveiligingsoplossing ooit voor consumenten, en het past zich volledig aan je levensstijl en aan jou aan, en het biedt de bescherming die je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Als je een kwaadaardige site probeert te bezoeken, zal je een waarschuwing krijgen. Als je een bepaalde dienst gebruikt die jouw data lekt, dan krijg je hiervan een notificatie.

Als Kaspersky Security Cloud merkt dat je hetzelfde wachtwoord gebruikt voor verschillende gevoelige diensten, zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Als er oude apps op je apparaat worden opgespoord, dan zul je worden gevraagd om deze te updaten – of je kiest voor de optie om dit automatisch te laten gebeuren. Als een nieuw apparaat verbinding maakt met je wifi-netwerk thuis, dan krijg je hier bericht van zodat je de controle over je eigen wifi hebt. En ga zo maar door – de aangepaste functies passen zich aan jouw leven aan om het zo zorgeloos mogelijk te maken.

Bescherming voor jou, het gezin, en voor iedereen

Kaspersky Security Cloud beschermt jou op ieder apparaat dat je hebt – PC, Mac, iPhone of Android. Je kunt kiezen tussen verschillende versies.

Als je alleen bescherming voor jezelf nodig hebt, dan kun je je aanmelden voor Kaspersky Security Cloud Personal. Hiermee kun je tot drie apparaten beschermen (afhankelijk van het abonnement dat je kiest).

Als jij de hoofdverantwoordelijke bent voor je gezin, dan wil je misschien kiezen voor Kaspersky Security Cloud Family, wat de mogelijkheid biedt om tot 20 accounts aan te maken en bescherming installeert op alle 20 apparaten. Daarbij komt kijken dat Kaspersky Security Cloud Family extra beveiliging biedt voor kinderen, zoals het bijhouden van de tijd dat kinderen mogen doorbrengen achter hun apparaten en de websites die ze mogen bezoeken.

Er is ook een gratis versie van Kaspersky Security Cloud, die beperkte functies en minder aangepaste scenario’s heeft – hoewel het nog steeds de gewone AV is wat betreft beschermingscenario’s. Kaspersky Security Cloud Free voor één account kan op maximaal 3 apparaten geïnstalleerd worden.

Als je premium abonnement verloopt, word je niet onbeschermd achtergelaten – Kaspersky Security Cloud zal simpelweg switchen naar de gratis versie en al je apparaten blijven beschermd (behalve Macs), alleen dan met minder flexibiliteit en minder aangepaste scenario’s.

Veiligheid die het leven makkelijker maakt

Alle functies in Kaspersky Security Cloud zijn gecreëerd en gecombineerd met één doel: een beveiligingsoplossing bieden die zich aanpast aan jouw levensstijl en die jouw leven een stuk makkelijker maakt. Minder zorgen, meer bezonnen met het behalen van je doelen. Het geeft je meer tijd voor dingen die je leuk vindt en verwijdert cyberobstakels die je ultieme dromen in de weg kunnen staan. Je kunt Kaspersky Security Cloud hier uitproberen of aanschaffen.

Tips