Skip to main
Product

Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert


 • Voorkom verstoringen
  Zorg voor beveiliging tegen complexe en doelgerichte dreigingen
 • Voorzie uw experts
  Van geavanceerde detectie, volledige zichtbaarheid en aangepaste reactie

Overzicht

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en kunnen bestaande beveiligingsmaatregelen omzeilen. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Expert biedt uitgebreide zichtbaarheid voor alle endpoints in uw bedrijfsnetwerk en biedt superieure verdediging. Routinematige EDR-taken worden geautomatiseerd en de Analyst wordt in staat gesteld complexe dreigingen en APT-aanvallen snel op te sporen, te prioriteren, te onderzoeken en te neutraliseren. Kaspersky EDR Expert maakt gebruik van één agent die zowel vanuit een cloudgebaseerd beheerplatform als vanuit een offline console in omgevingen met air-gaps kan worden beheerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van informatie over dreigingen en worden aanpasbare detecties opgenomen.

Belangrijkste functies

 • Snel onderzoek

  Kaspersky EDR Expert biedt continue controle en visualisatie van elke onderzoeksfase, snelle toegang tot gegevens, hoogwaardige dreigingsdetectie en efficiënte analyses.
 • Threat Hunting

  Het onderzoeksproces omvat ook retrospectieve analyse en unieke Indicators of Attack met ATT&CK-toewijzing, om zo tactieken en technieken te identificeren. Daarnaast omvat het dreigingsopsporing en toegang tot het krachtige Kaspersky Threat Intelligence Portal.
 • Ontdek de volledige omvang van een aanval

  Uw experts beschikken over alle tools die inzicht geven in alle stappen die indringers doorlopen en die hen de mogelijkheid geven om de meest geavanceerde aanvallen te ontdekken en adequaat – en snel – te reageren.

Erkenning

Producten van Kaspersky worden regelmatig beoordeeld door ’s werelds meest toonaangevende onderzoeksbureaus. Daardoor wordt ons vermogen om bedrijven en klanten te helpen zichzelf te beschermen en succes te boeken in een tijd waarin dingen constant veranderen wereldwijd erkend.

Geschikt voor

Organisaties die moeite hebben om te reageren op complexe en APT-dreigingen, vooral in de volgende sectoren.

Klantreviews

Lees wat onze klanten vinden volgens Gartner Peer Insights.

Telemetrie en reactie

“Goede telemetriedekking - er zijn veel gebeurtenissen van endpoints verzameld, zodat we een vrij breed scala aan mogelijke aanvallen kunnen detecteren.”
“Geavanceerde reacties - het is mogelijk om de host te isoleren, bestanden te verwijderen, processen te stoppen, bestanden verder te analyseren in een sandbox en meer. Met één klik in de webinterface.”

Security Officer | Branche: Productie | Werkgebied: Data and Analytics | Bedrijfsgrootte: 250 – 500 MILJOEN USD

Threat Hunting

“We hebben dus een groot aantal IoC's verzameld die we op de een of andere manier wilden gebruiken om actief te zoeken naar potentiële dreigingen in ons netwerk. Kaspersky EDR werd erg handig om deze taak uit te voeren. We kunnen hiermee het hele netwerk doorzoeken op dreigingen.”
“Deze geweldige functie helpt ons proactief te handelen en dreigingen in de vroegste stadia te bestrijden.”

Information Security Manager | Branche: Energie en nutsbedrijven | Werkgebied: Applicaties | Bedrijfsgrootte: 500 MILJOEN – 1 MILJARD USD

Incidentrespons en forensisch onderzoek

“"Het is echt nuttig voor digitale forensische geneeskunde en incidentrespons. Incidenten in KEDR zijn gemakkelijk te begrijpen en je kunt op allemaal actie ondernemen. Je ziet wat er op de host is gebeurd en kunt het binnen een seconde isoleren.”
“We hadden een professionele tool nodig om processen voor incidentrespons en digitaal forensisch onderzoek in ons bedrijf op te zetten.”

Information Security Manager | Branche: Transport | Werkveld: Data and Analytics | Bedrijfsgrootte: 1 – 3 MILJARD USD

Tools. Informatie. Versterking.
Met Kaspersky Expert Security

Geef uw experts de tools om complexe incidenten af te handelen, vergroot uw kennis met informatie over dreigingen en roep de hulp in van externe experts voor evaluatie, onmiddellijke ondersteuning en back-up.

Gerelateerde producten