Skip to main
 MANAGED SERVICE PROVIDER-PARTNERSCHAP

MANAGED SERVICE PROVIDER-PARTNERSCHAP

Kies Kaspersky om uw bedrijf te laten groeien met waardevolle IT-beveiligingsproducten en uitzonderlijke service, zodat u de concurrentie voorblijft op een overvolle MSP-markt.

Wij helpen u groeien

Ga voor een vliegende start en grenzeloze groei met gemakkelijk te beheren oplossingen die een breed scala aan IT-beveiligingsservices bieden, van endpointbeveiliging tot hybride cloud-beveiliging.


Verhoog op abonnementen gebaseerde ARPU, behoud klanten en trek klanten aan met services met toegevoegde waarde op basis van KL-oplossingen.

Wij zorgen dat u kunt leveren

Bied nieuwe services aan met minimale inspanning


  • ● RMM- en PSA-integratie om klantrelatiebeheer te automatiseren

  • ● Multitenant productconsole voor het beheer van meerdere clients vanuit één venster

Wij helpen u uw concurrenten voor te blijven

Breng overtuigende IT-beveiligingsservices op de markt om uw bedrijf te onderscheiden van uw concurrentie en meer klanten te werven.


Kies de vertrouwde, meest betrouwbare en meest geteste en meest bekroonde leverancier - voorkom uitval van service en verhoog klanttevredenheid.


Profiteer van de wereldwijde partnerervaring van Kaspersky (best practices, casestudy's etc.) om nieuwe services op te starten en uw vakkennis te vergroten.

Succesverhaal van een MSP-partner

Probrand levert IT-producten, beheerde services en oplossingen aan bedrijven in elke tak van de publieke sector, van IT-afdelingen die complexe, strategische projecten moeten uitvoeren tot het outsourcing van volledige IT-infrastructuren.

"Cyber security is waarschijnlijk het belangrijkste aspect voor onze klanten op dit moment. Het belangrijkste voor ons in een beveiligingspartner is reputatie en de kwaliteit van producten. En met Kaspersky vonden we beide." - Mark Allbutt, Technical Service Director, Probrand

Producten die u kunt omzetten in uw services

Bouw kostenefficiënte beveiligingsservices op basis van producten die onze klanten waarderen. Start zonder investering door te kiezen voor onze cloudgebaseerde oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Bied grotere klanten vervolgens ultieme waarde met de uitgebreide mogelijkheden van onze producten voor grote ondernemingen.

Kaspersky Endpoint Security Cloud
Kaspersky Endpoint Security Cloud

De gemakkelijkste manier om uw bedrijf te beschermen, zonder uw IT-middelen, tijd of budget op te offeren

Bekijk datasheet
Kaspersky Endpoint Security For Business

Adaptieve bescherming voor uw bedrijf tegen geavanceerde dreigingen

Bekijk datasheet
Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Geavanceerde beveiliging van Microsoft Office 365 om de beveiligingshiaten van ingebouwde veiligheidscontroles op te vullen

Bekijk datasheet
Kaspersky Hybrid Cloud Security

Onbegrensde beveiliging speciaal ontworpen voor uw hybride cloudomgeving

Bekijk datasheet
Kaspersky Security for Internet Gateway

Veilig internettoegang voor uw medewerkers

Bekijk datasheet
Kaspersky Automated Security Awareness Platform (ASAP)

Met een paar muisklikken lanceert u uw eigen uw awareness programma

Bekijk datasheet
Kaspersky Security for Mail Server

Bewezen bescherming van de volgende generatie tegen e-mailaanvallen

Bekijk datasheet

RMM- en PSA-integratie om u te helpen routinetaken te automatiseren

Automatiseer klantrelatiebeheer door producten van Kaspersky Lab met uw gekozen RMM- en PSA-platforms te integreren. Gebruik een gecentraliseerd, gebruiksvriendelijk dashboard om klantcontrole, beheer, kaartverkoop en facturering uit te voeren.

Automatiseer facturering, kaartverkoop en andere processen zonder extra hulpprogramma's of consoles. U hebt gewoon toegang tot alles vanuit uw ConnectWise-console.
Beheer uw dagelijkse taken met een gecentraliseerd, gebruiksvriendelijk dashboard. U kunt virusscans en database-updates in de Kaspersky-console automatiseren, en het is net zo eenvoudig om on-demand te scannen, met slechts één muisklik
Gebruik externe software-installatie, bewaking en beheer van klantapparaten in hun netwerk rechtstreeks vanuit de N-able™ RMM-interface.
Stel Kaspersky-oplossingen op afstand in, bewaak en beheer verschillende beveiligingsaspecten van apparaten in het bedrijfsnetwerk van een klant en start taken voor virusscans en updates voor anti-virusdatabases op apparaten van klanten.

Werk samen met uw gewenste distributeur in uw regio

Wij werken samen met alle grote internationale distributeurs. Kies uw gewenste distributeur wanneer u het MSP-programma aanvraagt.

Meer informatie nodig? Klaar om in te schrijven?