Kaspersky Value Added Services for xSPs

Stimuleer je omzet en vergroot de klanttevredenheid

Word nu partner

Een kans voor je bedrijf

In de pers wordt veelvuldig melding gemaakt van IT-beveiligingsincidenten. Consumenten worden hierdoor geprikkeld op zoek te gaan naar betere manieren om hun privacy, geld en digitale informatie te beschermen tegen malware en aanvallen vanaf internet. Als internet provider, verzekeringsmaatschappij of financieel dienstverlener kun je hier op inspelen door krachtige beveiligingsoplossingen op maat te bieden. Welke online service je als 'core business' ook aanbiedt - Kaspersky xSP Added Services maakt het mogelijk om de omzetgroei van je bedrijf een extra impuls te geven.

Als partner van Kaspersky Lab – wereldwijd toonaangevend op het gebied van cyberbeveiligingsproducten – kun je je klanten een service met toegevoegde waarde bieden die:

 • Aansluit op klantbehoeften om goed beveiligd te zijn tegen internetdreigingen
 • Meerdere devices beschermt – PC,Mac en Android-telefoons en -tablets
 • Beveiligingsopties biedt – van anti-virusabonnementen tot onze ultieme beveiliging
 • Maandelijks een extra inkomstenstroom genereert
 • Een bijdrage kan leveren aan klanttevredenheid en klantbehoud
 • De beveiliging in je netwerk van abonnees/klanten verbetert

… maar die ook de taak van je support team verlicht, omdat minder klanten slachtoffer worden van malwareaanvallen en beveiligingsincidenten.

PDF bekijken*

Voordelen voor je bedrijf

Door je klanten een maandabonnement van Kaspersky Lab aan te bieden, kun je extra omzet genereren terwijl je je klanten voorziet van bekroonde beveiligingstechnologieën.

 • Stijging van de verkoop door een extra maandelijkse inkomstenstroom
 • Vermindering van de bedrijfskosten, door de hoeveelheid spamverkeer in je netwerk te minimaliseren
 • Een reputatie als leverancier die oog heeft voor de veiligheid van de klant
 • Differentiëring van je aanbod en een voorsprong op de concurrentie

…en voordelen voor je klanten

Bekroonde beveiliging op abonnementsbasis beschermt je klanten niet alleen tegen de malware- en internetdreigingen van tegenwoordig, maar biedt hen bovendien:

 • Flexibiliteit, zodat ze beveiliging kunnen toevoegen of upgraden waar en wanneer dit nodig is
 • De mogelijkheid om het Kaspersky Lab-product dat ze kiezen gedurende een gratis proefperiode te gebruiken
 • Een maandabonnement in plaats van een jaarlijks bedrag in één keer te voldoen
 • Makkelijke facturatie door een uitbreiding van het huidige dienstenpakket

Kleine moeite, veel profijt

Kaspersky xSP Value Added Services is snel en eenvoudig aan je serviceportfolio toe te voegen. De registratie is eenvoudig en er zijn geen registratiekosten verschuldigd. Onze marketingspecialisten kunnen je bovendien voorzien van tal van materialen die je kunnen helpen om beveiligingsabonnementen bij je klanten te promoten:

 • Kaspersky Lab biedt de technische expertise om deze nieuwe service aan je online aanbod toe te voegen.
 • Productbeschrijvingen, overzichten van de voordelen van services, afbeeldingen en grafische weergaven zijn beschikbaar voor gebruik op je website en in e-mails en andere communicatie voor promotiedoeleinden.
 • Speciale evenementen en persconferenties kunnen worden georganiseerd om je te helpen bij het lanceren van de nieuwe aanvulling op je serviceportfolio.
 • Je kunt ondersteuning krijgen in de vorm van doorlopende marketingcommunicatie, zoals persberichten, artikelen en nieuwsbrieven.
 • Zodra een klant een abonnement heeft aangeschaft verloopt de technische ondersteuning via het support team van Kaspersky Lab.

Je hebt bovendien de mogelijkheid om je nieuwe service te promoten via een van de gratis apps van Kaspersky Lab, die jaarlijks door miljoenen gebruikers worden gebruikt.

Een aanbod op maat

Ongeacht of je je klanten slechts één van onze producten of een reeks beveiligingsopties wilt aanbieden, wij hebben oplossingen voor bijna elke vraag van de consument naar IT-beveiliging:

… en als je klanten hebt onder kleine of middelgrote bedrijven, kan Kaspersky Small Office Security 5 hen helpen om veilig te blijven werken.

PDF bekijken*

 

Hoe meld je je aan

 • 1

  Registreer

  Klik hier om naar het online registratieformulier te gaan. Het formulier is gemakkelijk en snel in te vullen en als je alle onderdelen hebt ingevuld, hoef je alleen maar op Verzenden te klikken om je aanmelding in te dienen.

 • 2

  Wij nemen contact op

  Nadat we hebben gecontroleerd of je voor het programma in aanmerking komt, sturen we je aanvullende gegevens (zoals de algemene programmavoorwaarden).

 • 3

  Meld je aan

  Nadat je de partnerovereenkomst voor het programma hebt ondertekend, kunnen we de technische integratie in gang zetten om de abonnementsservice aan je online aanbod toe te voegen.

 • 4

  Starten maar!

  Je bent er nu klaar voor om de service aan je klanten te verkopen en een nieuwe stroom inkomsten voor je bedrijf te genereren.

Word nu partner

APS certificatie

Als u de Odin Automation Platform heeft geïntegreerd kunt u via xSP Value Added Services zeer snel beginnen met het verkopen van Kaspersky Lab producten.

Kaspersky Lab heeft Odin APS-certificering voor het Kaspersky APS-pakket, waarin alle Kaspersky Lab’s consumenten producten worden aangeboden inclusief technische support van Odin.

Kaspersky xSP Added Services zijn met de APS-certificering van het Kaspersky APS Package beschikbaar voor gemakkelijke integratie en snelle clouddistributie door cloudserviceproviders via hun kanalen en aan hun klanten.

   Meer informatie

Waarom Kaspersky Lab?

Kaspersky Lab is 's werelds grootste particuliere leverancier van cyberbeveiliging.

Kaspersky Lab is 's werelds grootste particuliere leverancier van cyberbeveiliging

In de loop der jaren hebben we erkenning gekregen door onze consistent goede scores in een groot aantal onafhankelijke tests. Onlangs kwam Kaspersky Internet Security als beste beveiligingsoplossing uit de bus in een duurtest van AV Test, een onafhankelijk testlab, waarbij 24 beveiligingssuites in drie categorieën werden geëvalueerd gedurende een periode van zes maanden.

Als partner van Kaspersky Lab kun je je klanten een beveiligingsoplossing met een uitmuntende staat van dienst aanbieden:

 • 400 miljoen gebruikers vertrouwen al op beveiligingstechnologieën van Kaspersky Lab.
 • 270.000 zakelijke gebruikers hebben voor Kaspersky Lab gekozen.
 • Beveiligingsproducten van Kaspersky Lab worden verkocht in 200 landen.

Meer dan 300 bedrijven nemen al deel aan het Kaspersky xSP Value Added Services-programma en genereren nieuwe omzet door hun klanten verbeterde beveiligingsservices aan te bieden.

PDF bekijken*

Een aantal van onze partners

Casestudy's

NIFTY Corporation

Solution: Endpoint Security

NIFTY, een onderneming opgericht in 1986 en met het hoofdkantoor in Tokio, is nu een...

Tele2

Tele2 is een van de grootste operators in Europa. Het bedrijf zorgt ervoor dat 15...

MEER INFORMATIE*
Alle casestudy's bekijken

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten