Bedrijven

Deze oplossingen zijn met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze Enterprise sectoren.

Meer info

Top 3-score voor elk gebruiksscenario in het Critical Capabilities for Endpoint Protection-onderzoek van Gartner

Onderscheidingen en erkenningen

Het meest getest. Het meest bekroond. Kaspersky Lab-bescherming.

 • Award
 • Award
 • Award

Cybersecurity waarop u kunt vertrouwen

Meer informatie over onze transparantieprincipes

Casestudy's

Bekijk praktijkvoorbeelden van de beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari nam de strategische beslissing om Kaspersky Lab te kiezen als leverancier voor IT-beveiliging. Zij wilden strengere maatregelen met betrekking tot IT-beveiliging invoeren, zowel om hun kernactiviteiten te beschermen als om de veiligheid te verbeteren.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer is een van de grootste mediabedrijven in Europa en heeft één duidelijke ambitie, namelijk de marktleider in digitale publicaties te worden. Om de eigen IT-infrastructuur te beschermen tegen malware en andere aanvallen, koos Axel Springer ervoor het IT-beveiligingssysteem opnieuw te ontwerpen met een oplossing van Kaspersky Lab.

 • City of London Police
  City of London Police

  Het Britse politie-inspectoraat Her Majesty's Inspectorate of Constabulary (HMIC) roept het politieapparaat op tot een gecoördineerde en nationale reactie om cybercriminelen aan te pakken. Het Londense politiekorps besloot om bij de aanpak van dit steeds groter wordende probleem samen te gaan werken met marktleider Kaspersky Lab.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

VERTROUWD DOOR BEKENDE BEDRIJVEN

Wereldwijd bekende bedrijven hebben met de hulp van Kaspersky Lab superieure cybersecuritymogelijkheden geïmplementeerd.

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten