Kaspersky-kwaliteit bevestigd middels MITRE ATT&CK-evaluatie

 

Branche-erkenning

Staat zeer hoog in het vaandel. Producten van Kaspersky worden regelmatig beoordeeld door ’s werelds meest toonaangevende onderzoeksbureaus. Daardoor wordt ons vermogen om bedrijven en klanten te helpen zichzelf te beschermen en succes te boeken in een tijd waarin dingen constant veranderen wereldwijd erkend. 

Klanterkenning

Kaspersky is door de consument tot beste optie verkozen in de drie jaar dat dit werd aangekondigd.

Zie de recensies
 • Award

  Een leider.

  The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q3 2019


  Ga naar rapport

 • Award

  De drie hoogste scores behaald voor type A, B en C-gebruiksscenario’s.

  2018 Gartner Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms.


  Ga naar rapport

 • Award

  Kaspersky geciteerd in 4/5 categorieën.

  2018 Gartner Competitive Landscape: Operational Technology Security.


  Ga naar rapport

 • Award

  Sterke prestaties.

  The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018


  Ga naar rapport

 • Award

  Een niche-speler.

  Forrester Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019


  Ga naar rapport

 • Award

  Een leider.

  Ovum Decision Matrix: Selecting an Endpoint Protection Solution, 2017–18


  Ga naar rapport

 • Award

  Een topspeler.

  Radicati Endpoint Security - Market Quadrant 2017


  Ga naar rapport

 • Award

  Een leider.

  KuppingerCole Leadership Compass Enterprise Endpoint Security: Anti-Malware Solutions, 2017


  Ga naar rapport

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner doet geen aanbevelingen voor specifieke leveranciers, producten of diensten die worden beschreven in haar onderzoekspublicaties. Gartner adviseert gebruikers om niet alleen leveranciers met de hoogste scores of een bepaald predikaat te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie en kunnen niet als feiten worden beschouwd. Gartner biedt geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende dit onderzoek, waaronder begrepen garanties voor verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Het Gartner Peer Insights Customer Choice-logo is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartneer Peer Insights Customers’ Choice bevat de subjectieve mening van individuele eindgebruikers, beoordelingen en gegevens die worden toegepast volgens gedocumenteerde methodologie en vertegenwoordigt niet de zienswijze van Gartner of diens gelieerde ondernemingen.

Cybersecurity waarop u kunt vertrouwen

Meer informatie over onze transparantieprincipes

Casestudy's

Bekijk praktijkvoorbeelden van de beveiligingsoplossingen van Kaspersky

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari nam de strategische beslissing om Kaspersky te kiezen als leverancier voor IT-beveiliging. Zij wilden strengere maatregelen met betrekking tot IT-beveiliging invoeren, zowel om hun kernactiviteiten te beschermen als om de veiligheid te verbeteren.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer is een van de grootste mediabedrijven van Europa. Het heeft een heldere ambitie: de meest toonaangevende digitale uitgever worden. Om er zeker van te zijn dat de IT-infrastructuur beschermd was tegen malware en andere aanvallen, koos Axel Springer ervoor om het IT-beveiligingssysteem opnieuw in te richten met endpointbeveiliging van Kaspersky.

 • City of London Police
  City of London Police

  Het Britse politie-inspectoraat Her Majesty's Inspectorate of Constabulary (HMIC) roept het politieapparaat op tot een gecoördineerde en nationale reactie om cybercriminelen aan te pakken. Het Londense politiekorps besloot om bij de aanpak van dit steeds groter wordende probleem samen te gaan werken met marktleider Kaspersky.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

VERTROUWD DOOR BEKENDE BEDRIJVEN

Wereldwijd bekende bedrijven hebben met de hulp van Kaspersky hun cyberveiligheid uitgebreid.

Laten we een gesprek beginnen! Praat met een van onze experts over hoe oplossingen van Kaspersky de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kunnen verbeteren. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten