Skip to main
PRODUCT

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Effectieve, uitgebreide detectie- en reactiemogelijkheden bij complexe aanvallen

Platform voor bestrijding van doelgerichte aanvallen

Betrouwbare gegevensbescherming, beveiliging van de IT-infrastructuur, stabiliteit van de bedrijfsprocessen en naleving zijn tegenwoordig voorwaarden voor een duurzame bedrijfsontwikkeling. Het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform helpt uw volwassen organisatie op het gebied van IT-beveiliging om betrouwbare bescherming op te bouwen om uw bedrijfsinfrastructuur te beschermen tegen APT-dreigingen en gerichte aanvallen. Ook wordt hierbij gezorgd voor naleving van regelgeving, zonder dat extra IT-beveiligingshulpmiddelen hoeven worden ingezet. Complexe incidenten worden snel geïdentificeerd, onderzocht en aangepakt, waardoor de efficiëntie van uw IT-beveiliging of SOC-team wordt verhoogd door ze te ontlasten van handmatige taken, dankzij een uniforme oplossing die het gebruik van automatisering en kwaliteit van de resultaten maximaliseert.

Krachtige bescherming met uitgebreide analyse

U krijgt gedetailleerd inzicht in alles wat binnen uw IT-infrastructuur gebeurt en u profiteert van tijdige detectie van de meest geavanceerde dreigingen en doelgerichte aanvallen. Dit is mogelijk dankzij:

 • • Analyse van netwerkverkeer en endpoint-telemetrie
 • • Emulatie van dreigingen via een geavanceerde sandbox
 • • Geavanceerde opsporingstechnologieën en ATT&CK-toewijzing
 • • Compleet inzicht en uitgebreide context met dreigingsinformatie
Beveiliging verbeteren en privacy waarborgen

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform is een tool voor het onderzoeken van complexe incidenten. Het is ontworpen met het oog op volledige waarborging van privacy: de gegevensverzameling, -analyse en -opslag vinden geheel op locatie plaats. Uw beveiligingsteam houdt dus de volledige controle. Dit is vooral belangrijk als alle gegevens binnen uw bedrijfsnetwerk moeten blijven om wettelijke of andere redenen.

Uitgebreide bescherming met een breder perspectief

Het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform met Kaspersky EDR Expert als kern beveiligt meerdere potentiële dreigingspunten op zowel netwerk- als endpointniveau en biedt uitgebreide detectie- en responsmogelijkheden. De IT-beveiligingsexpert is gewapend met een uitgebreide toolkit voor het ontdekken van multidimensionale dreigingen, diepgaand onderzoek, proactieve dreigingsopsporing en een gecentraliseerde reactie op complexe incidenten.

Geschikt voor

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform vormt een geavanceerde beschermingslaag. Het biedt multidimensionale dreigingsdetectie op netwerk- en endpoint-niveau, plus inzicht en gedetailleerde onderzoeks- en responsmogelijkheden. Onder andere deze organisaties hebben er baat bij:

Het gebruik

 • Bewezen technieken voor cyberbeveiliging in één oplossing

  Kaspersky Anti Targeted Attack met extra EDR-mogelijkheden vormt een uitgebreide oplossing voor detectie en respons. Het integreert volledig met Kaspersky Endpoint Security for Business, die één agent deelt met Kaspersky EDR Expert , en met zowel Kaspersky Security for Mail Server en Kaspersky Security for Internet Gateway, om op gatewayniveau geautomatiseerde responsen te bieden op complexe risico's. Doordat dit een alles-in-één oplossing is, zorgt dit ervoor dat uw IT-beveiligingsteams aanzienlijk minder tijd en moeite hoeven te steken in bescherming tegen bedreigingen, dankzij de maximale automatisering van defensieve acties op zowel netwerk- als endpointniveau, en de contextuele weergave van incidenten in één webconsole.

 • Een uniek proces om doelgerichte aanvallen af te slaan

  Door potentiële toegangspunten tot uw infrastructuur centraal te monitoren en te beheren, worden snel de acties geïdentificeerd van aanvallers die traditionele beveiligingsmechanismen van bedrijfsnetwerken omzeilen. Omdat gegevensverzameling wordt geoptimaliseerd en omdat analyse, onderzoek en incidentrespons mogelijk zijn vanuit één webconsole, worden incidenten sneller afgehandeld en wordt uw IT-beveiligingsteam productiever. Complete visualisatie, diepgaande analyse van netwerkverkeer, dreigingsemulatie met geavanceerde sandboxing en krachtige EDR-mogelijkheden zorgen er allemaal voor dat complexe dreigingen en aanvallen met meerdere stadia sneller worden onderzocht en aangepakt.

 • Dreigingsinformatie en aanvulling met MITRE ATT&CK

  Het platform biedt gedetailleerde analyse van de dreigingsomvang, ondersteunt geautomatiseerde vergelijking van interne onderzoeksresultaten met wereldwijde reputatiegegevens (Kaspersky Security Network) en ondersteunt handmatige dreigingsquery's (Kaspersky Threat Intelligence Portal). Zo krijgt u aanvullende context voor effectieve dreigingsopsporing en kunt u incidenten sneller onderzoeken. Aanvulling met MITRE ATT&CK-gegevens biedt details over de gebruikte ATT&CK-gedefinieerde technieken, plus beschrijvingen en risicobeperkingsstrategieën. U profiteert automatisch van dreigingsonderzoek op hoog niveau, zonder uw eigen experts overmatig te belasten.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

De dreigingen

Met de groeiende implementatie – zowel in het bedrijfsleven als in de samenleving – van digitale technologieën zoals de cloud, big data, mobiele apparaten, IoT en kunstmatige intelligentie, levert de toenemende connectiviteit ongekende uitdagingen op het gebied van beveiliging, compliance en gegevensbescherming:

 • <p>Datamagement en compliance kunnen bedrijfsactiviteiten vertragen</p>

  Datamagement en compliance kunnen bedrijfsactiviteiten vertragen

 • <p>Gebrek aan planning en integratie inzake de respons bij incidenten</p>

  Gebrek aan planning en integratie inzake de respons bij incidenten

 • <p>Onzichtbare IT-processen en slecht overzicht over bedrijfsmiddelen brengen risico's met zich mee</p>

  Onzichtbare IT-processen en slecht overzicht over bedrijfsmiddelen brengen risico's met zich mee

 • <p>Nieuwe zakelijke initiatieven kunnen te lijden hebben onder ineffectieve of onuitvoerbare beveiliging</p>

  Nieuwe zakelijke initiatieven kunnen te lijden hebben onder ineffectieve of onuitvoerbare beveiliging

 • <p>Te veel meldingen vanwege false positives</p>

  Te veel meldingen vanwege false positives

 • <p>Gestolen gegevens en machtigingen kunnen bedrijven in de problemen brengen</p>

  Gestolen gegevens en machtigingen kunnen bedrijven in de problemen brengen

Met betrekking tot dit product

Resources marked with an asterisk (*) are in English.