Laat uw bedrijf groeien met het Managed Service Provider-programma van Kaspersky Lab

Diversifieer uw bedrijf en breid uw aandeel in de IT-beveiligingsmarkt uit met een programma dat bij uw bedrijf past.

Het Managed Service Provider-programma van Kaspersky Lab is speciaal gemaakt voor serviceproviders. Het helpt onze partners hun managed service-aanbod uit te breiden met 's werelds meest beproefde en meest bekroonde beveiliging, terwijl de administratieve overhead tot een minimum wordt beperkt en verlengingen en facturering worden vereenvoudigd.

De uitgebreide portfolio van Kaspersky Lab-beveiligingsoplossingen wordt beheerd via één centrale console, waardoor MSP's gemakkelijk in de volledige IT-infrastructuur beveiliging kunnen implementeren en beheren bij klanten zonder dat extra hardware of software vereist is. Eenvoudige maar krachtige tools maken gebruiksvriendelijk beveiligingsbeheer mogelijk voor 5 tot ruim 5000 werkplekken.
Multi-tenancy-omgevingen kunnen eenvoudig worden beheerd via de centrale console met geïntegreerde tools voor systeembeheer - bijvoorbeeld het prioriteren en plannen van patches en het uitvoeren van vulnerability-evaluaties - terwijl tegelijkertijd beleid voor het gebruik van mobiele apparaten wordt afgedwongen voor meerdere klanten. Alles is gebaseerd op dezelfde codebasis, waardoor integratie en efficiëntie nooit een probleem zijn.

Overzicht Kaspersky Lab MSP-programma

Het MSP-programma van Kaspersky Lab biedt uitzonderlijke verkoop-, groei- en winstkansen. Op staffels gebaseerde prijsstelling helpen extra omzet te genereren terwijl verkoop- en technische trainingen ervoor zorgen dat u en uw team optimaal gebruik maken van nieuwe en bestaande mogelijkheden.

MSP-partners hebben een contractuele relatie met erkende distributeurs van Kaspersky Lab en voldoen aan de volgende criteria:

  • Kleine tot middelgrote onderneming (ca. 10-100 werknemers)
  • Managed service provider: implementeren, configureren, controleren
  • Managed services vormen een belangrijk onderdeel van de omzet
  • Bied managed service meestal aan via MKB-bedrijven

In aanmerking komende producten en partners

  • Producten die voorkomen op de prijslijst van Kaspersky Lab in de sectie "MSP" van de partnerportal
  • Partners die hebben ingestemd met de voorwaarden van het partnerprogramma van Kaspersky Lab
  • Partners die voldoen aan de bovenvermelde vereisten en zijn geregistreerd als MSP-partner op de partnerportal van Kaspersky Lab

Samenwerken en mogelijkheden voor partners

  • Uitzonderlijke marge- en groeikansen - inclusief volumekortingen en flexibele licenties via abonnementen
  • Verkoop- en marketingmiddelen en ondersteuning - van presentaties en battlecards tot marketingklare campagnematerialen en gratis evaluatieversies voor onboarding
  • Ondersteuning en training - Op MSP's gerichte technische training en verkooptraining, webinars en ondersteuning

Casestudy's

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten