Onze unieke ervaring en kennis

De explosieve groei van nieuwe technologieën biedt mensen nieuwe kansen. Maar door de daaruit voortvloeiende, groeiende afhankelijkheid van IT worden cyberdreigingen een wereldwijd probleem. Nu de IT-industrie zo belangrijk is geworden, is expertise in IT-beveiliging dubbel zo belangrijk geworden. Kaspersky is op de hoogte van de cyberdreigingen in de wereld. Onze experts hebben enorm veel kennis van en ervaring met het opsporen en neutraliseren van alle vormen van schadelijke programma's. De ervaring die we hebben opgedaan door jarenlang belangrijke IT-bedreigingen te bestrijden, is onze meest waardevolle eigenschap.

Ons Global Research and Analysis Team (GReAT) bestaat uit 40+ toonaangevende beveiligingsexperts die over de hele wereld werkzaam zijn en eersteklas informatie en onderzoeksresultaten leveren met betrekking tot bedreigingen.

Het team staat bekend om de ontdekking en analyse van de meest geavanceerde bedreigingen ter wereld, waaronder cyberspionage- en cybersabotagedreigingen als Flame en miniFlame, Gauss, RedOctober, NetTraveler, Icefog, Careto/The Mask, Darkhotel, Regin, Cloud Atlas, Epic Turla, Equation, Duqu 2.0, Metel, Adwind, ProjectSauron. Sofacy (Fancy Bear), CozyDuke (Cozy Bear), Black Energy (Sand Worm), etc. Kaspersky heeft het Targeted Cyberattack Logbookgelanceerd om alle baanbrekende, schadelijke cybercampagnes te beschrijven waarnaar onderzoek is gedaan door GReAT.