AUTOMATISCH VERLENGEN

Automatisch Verlengen is een abonnement dat ontworpen is om jou tijd, inspanning en risico's te besparen. Je licentie wordt voordat deze verloopt, automatisch verlengd tegen de dan geldende verlengingsprijs (plus geldende btw tarief), inclusief kortingen die mogelijk van toepassing zijn bij het abonnement Automatisch Verlengen*.

Voordelen van het automatisch verlengen van je licentie:

Onafgebroken beschermt - je abonnement wordt voortgezet met voortdurende bescherming

Geen zorgen - omdat je weet dat je apparaten altijd veilig zijn

Bespaart tijd - wij regelen alles voor je en sturen je meldingen om je te informeren over de volgende factureringsdatum en een bevestiging dat je licentie is verlengd

Flexibiliteit - je kunt je op elk moment afmelden voor het abonnement

* De prijzen voor het verlengen van licenties zijn aan wijzigingen onderhevig.. Op het moment van verlengen zijn mogelijk extra online aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe licenties of voor klanten die hun licenties handmatig verlengen; deze kunnen niet worden toegepast op je abonnement. Voor het verlopen van je licentie ontvang je een herinneringse-mail dat we je licentie automatisch gaan verlengen. In deze e-mail staan de prijs en de termijn voor het verlengen van je licentie. Mogelijk word je op dit moment verzocht om gratis te upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky.
Kaspersky Small Office Security

KasperskySmall Office Security 5

Bescherming terwijl je werkt

Kaspersky Small Office Security is ontworpen voor bedrijven met 5-50 computers, een aantal servers en mobiele apparaten. Het is kant-en-klaar voor gebruik en wordt beheerd vanuit één gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde console. Er zijn geen IT-vaardigheden vereist om onze beveiligingstools te gebruiken en om de beveiliging te monitoren vanaf elk aangesloten apparaat dat u kiest.

Wij beschermen u tegen online aanvallen, ransomware en gegevensverlies. U kunt zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Ondersteunde platforms:

 • Windows-desktops en -laptops
 • Mac-desktops en -laptops
 • Windows-file servers
 • Android-smartphones en -tablets
 •  

  EENVOUDIGE EN SNELLE INSTALLATIE

  Eenvoud gecombineerd met uitgebreide functionaliteit en bedieningsmogelijkheden. De cloudgebaseerde console maakt extern beheer en toezicht gemakkelijk. Eén webpagina toont de beveiligingsstatus van al uw apparaten, stelt u in staat de beveiliging te activeren op elk apparaat en biedt gemakkelijke toegang tot de technische ondersteuning van Kaspersky Lab.

 •  

  RIJK AAN FUNCTIES

  U bent veilig, ongeacht welke apparaten u gebruikt. Bekroond anti-malwareprogramma beschermt uw pc's, Mac-computers, file servers en mobiele apparaten tegen alle soorten internetdreigingen. Bescherm uw bedrijfs- en klantgegevens en verbeter de productiviteit met krachtige functies voor webbeheer, anti-phishing, anti-spam, anti-ransomware, back-up en encryptie.

 •  

  HET MEEST GETEST, HET MEEST BEKROOND

  Geen enkele andere leverancier van beveiligingsoplossingen scoort zo goed in onafhankelijke tests als Kaspersky Lab. Wij zorgen voor uw veiligheid terwijl u uw bedrijfsactiviteiten uitvoert. Door de combinatie van realtime cloudgebaseerde technologieën om uw mobiele apparaten, file servers en pc's te beveiligen, beschermt Kaspersky Small Office Security uw bedrijf tegen de allernieuwste internetdreigingen.

 

BESCHERMING VOOR HET HELE BEDRIJFSNETWERK

Meerdere beveiligingslagen voor 5-50 gebruikers op verschillende apparaten, file servers en pc's, beheerd vanaf één console. • Stop crypto-lockers

  Anti-cryptor-functies voorkomen dat crypto-lockers en ransomware hun schade kunnen aanrichten. • Bestanden

  Beveilig vertrouwelijke gegevens en bescherm uw onderneming tegen datalekken, boetes en omzetverlies met back-ups en encryptie. • Beveiligde web- en e-mailactiviteiten

  Voorkom dat spyware, phishing en schadelijke websites uw bedrijf platleggen. Beveilig uw e-mail- en webactiviteiten tegen verborgen exploits en malware. • Financiën

  Kaspersky Small Office Security beschermt uw geld, creditcardnummers en bankgegevens. • Optimalisatie van prestaties

  Geoptimaliseerde softwareprestaties en een beperkter bronnenverbruik zorgen voor een efficiëntere verkeersstroom, snellere laadtijden van webpagina's en geoptimaliseerde implementaties, updates en opstarttijden. • Altijd veilig, ook onderweg

  Beveilig uw Android-smartphones en -tablets met onze beveiligings- en beheertechnologieën voor mobiele apparaten. Vergrendel, wis en traceer zoekgeraakte apparaten — Kaspersky Small Office Security beschermt vertrouwelijke informatie op privéapparaten van werknemers.


Systeemvereisten

Windows-pc's – desktops en laptops

Besturingssysteem

Processor (CPU)

RAM*

Microsoft Windows 10 Home / Windows 10 Enterprise / Windows 10 Pro (x32 of x64**)

1 GHz of meer

1 GB RAM (x32) of
2 GB RAM (x64)

Microsoft Windows 8.1 (Windows Blue)
Windows 8.1 / Windows 8.1 Pro / Windows 8.1 Enterprise / Windows 8.1 Update (x32 of x64**)

1 GHz of meer

1 GB RAM (x32) of
2 GB RAM (x64)

Microsoft Windows 8
Windows 8 / Windows 8 Pro / Windows 8 Enterprise (x32 of x64**)

1 GHz of meer

1 GB RAM (x32) of
2 GB RAM (x64)

Microsoft Windows 7 Starter (x32) SP1 of hoger

Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate (x32 of x64**) SP1 of hoger

1 GHz of meer

1 GB RAM (x32) of
2 GB RAM (x64)

Windows-file servers

Besturingssysteem

Processor (CPU)

RAM*

Microsoft Window Server 2016 Essentials / Standard RTM

1.4 GHz (x64) of meer

2 GB RAM

Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation / Essentials / Standard

1.4 GHz (x64) of meer

2 GB RAM

Microsoft Windows Server 2012 Foundation / Essentials / Standard

1.4 GHz (x64) of meer

4 GB RAM

Microsoft Windows Small Business Server 2011 Standard / Essentials SP1 of hoger

2 GHz (x64) of meer

8 GB RAM

Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation / Standard / Enterprise SP1 of hoger

1,4 GHz (x64) of meer

512 MB RAM

Microsoft Windows Small Business Server 2008 Standard x64 Edition SP2 of hoger

2 GHz (x64) of meer

4 GB RAM

* Vrije ruimte RAM
** Sommige functies werken mogelijk alleen op 32-bits besturingssystemen.
*** De functionaliteiten van Kaspersky Internet Security voor Android is mogelijk beperkt op bepaalde apparaten. Ga naar support.kaspersky.com/mobile/kisandroid voor meer informatie.

Kaspersky Small Office Security

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten