Skip to main
Product

Kaspersky Hybrid Cloud Security

Bewezen geïntegreerde cloudbeveiliging en de beste prestaties
voor uw hybride omgeving.

Voordelen

Vandaag de dag richten veel bedrijven zich op hun digitale transformatie, waardoor ze versneld overstappen op de cloud. Kaspersky Hybrid Cloud Security zorgt ervoor dat dat proces veilig en efficiënt verloopt. Met één product voor al uw behoeften in cloudbeveiliging, één licentie voor alle werklasten en één console om uw volledig hybride infrastructuur te beheren, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de beveiliging. Zo houdt u tijd over voor andere aspecten van uw digitale transformatie.

Gebruiksscenario's

Kaspersky Hybrid Cloud Security beschermt uw volledige hybride infrastructuur, ongeacht de werklast – fysiek, virtueel, of in besloten, openbare of hybride clouds. Ongeacht uw infrastructuur en de manier waarop die voortdurend verandert, zullen wij ervoor zorgen dat alles soepel en veilig verloopt.
Beveiliging voor virtualisatie en VDI
Datacenters van vandaag de dag hebben een toegewijde beveiligingsoplossing nodig die het beste uit alle beschikbare hulpbronnen haalt, zonder in te leveren op uw beveiliging. Dat is precies wat Kaspersky Hybrid Cloud Security doet.
 • De beste prestaties
  Light agents die zijn geoptimaliseerd voor elk besturingssysteem verlagen op efficiënte wijze het verbruik van virtualisatiehulpmiddelen met tot wel 30%.
 • Toegewijde oplossing
  Het product ondersteunt een breed scala aan servervirtualisaties en VDI-platforms, waaronder VMWare vSphere, Microsoft HyperV, Citrix Hypervisor en meer.
 • Slimme optimalisaties
  Een aantal optimalisaties, waaronder een gedeelde cache die de resultaten van bestandsscans deelt, verlagen het aantal gegevens en taken. Hierbij wordt de algemene last op uw IT-infrastructuur beperkt door IOPS, CPU-cycli, geheugengebruik en schijfvoetafdruk drastisch te verlagen.
Public Cloud Security
Kaspersky Hybrid Cloud Security beschermt de werklast van Windows en Linux en zorgt voor geïntegreerde API met AWS, Microsoft Azure en Google Cloud-platforms. Hierbij worden mogelijke zorgen weggehaald over de beveiligingstaken die u deelt met uw cloudserviceprovider.
 • Volledige transparantie
  Door de integratie met openbare cloud-API kunt u alles zien en weet u precies hoe uw cloud is georganiseerd. U bent ervan verzekerd dat u al uw werk in de cloud beschermt.
 • Eenvoudig beheer
  U kunt in de beheerconsole zien welke taken actief zijn op specifieke accounts. Met die informatie kunt u beveiligingsagenten inzetten en uw beveiligingsbeleid toepassen.
 • Geautomatiseerde beveiliging
  Wanneer er nieuwe taken worden aangemaakt en uitgevoerd door de cloud, zal Kaspersky Hybrid Cloud Security automatisch op deze toenemende werklast reageren. API en beleid voor auto-scaling zorgen ervoor dat elke nieuwe taak in elke groep voor auto-scaling zijn eigen beveiliging heeft. Hierdoor kan worden voldaan aan het beleid dat u als organisatie heeft ingesteld.
Security DevOps en containers
De time-to-market wordt steeds korter, en daarmee ook de aanvalstijd. Kaspersky Hybrid Cloud Security beveiligt de volledige ontwikkelcyclus van uw software, zonder negatieve gevolgen voor uw bedrijf.
 • Activatie van DevSecOps
  Met 'security as code', waarbij de beveiliging van het hostgeheugen in containers wordt geplaatst, kunt u met taken voor containers, afbeeldingsscans en scriptable interfaces beveiligingstaken integreren in CI/CD-pijplijnen, zonder invloed uit te oefenen op het ontwikkelingsproces.
 • Beveiligde containers
  Beveiligt containers van Docker en Windows, zodat aanvallers geen schadelijk bestand van een container kunnen gebruiken als opstapje naar de interne werking van de organisatie.
 • Voldoen aan de behoeften van uw devs
  On-Access Scanning (OAS) en On-Demand Scanning (ODS) van containers, afbeeldingen en lokale en remote opslaglocaties faciliteren het onderhoud van opgeschoonde opslaglocaties voor de behoeften van devs.

Geschikt voor

Organisaties met een cloudgebaseerde architectuur, vooral die zich bezighouden met cloudmigratie en digitale transformaties, DevOps-uitvoerders en sterk gereguleerde bedrijven met compliancekwesties.

Wat onze gebruikers over ons zeggen

Ons succes wordt bepaald door u

Klantenbeoordelingen

White papers

Kom meer te weten en lees opinies van onze internationaal erkende experts op het gebied van cyberveiligheid

Gerelateerde producten
Gartner-disclaimer

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en internationaal en wordt hierin met toestemming vermeld. Alle rechten voorbehouden. Deze grafiek is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en dient te worden geëvalueerd in de context van het volledige document. Gartner doet geen aanbevelingen voor leveranciers, producten of diensten die worden beschreven in haar onderzoekspublicaties. Gartner adviseert gebruikers om niet alleen leveranciers met de hoogste scores of een bepaald predikaat te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie en kunnen niet als feiten worden beschouwd. Gartner biedt geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende dit onderzoek, waaronder inbegrepen garanties voor verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Het GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS’ CHOICE-logo is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen en wordt hierin met toestemming vermeld. Alle rechten voorbehouden. Gartner Peer Insights Customers’ Choice bevat de subjectieve mening van individuele eindgebruikers, beoordelingen en gegevens die worden toegepast volgens gedocumenteerde methodologie en vertegenwoordigt niet de zienswijze van Gartner of diens gelieerde ondernemingen.