Endpoint Detection and Response

Endpointbeveiliging verbeteren en kosten besparen

Endpoints zijn nog steeds het voornaamste doelwit van cybercriminelen en het omzeilen van gangbare endpointbeveiliging is de norm geworden. Ondernemingen moeten proactief handelen om een relevante en kosteneffectieve benadering te kunnen realiseren. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) zoekt proactief naar dreigingen en roept deze een halt toe voordat ze kostbare schade kunnen aanrichten. Incidenten en gegevensinbreuken worden razendsnel en effectief verholpen. En dat alles zonder invloed op de productiviteit en zonder grote investeringen.


 • Zichtbaarheid en controle

  Geautomatiseerde analyse van endpointgegevens biedt inzichten waarmee beveiligingsteams snel en nauwkeurig prioriteiten kunnen geven aan de vereiste acties.

 • Proactieve dreigingsopsporing

  Snel zoeken met behulp van een gecentraliseerde database en indicators of compromise-zoekopdrachten (IoC) betekent dat uw beveiligingsteam niet meer hoeft te wachten op meldingen en actief op zoek kan naar dreigingen door proactief endpoints te scannen op onregelmatigheden en beveiligingsinbreuken.

 • Adaptieve dreigingsrespons

  Geautomatiseerde respons helpt bij het detecteren en verhelpen van inbreuken voordat er sprake is van schade of verstoring. Zo worden aanzienlijke potentiële verliezen vermeden.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Het gebruik

 • Gebrekkige detectie betekent gebrekkige bescherming

  Efficiënte en snelle detectie vormt een cruciale eerste stap in de strijd tegen cyberaanvallen. Meerdere detectietechnologieën kunnen uw kansen op het snel opsporen van aanvallen en inbreuken aanzienlijk verhogen – voordat er schade wordt toegebracht.

  Kaspersky EDR bevat meerdere detectie-engines voor geavanceerde dreigingsdetectie die complexe statische, op gedrag gebaseerde en dynamische analyse combineert en realtime toegang biedt tot wereldwijde dreigingsinformatie en machine learning-technologieën.

 • Maak actief jacht op nieuwe en unieke dreigingen die zijn gericht op uw organisatie

  Kaspersky EDR is speciaal ontworpen voor het realtime scannen van zogenaamde indicators of compromise (IoC's), inclusief met terugwerkende kracht de gegevens uit het hele netwerk. De oplossing kan uw beveiligingsworkflow drastisch veranderen, zodat beveiligingsteams de mogelijkheid krijgen om zelfs onbekende dreigingen op te sporen. Het resultaat is een bedrijfsbreed proces voor dreigingsopsporing.

 • Snel geavanceerde dreigingen blootleggen en tegenhouden

  Kaspersky EDR-incidentbeheer is gecentraliseerd voor alle endpoints op het bedrijfsnetwerk voor een soepele workflow. Met een breed scala aan geautomatiseerde responses worden kostbare uitvaltijd en verloren productiviteit voorkomen die onlosmakelijk verbonden zijn aan de traditionele herstelprocessen, zoals wissen en re-imagen. Door een grote hoeveelheid functies te bewaken en beheren via één interface, kunnen beveiligingstaken effectiever en efficiënter worden uitgevoerd, zonder dat hoeft te worden geschakeld tussen verschillende tools en consoles.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

De dreigingen

Zonder de uniforme en geautomatiseerde adaptieve beveiliging van Kaspersky Threat Management and Defense hebben uw IT-infrastructuur en organisatie als geheel te kampen met het volgende:

 • Scan

  Langere detectie- en reactietijden, wat een aanvaller meer mogelijkheden biedt om schade aan te richten

 • Scan

  Verminderde beveiliging door problemen met het verwerken van dreigingsinformatie in het volledige netwerk

 • Scan

  Tekort aan voldoende gekwalificeerd personeel voor het uitvoeren van (semi)handmatige dreigingsanalyse en -opsporing

 • Scan

  Unieke aanvallen blijven onopgemerkt vanwege onverwachte patronen of omdat ze op dat moment nog onbekend zijn

 • Scan

  Gebrek aan dreigingsvisualisatie en opsporingsmogelijkheden

 • Scan

  Verstoringen door onsamenhangende en ongestructureerde processen voor herstel en onderzoek

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten