Overslaan naar hoofdinhoud
Product

Kaspersky Next XDR Expert

Kaspersky XDR kent verhoogde dreigingsdetectie, geautomatiseerde respons en realtime zichtbaarheid met een ultieme cyberbeveiliging voor een proactieve verdediging tegen cyberdreigingen.

Overzicht

Kaspersky XDR kan probleemloos worden geïntegreerd met je bestaande beveiligingscontroles. Het verhoogt de effectiviteit van je beveiligingsinfrastructuur, waardoor je mogelijkheden voor bedreigingsdetectie worden verbeterd met geautomatiseerde respons en zichtbaarheid in realtime.

Kaspersky XDR biedt nuttige inzichten in evoluerende cyberbedreigingen die op je bedrijf zijn gericht. Daarnaast kan de schaalbare architectuur gemakkelijk worden aangepast aan je behoeften, waardoor je kritieke assets voortdurend worden beschermd.

De ongeëvenaarde beveiligingsmaatregelen van Kaspersky XDR, waaronder geavanceerde bedreigingsdetectie en geautomatiseerde responsacties, bieden de ultieme oplossing voor het beveiligen van de digitale assets van je organisatie, vandaag en in de toekomst.

Als onderdeel van de Kaspersky Next-productlijn hebben we Kaspersky Next XDR Expert geïntroduceerd, een oplossing die de aanpak van Kaspersky XDR bevat en een allesomvattend overzicht van de beveiliging van een bedrijf biedt.

Bekijk een video

Bekijk alles

Ontketen superieure endpointbeveiliging
Ervaar ongekende beveiliging met Kaspersky XDR, aangedreven door het - in deze branche - meest geteste en bekroonde Kaspersky Endpoint Security for Business (uitgebreid met Kaspersky EDR Expert).
Geniet van de kracht van integraties
Kaspersky XDR integreert naadloos met een groot aantal beveiligingsoplossingen van derden, zodat jij een uniform beveiligingsecosysteem kunt bouwen.
Gebruik toonaangevende dreigingsintelligentie
Blijf je tegenstanders een stap voor met Kaspersky XDR, uitgebreid met marktleidende bedreigingsdetectie. Krijg realtime inzichten, wereldwijde bedreigingstrends en bruikbare informatie te zien om opkomende dreigingen proactief te detecteren en erop te reageren.
Vergroot je efficiëntie met automatisering
Geef je incidentresponsvermogen een boost met geavanceerde automatiseringsfuncties die zijn ingebouwd in Kaspersky XDR. Maak gebruik van geautomatiseerde playbooks, intelligente workflows en responsacties om je beveiligingswerkzaamheden te stroomlijnen en de mediane tijd tot detectie (MTTD) en de mediane tijd tot reactie (MTTR) te verkorten.
Garandeer compliance en certificaatgereedheid
Kaspersky XDR biedt uitgebreide ondersteuning voor regelgevingsnaleving en certificeringsvereisten. Vereenvoudig audits, toon dat je je houdt aan de industrienormen en gebruik gecentraliseerd logboekbeheer en robuuste rapportagemogelijkheden.
Geniet van 24*7*365 premium ondersteuning
Ons speciale team beveiligingsexperts is 24/7 beschikbaar om hoogwaardige ondersteuning te bieden voor Kaspersky XDR. Of je nu begeleiding, probleemoplossing of proactieve hulp nodig hebt, onze waardevolle professionals staan altijd voor je klaar om je beveiligingsuitdagingen snel en effectief op te lossen.

Architectuur en componenten

Handelt effectief waarschuwingen af, onderzoekt incidenten en coördineert collaboratieve workflows. Met Kaspersky XDR kunnen gebruikers waarschuwingen onderzoeken, gegevens verrijken, handmatig acties activeren en incidenten labelen met de MITRE ATTACK Matrix.

Awards en erkenningen

Producten van Kaspersky worden regelmatig beoordeeld door ’s werelds meest toonaangevende onderzoeksbureaus. We worden wereldwijd erkend voor ons bewezen vermogen om bedrijven en klanten te helpen zichzelf te beschermen en succes te boeken in een wereld waarin alles voortdurend verandert.
Bekijk alle awards

Kaspersky benoemd tot leider

ISG Provider Lens Cybersecurity Solutions & Services (XDR stream), Brazilië 2023

Kaspersky-gecertificeerd

ICSA Labs: Advanced Threat Defense-test

Kaspersky is effectief bewezen en behaalde AAA-beoordelingen

SE Labs: Breach Response-test

Kaspersky benoemd tot grote speler

Moderne eindpuntbeveiliging voor (kleine) ondernemingen

Kaspersky benoemd tot belangrijkste speler

Radicati APT Protection Market Quadrant 2022

Branches

Elke organisatie die moeite heeft om complexe dreigingen aan te pakken, vooral in de volgende sectoren:

Nationaal
Gezondheidszorg
Financiële sector
Industrie
Telecom
Transport
Detailhandel
24/7 premium ondersteuning en services
Professionele hulp is beschikbaar wanneer u die nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

Gerelateerde producten

Kaspersky Security for Mail Server
KasperskySecurity for Mail Server
Bewezen, meerlaagse bescherming tegen e-mailaanvallen
Kaspersky Anti Targeted Attack
KasperskyAnti Targeted Attack
Effectieve zakelijke beveiliging tegen complexe dreigingen en doelgerichte aanvallen
Kaspersky Threat Intelligence
KasperskyThreat Intelligence
Voor onmiddellijke toegang tot technische, tactische, operationele en strategische dreigingsinformatie

Neem contact op

Als je graag wilt weten hoe je met Kaspersky XDR je bedrijf kunt beschermen tegen complexe cyberbeveiligingsaanvallen, neem je contact met ons op.