AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.

VERLENG JE LICENTIE

BESPAAR - wanneer je je licentie verlengt of bij een upgrade naar een ander Kaspersky Lab-product

Help mij kiezen

Vind het juiste product.

De tool Help Mij Kiezen maakt je beslissing eenvoudig.

Bezit je één of meer van het volgende? Selecteer wat van toepassing is

PRODUCTEN VERGELIJKEN

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Haal alles uit onze traditionele anti-virusoplossingen en nieuwe, flexibele beveiligingstechnologie. Deze combinatie biedt een zeer persoonlijke oplossing die jou beveiligt - niet alleen je apparaten.

Het meest getest. Het meest bekroond.

Al ruim 20 jaar zijn we erkende experts in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. In 2017 eindigden de producten van Kaspersky Lab, in de 86 onafhankelijke tests waarin ze werden beoordeeld, maar liefst 72 keer op de eerste plaats en 78 keer in de top drie. Ga voor meer informatie naar www.kaspersky.nl/top3

Awards

Gratis Virusscanner

Weet je niet zeker of je pc is besmet? Je kunt je pc snel, gemakkelijk en GRATIS scannen op malware-infecties

Nu scannen

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten