Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Beproefde geavanceerde dreigingsdetectie op basis van machine learning en HuMachine®-informatie

Vraag of we u bellen Datasheet downloaden*

Hiermee kunnen bedrijven gerichte aanvallen, geavanceerde dreigingen en systemen die al zijn aangetast, detecteren. Op basis van toonaangevende beveiligingskennis en geavanceerde technieken voor machine learning, zijn in het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform netwerk- en endpointbewaking, geavanceerde sandboxtechnologie en analyse gebaseerd op dreigingsinformatie gebundeld om de relatie tussen verschillende gebeurtenissen aan te tonen en incidenten te prioriteren. Voor u is het dan gemakkelijker om complexe aanvallen te ontdekken, herkennen en bedwingen.


Wat we bieden

Innovatieve detectietechnologieën - gebaseerd op internationale kennis - doen meer om uw bedrijf te beschermen.

 • Meerlaagse sensorarchitectuur

  Meerlaagse sensorarchitectuur

  Wij gebruiken meerdere sensoren die activiteiten in verschillende gebieden van uw IT-netwerk kunnen detecteren. Hierdoor kunnen we snel complexe bedreigingen detecteren die uw IT-netwerk op meerdere punten aanvallen.

 • Geavanceerde sandbox met clustering

  Geavanceerde sandbox met clustering

  De geavanceerde sandbox biedt een geïsoleerde, gevirtualiseerde omgeving waar het gedrag van verdachte objecten veilig kan worden geobserveerd en het resulterende netwerkverkeer kan worden vastgelegd.

 • Intelligente analyse versterkt door machine learning

  Intelligente analyse versterkt door machine learning

  Onze Targeted Attack Analyzer beoordeelt gegevens van netwerk- en endpoint-sensoren en genereert snel evaluaties voor uw beveiligingsteam.

 • Geavanceerde webinterface

  Geavanceerde webinterface

  Geavanceerde interface en verbeterde workflow voor incidenten. Gerelateerde gebeurtenissen, die deel uitmaken van één incident, werden samengevoegd in één samenvattende gebeurtenis om er meer zicht op te krijgen en niet gehinderd te worden door te veel irrelevante informatie.

 • Preventie van geavanceerde dreigingen

  Preventie van geavanceerde dreigingen

  Integratie met de appliance Kaspersky Secure Mail Gateway, een e-mailsysteem en beveiligingsoplossing voor e-mail door Kaspersky Lab, maakt gebruik van een Kaspersky Anti Targeted Attack geclusterde sandboxomgeving mogelijk om monsters van e-mailverkeer te 'detoneren'.

 

Geschikt voor

 • Grote bedrijven

 • Financiële diensten

 • Verzekeringswezen

 • Overheid

 • Energie

 • Telecommunicatiebedrijven

In de praktijk

Beproefde technologie tegen geavanceerde dreigingen en gerichte aanvallen

Versterking voor nieuwe operationele scenario's om de algehele zichtbaarheid te verbeteren via automatische correlatie en analyse van incidenten. Het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform combineert geavanceerde algoritmes voor machine learning, bruikbare wereldwijde kennis over beveiligingsdreigingen en aanpasbaarheid van de infrastructuur om grote organisaties te helpen bij het ontmaskeren van de meest geavanceerde en schadelijke aanvallen in elk stadium van hun ontwikkeling.

Centraal in een model van aangepaste beveiliging

In combinatie met optionele elementen zoals experttraining (beheerder en incidentrespons), incidentresponsdiensten, dreigingsopsporingsdiensten, Kaspersky Managed Protection en een speciale Security Account Manager, vormt het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform de spil van een model voor aangepaste beveiliging. Het resultaat is een projectachtige benadering, waarbij belangrijke problemen worden opgelost en organisaties worden geholpen om ervoor te zorgen dat hun infrastructuur goed is beschermd tegen gerichte aanvallen en geavanceerde dreigingen.

Erkende specifieke oplossing als bescherming tegen gerichte aanvallen

De effectiviteit van het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform is onafhankelijk erkend door de certificering van ICSA Labs, door middel van een zelden uitgevoerde test die zich richt op de efficiëntie van specifieke oplossingen om bedrijven te beschermen tegen geavanceerde en gerichte dreigingen. In 2017 werd de oplossing ook erkend door een evaluatie van Radicati als een visionaire 'koploper' in bescherming tegen gerichte aanvallen.

EDR-oplossingen versterken met nieuwe incidenten

Als beproefde ontdekkingstechnologie kan Kaspersky Anti Targeted Attack Platform uw EDR-technologie van derden versterken door middel van waardevolle datasets en gevalideerde incidenten voor verder onderzoek en herstel. Deze zorgen ervoor dat specifieke EDR-oplossingen worden voorzien van hoogwaardige incidenten voor diepgaande analyse en om een volledig incidentbeheerproces zonder hiaten samen te stellen.

Systeemvereisten

* Appliances kunnen virtueel zijn, VMware vSphere wordt aanbevolen als platform.

Uitstekende ondersteuning en professionele services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE
 

De bedreigingen

De hedendaagse dreigingen vereisen een gespecialiseerde oplossing:

 • De gemiddelde gerichte aanval blijft onopgemerkt gedurende meer dan 214 dagen

 • Traditionele beveiligingsoplossingen zijn niet effectief tegen actuele dreigingen

 • Toeleveringsketens en vertrouwde derden kunnen aanvalsvectoren worden

 • 80% van de gerichte aanvallen wordt geïnitieerd via e-mailbijlagen of koppelingen in e-mails

 • Bij twee derde van de gerichte aanvallen speelt social engineering een rol

 • Aanmeldingsgegevens kunnen worden gestolen via verhulde activiteiten

Gerelateerde oplossingen

* in het Engels