Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Cybersecurity en geavanceerde risicobeperking in een tijdperk van digitale transformatie

DatasheetEEN DEMO aanvragen

Bedrijfsbeveiliging zou een katalysator voor versnelde innovatie moeten zijn, de basis van een zakelijke digitale bedrijfsstrategie, die proactief risico's identificeert en minimaliseert en de impact van digitale verstoring vermindert in lijn met de algehele bedrijfsvisie.
Kaspersky Anti Targeted Attack Platform biedt bedrijven de mogelijkheid om op basis van toonaangevende beveiligingsinformatie en geavanceerde machine learning-technologieën gerichte aanvallen en geavanceerde dreigingen te detecteren en om systemen te herkennen die al gecompromitteerd zijn.


Wat we bieden

Onze beproefde oplossing beschermt de bedrijfscontinuïteit en de voortgang van de digitale transformatie met geavanceerd dreigingsbeheer en verdedigingsmechanismen, zodat alle fasen van een doelgerichte aanval worden gedekt. Het platform is voorzien van meerlaagse preventietechnologieën en kan tegelijkertijd worden geïntegreerd met een uitgebreid portfolio van producten en diensten voor een allesomvattend systeem dat is toegespitst op detectie, respons en voorspelling. Het resultaat is een volledig geïntegreerde, strategische aanpak van targeted attacks en van dreigingsdetectie en -respons.

 • Inzicht en overzicht: intern en extern

  Inzicht en overzicht: intern en extern

  Biedt een compleet beeld van de gedistribueerde bedrijfsomgeving, inclusief wereldwijde dreigings- en reputatiestatistieken, voor contextrelevante, bruikbare informatie.

 • Geavanceerde multidimensionale detectie

  Geavanceerde multidimensionale detectie

  Het platform is gebouwd rond een machine learning-core en combineert geavanceerde detectiemogelijkheden in de vorm van een Targeted Attack Analyzer en detectie-engines die kijken naar statische gegevens, gedrag, cloudreputatie, sandboxing en patronen.

 • Geautomatiseerde preventie van en respons op geavanceerde dreigingen

  Geautomatiseerde preventie van en respons op geavanceerde dreigingen

  Evaluaties worden automatisch via het platform gedeeld met een breed scala aan beveiligingsproducten voor onder meer e-mail, internet, endpoints en storage. Daardoor kan er direct actie worden ondernomen als er een incident plaatsvindt.

 

Geschikt voor

 • Grote bedrijven

 • Financiële diensten

 • Verzekeringswezen

 • Overheid

 • Energie

 • Telecom

In de praktijk

Bewezen de meest effectieve en betrouwbare oplossing in zijn soort

Een betrouwbare beveiligingsoplossing voor volledige privacy: alle objectanalyses worden op locatie en zonder uitgaande informatiestromen uitgevoerd. Uit onafhankelijke tests blijkt dat binnenkomende realtime reputatie-updates de hoogste detectiepercentages bieden – en dat uw bedrijfsgegevens volledig geïsoleerd blijven. Het is vastgesteld dat het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform een detectiepercentage van 100%* haalt met 0% false positives. U hoeft dus geen tijd te verspillen aan valse alarmen. *ICSA lab, Q3 2017

Een adaptieve cybersecuritystrategie voor een nieuw tijdperk van digitale transformatie

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform wordt ondersteund door een uitgebreid portfolio van beveiligingsinformatieservices en producten, en levert een volledig geïntegreerde, strategische aanpak van targeted attacks en van dreigingsdetectie en -respons. Het platform biedt beveiligingsteams de beste technologieën en toegang tot toonaangevende kennis over wereldwijde dreigingen en dreigingsexpertise.

Naadloze dreigingsanalyse en detectieautomatisering via één console

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform heeft een intuïtieve, gebruiksvriendelijke browserinterface voor uniforme zichtbaarheid van en controle over detectie, onderzoek, preventie, meldingen en rapportage. Omdat een breed scala aan functies kan worden bewaakt en beheerd via één interface, kan uw beveiligingsteam taken effectiever en efficiënter uitvoeren zonder de tijdrovende handelingen en frustratie van het wisselen tussen afzonderlijke tools en consoles.

Een perfecte balans tussen technologieën, services, training en ondersteuning

Het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform combineert beveiligingsproducten en deskundige training op basis van uw huidige behoeften, met speciale beveiligingsinformatieservices voor incidentrespons, continue bewaking en het delen van dreigingsinformatie. Alles is zodanig ontworpen dat Anti-APT moeiteloos in uw huidige initiatieven kan worden geïntegreerd.

Systeemvereisten

* Appliances kunnen virtueel zijn, VMware vSphere wordt aanbevolen als platform.

Premium Support and Professional Services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Erkenning

 • Gecertificeerd door ICSA, presteerde de oplossing van Kaspersky Lab opmerkelijk goed tijdens testcycli: 99,44% van daarvoor onbekende dreigingen werden gedetecteerd.

 • A competitive analysis of the market for APT Protection solutions by The Radicati Group has awarded Kaspersky Lab’s Anti Targeted Attack platform with “Trail Blazer” leadership position.

 

De dreigingen

Met de groeiende implementatie – zowel in het bedrijfsleven als in de samenleving – van digitale technologieën zoals de cloud, big data, mobiele apparaten, IoT en kunstmatige intelligentie, levert de toenemende connectiviteit ongekende uitdagingen op het gebied van beveiliging, compliance en gegevensbescherming:

 • Datamagement en compliance kunnen bedrijfsactiviteiten vertragen

 • Nieuwe zakelijke initiatieven kunnen te lijden hebben onder ineffectieve of onuitvoerbare beveiliging

 • Gebrek aan planning en integratie inzake de respons bij incidenten

 • Te veel meldingen vanwege false positives

 • Onzichtbare IT-processen en slecht overzicht over bedrijfsmiddelen brengen risico's met zich mee

 • Gestolen gegevens en machtigingen kunnen bedrijven in de problemen brengen

Gerelateerde oplossingen

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten