STRATEGISCHE PARTNERS

Kaspersky Lab werkt samen met andere toonaangevende software- en hardwareleveranciers om de best mogelijke oplossingen voor informatiebeveiliging te bieden. Wij zijn strategische partnerschappen aangegaan met een aantal wereldwijde marktleiders. Deze relaties vormen de basis voor verbeterde diensten en producten.

Microsoft

Kaspersky Lab is een Microsoft Gold Certified Security Solutions Partner en werkt momenteel samen met Microsoft aan diverse gezamenlijke projecten.

Intel

Kaspersky Lab werkt nauw samen met Intel binnen het kader van Intel's Early Access Program voor ontwikkelaars. Hierdoor zijn de producten van Kaspersky Lab geoptimaliseerd voor de Intel-architectuur. Onze klanten en gebruikers ontvangen betrouwbare en effectieve bescherming die volledig met Intel-processors zijn geïntegreerd.

IBM

Kaspersky Lab neemt deel aan de IBM Partner World for Software zodat we optimale oplossingen voor Lotus/Domino-applicaties kunnen ontwerpen.

Novell

Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server is een van de populairste oplossingen voor bestandsservers van Novell. Kaspersky Lab werkt nauw samen met Novell en heeft de zilveren status als partner van Novell.