Platform voor bestrijding van doelgerichte aanvallen

Vermindering van de risico's van cybersecurity in een tijdperk van digitale transformatie

Bedrijfsbeveiliging zou een katalysator voor versnelde innovatie moeten zijn, de basis van een zakelijke digitale bedrijfsstrategie, die proactief risico's identificeert en minimaliseert en de impact van digitale verstoring vermindert in lijn met de algehele bedrijfsvisie. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform biedt bedrijven de mogelijkheid om op basis van toonaangevende beveiligingsinformatie en geavanceerde machine learning-technologieën gerichte aanvallen en geavanceerde dreigingen te detecteren en om systemen te herkennen die al gecompromitteerd zijn.

Een bedrijfsstrategie voor cybersecurity om de uitdagingen van digitale verstoring aan te kunnen

Onze beproefde oplossing beschermt de bedrijfscontinuïteit en de voortgang van de digitale transformatie met geavanceerd dreigingsbeheer en verdedigingsmechanismen, zodat alle fasen van een doelgerichte aanval worden gedekt. Het platform is voorzien van meerlaagse preventietechnologieën en kan tegelijkertijd worden geïntegreerd met een uitgebreide portfolio van producten en diensten voor een allesomvattend systeem dat is toegespitst op detectie, respons en voorspelling. Het resultaat is een volledig geïntegreerde, strategische aanpak van gerichte aanvallen en van dreigingsdetectie en -respons.


 • Inzicht en overzicht: intern en extern

  Biedt een compleet beeld van de gedistribueerde bedrijfsomgeving, inclusief wereldwijde dreigings- en reputatiestatistieken, voor contextrelevante, bruikbare informatie.

 • Geavanceerde multidimensionale detectie

  Het platform is gebouwd rond een machine learning-core en combineert geavanceerde detectiemogelijkheden in de vorm van een Targeted Attack Analyzer en detectie-engines die kijken naar statische gegevens, gedrag, cloudreputatie, sandboxing en patronen.

 • Geautomatiseerde preventie van en respons op geavanceerde dreigingen

  Evaluaties worden automatisch via het platform gedeeld met een breed scala aan beveiligingsproducten voor onder meer e-mail, internet, endpoints en storage. Daardoor kan er direct actie worden ondernomen als er een incident plaatsvindt.

Geschikt voor

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform biedt een nieuwe, strategische benadering om gerichte aanvallen te detecteren.

Awards
Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform
ICSA Labs: Advanced Threat Defense test (Q1, Q2, Q3, Q4)
Erkenningen
Kaspersky Threat Management and Defense
Radicati APT Protection Market Quadrant 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018 

Het gebruik

 • Bewezen de meest effectieve en betrouwbare oplossing in zijn soort

  Een betrouwbare beveiligingsoplossing voor volledige privacy: alle objectanalyses worden op locatie en zonder uitgaande informatiestromen uitgevoerd. Uit onafhankelijke tests blijkt dat binnenkomende realtime reputatie-updates de hoogste detectiepercentages bieden en dat uw bedrijfsgegevens volledig geïsoleerd blijven. Er is vastgesteld dat Kaspersky Anti Targeted Attack Platform een detectiepercentage van 100%* haalt met 0% false positives. U hoeft dus geen tijd te verspillen aan valse meldingen.
  *ICSA lab, Q3 2017

 • Naadloze dreigingsanalyse en detectieautomatisering via één console

  Kaspersky Anti Targeted Attack Platform heeft een intuïtieve, gebruiksvriendelijke browserinterface voor uniforme zichtbaarheid van en controle over detectie, onderzoek, preventie, meldingen en rapportage. Omdat een breed scala aan functies kan worden bewaakt en beheerd via één interface, kan uw beveiligingsteam taken effectiever en efficiënter uitvoeren zonder de tijdrovende handelingen en frustratie van het moeten schakelen tussen afzonderlijke tools en consoles.

 • Een perfecte balans tussen technologieën, services, training en ondersteuning

  Kaspersky Anti Targeted Attack Platform combineert beveiligingsproducten en deskundige training op basis van uw huidige behoeften met speciale beveiligingsinformatieservices voor incidentrespons, continue bewaking en het delen van dreigingsinformatie. Alles is zodanig ontworpen dat Anti-APT moeiteloos in uw huidige initiatieven kan worden geïntegreerd.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Systeemvereisten

* Appliances kunnen virtueel zijn, VMware vSphere wordt aanbevolen als platform.

De dreigingen

Met de groeiende implementatie – zowel in het bedrijfsleven als in de samenleving – van digitale technologieën zoals de cloud, big data, mobiele apparaten, IoT en kunstmatige intelligentie, levert de toenemende connectiviteit ongekende uitdagingen op het gebied van beveiliging, compliance en gegevensbescherming:

 • Scan

  Datamagement en compliance kunnen bedrijfsactiviteiten vertragen

 • Scan

  Gebrek aan planning en integratie inzake de respons bij incidenten

 • Scan

  Onzichtbare IT-processen en slecht overzicht over bedrijfsmiddelen brengen risico's met zich mee

 • Scan

  Nieuwe zakelijke initiatieven kunnen te lijden hebben onder ineffectieve of onuitvoerbare beveiliging

 • Scan

  Te veel meldingen vanwege false positives

 • Scan

  Gestolen gegevens en machtigingen kunnen bedrijven in de problemen brengen

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten