Kaspersky EDR

Endpointbeveiliging verbeteren en kosten besparen

Digitaal transformerende bedrijven zijn waardevolle doelwitten voor cybercriminelen. Tegenwoordig is het opsporen en blokkeren van individuele bedreigingen zodra deze zich voordoen niet meer genoeg – als we onszelf met succes in een zo vroeg mogelijk stadium willen beschermen tegen complexe bedreigingen, hebben we oorzaakanalyses nodig. Het implementeren van de volledige endpoint-beveiligingscyclus, van het automatisch blokkeren van bedreigingen tot het afhandelen van complexe incidenten, vereist aanvullende preventieve technologieën met geavanceerde verdedigingsmogelijkheden. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) biedt uitgebreid inzicht in alle endpoints op het bedrijfsnetwerk, waardoor de automatisering van routinetaken om geavanceerde bedreigingen te ontdekken, prioriteren, onderzoeken en neutraliseren mogelijk wordt gemaakt.  Het resultaat is een aanzienlijke toename in snelheid en effectiviteit op het gebied van de verwerking van incidenten – zonder extra kosten.


 • Eén agent voor geavanceerde bescherming

  Eén agent voor preventie, onderzoek, opsporing en reactie, zorgt voor een lagere TCO, vereenvoudigt het afhandelen van incidenten en minimaliseert onderhoudskosten. Kaspersky EDR is een module die kan worden geactiveerd in onze toonaangevende Kaspersky Endpoint Security for Business. De module ontdekt en onderzoekt geavanceerde dreigingen en reageert op complexe incidenten. Bovendien is Kaspersky EDR snel en eenvoudig te implementeren. 

 • Proactieve dreigingsopsporing

  Met Kaspersky EDR is er minder tijd nodig voor het verzamelen van bewijs, wordt de telemetrie-analyse op endpoint-niveau verbeterd en worden EDR-processen geautomatiseerd. Dit zorgt voor snellere reactietijden – slechts minuten in plaats van uren. Een enkele webinterface maakt onderzoeken in realtime mogelijk en biedt een overzicht van eerdere activiteiten in de database, zelfs voor endpoints die zich nog niet op het netwerk bevinden of als gegevens zijn versleuteld tijdens een aanval.

 • Adaptieve dreigingsrespons

  Als een onderzoeks- en responstool voor complexe incidenten is Kaspersky EDR ontworpen om volledige privacy van ruwe telemetrie- en cruciale gegevens/bestanden te bieden – de verzameling, analyse en opslag van alle gegevens wordt uitgevoerd op locatie. Het beveiligingsteam houdt hierbij de volledige controle over de gegevens. Dit is vooral belangrijk voor organisaties die er, vanwege wettelijke of andere redenen, zeker van moeten zijn dat alle gegevens binnen het bedrijfsnetwerk blijven.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Awards
Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform
ICSA Labs: Advanced Threat Defense test (Q1, Q2, Q3, Q4)
Erkenningen
Kaspersky Threat Management and Defense
Radicati APT Protection Market Quadrant 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018 

Het gebruik

 • Gebrekkige detectie betekent gebrekkige bescherming

  Kaspersky EDR en Kaspersky Endpoint Security for Business delen een enkele endpointagent. Kaspersky Lab endpointbeveiliging is al geïnstalleerd en Kaspersky EDR kan eenvoudig worden geactiveerd in de bestaande software-agent. Geen extra belasting voor endpoints, geen extra kosten voor beheer en onderhoud – alleen de zekerheid dat uw werkstations en servers volledig worden beschermd tegen de meest geavanceerde bedreigingen en gerichte aanvallen. Onze geïntegreerde aanpak voor endpointbeveiliging voorkomt automatisch veelvoorkomende bedreigingen en geeft toegang tot endpointbeheer, ondersteunt de geavanceerde detectie en het prioriteren van complexe aanvallen, waardoor gedetailleerd onderzoek en effectievere reactie op incidenten mogelijk wordt gemaakt.

 • Verbeterde cyclus van het onderzoeksproces

  Kaspersky EDR maakt het mogelijk om elke stap in het onderzoeksproces voortdurend te bewaken en te visualiseren, met snelle toegang tot gegevens, zelfs bij gecompromitteerde werkstations die niet toegankelijk zijn of waarbij gegevens door hackers versleuteld zijn. Het onderzoeksproces is verbeterd met dreigingsopsporing, IoC-scannen en het vergelijken van gebeurtenissen met unieke Indicators of Attack (IoA’s) van Kaspersky Lab, terwijl afstemming op MITRE ATT&CK helpt met het identificeren van tactieken en technieken die door cybercriminelen worden gebruikt. Door dit onderzoeksproces begrijpen uw beveiligingsspecialisten precies welke stappen indringers doorlopen en kunnen ze meer incidenten behandelen en daarbij betere kwaliteit leveren. Zo kunnen ze beter en sneller reageren!

 • Centralisatie voor snellere, nauwkeurigere reactie

  KPI’s zorgen voor kwaliteit en snelheid bij het afhandelen van incidenten en worden vaak toegepast bij hedendaagse informatiebeveiligingsafdelingen.  Kaspersky EDR centraliseert het incidentbeheer voor alle endpoints op het bedrijfsnetwerk en zorgt zo voor een soepele workflow. Door de enkele interface voor bewaking, onderzoek en reactie kunnen beveiligingstaken effectiever en efficiënter worden uitgevoerd, zonder dat hoeft te worden geschakeld tussen verschillende tools en consoles. Afhandeling van incidenten van gedistribueerde infrastructuren wordt mogelijk gemaakt door de gecentraliseerde en geautomatiseerde acties, die allemaal helpen om het werk van uw beveiligingsteam te stroomlijnen.  Een ervaring waarbij extra dure middelen, kostbare uitvaltijd en verloren productiviteit tot het verleden behoren.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

De dreigingen

Zonder de uniforme en geautomatiseerde adaptieve beveiliging van Kaspersky Threat Management and Defense hebben uw IT-infrastructuur en organisatie als geheel te kampen met het volgende:

 • Scan

  Langere detectie- en reactietijden, wat een aanvaller meer mogelijkheden biedt om schade aan te richten

 • Scan

  Verminderde beveiliging door problemen met het verwerken van dreigingsinformatie in het volledige netwerk

 • Scan

  Tekort aan voldoende gekwalificeerd personeel voor het uitvoeren van (semi)handmatige dreigingsanalyse en -opsporing

 • Scan

  Unieke aanvallen blijven onopgemerkt vanwege onverwachte patronen of omdat ze op dat moment nog onbekend zijn

 • Scan

  Gebrek aan dreigingsvisualisatie en opsporingsmogelijkheden

 • Scan

  Verstoringen door onsamenhangende en ongestructureerde processen voor herstel en onderzoek

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten