Skip to main

PARTNERS

Deel in ons succes en laat uw bedrijf groeien dankzij onze partnermogelijkheden. Ons eersteklas ecosysteem van tools, incentives en ondersteuning helpt uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
PARTNER WORDEN

Technologie Partners

Een breed scala van software- en hardwareleveranciers en dienstverleners hebben geprofiteerd van technologieën van Kaspersky Lab om gebruikers te beschermen tegen virussen, trojans, phishing, spyware, ransomware, spam en mobiele dreigingen.

MSP Partners

Het afhandelen van beveiligingsinbreuken is een belangrijk aandachtspunt voor 50 procent van de bedrijven. Breid uw serviceaanbod uit en laat uw bedrijf groeien met het speciale MSP-programma van Kaspersky Lab. Eenvoudige implementatie en krachtige tools, allemaal beheerd vanaf één console. Deze maken het gemakkelijk om zonder extra hardware of software's werelds meest beproefde en meest bekroonde beveiliging te leveren aan klanten met 5 tot meer dan 5000 werkplekken.

Distributeurs

Officiële distributeurs van Kaspersky Lab Producten en Services, B2C en B2B

Allowlist Programma

Allowlist is een programma om de meest uitgebreide kennisbank met vertrouwde en geverifieerde software uit de hele wereld samen te stellen. Lees meer over deelname aan het programma en het toevoegen van uw software aan Allowlist.

xSP/ISP Partnerships

Of u nu een internetprovider (ISP), provider van mobiele communicatie, bank, verzekeringsmaatschappij, financiële dienstverlener of gamescommunity bent, Value Added Services van Kaspersky helpt u uw inkomsten te verhogen en aan de vraag van de klant naar betere beveiliging te voldoen.

Affiliate partnership

Verdien geld met het promoten van Kaspersky producten op je website. We hebben goede commissies, veel promotiemateriaal en goede support.

STRATEGISCHE PARTNERS

Kaspersky Lab werkt samen met andere toonaangevende software- en hardwareleveranciers om de best mogelijke oplossingen voor informatiebeveiliging te bieden. Wij zijn strategische partnerschappen aangegaan met een aantal wereldwijde marktleiders. Deze relaties vormen de basis voor verbeterde diensten en producten.

Microsoft

Kaspersky Lab is een Microsoft Gold Certified Security Solutions Partner en werkt momenteel samen met Microsoft aan diverse gezamenlijke projecten.

Intel

Kaspersky Lab werkt nauw samen met Intel binnen het kader van Intel's Early Access Program voor ontwikkelaars. Hierdoor zijn de producten van Kaspersky Lab geoptimaliseerd voor de Intel-architectuur. Onze klanten en gebruikers ontvangen betrouwbare en effectieve bescherming die volledig met Intel-processors zijn geïntegreerd.

IBM

Kaspersky Lab neemt deel aan de IBM Partner World for Software zodat we optimale oplossingen voor Lotus/Domino-applicaties kunnen ontwerpen.

Novell

Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server is een van de populairste oplossingen voor bestandsservers van Novell. Kaspersky Lab werkt nauw samen met Novell en heeft de zilveren status als partner van Novell.

EMC

Kaspersky Lab werkt nauw samen met EMC als onderdeel van het EMC Velocity ISV Alliance Partner-programma, waardoor wij betrouwbare anti-malware voor de beveiliging van storage systemen kunnen ontwikkelen.