De service

Het kiezen van de beste beveiligingsoplossing is slechts één onderdeel van een veranderende beveiligingsstrategie. Voor de meest efficiënte bescherming van uw IT-infrastructuur moet u uw producten implementeren en configureren aan de hand van best practices en uw persoonlijke beveiligingsvereisten. Maximaliseer de ROI voor uw beveiligingsoplossing en benut deze voor de volle 100% met hulp van onze deskundigen die u bij elke stap van de transformatie ondersteunen.


 • Implementatie

  Biedt deskundige hulp en ondersteuning om Kaspersky Lab-producten naadloos en probleemloos te implementeren en zorgt ervoor dat u werkt volgens best practices, de best mogelijke instellingen gebruikt en optimaal gebruikmaakt van gecentraliseerde beheersoftware van Kaspersky Lab.

 • Configuratie

  Biedt deskundige ondersteuning bij het vinden van de meest efficiënte configuratie van Kaspersky Lab-producten die volledig voldoet aan uw beveiligingsdoelstellingen en tegelijkertijd is gebaseerd op de huidige dreigingstrends

 • Health-Check

  Na een complete audit van uw productinstellingen en netwerkomgeving als onderdeel van de service Health-Check genereren onze deskundigen voor u een uitgebreid rapport met praktische aanbevelingen voor het verbeteren van de beveiliging en/of het efficiënter maken van uw systeembeheer

 • Producttrainingen

  Uw IT-teams krijgen inzicht in het volledige potentieel van de nieuwe beveiligingsoplossing en leren hoe ze Kaspersky Lab-beveiligingstechnologieën zo effectief mogelijk gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden.

In de praktijk

 • Minimaliseer implementatierisico's

  Door deskundige teams bij vroege implementatiefases van de beveiligingsoplossing te betrekken, kunnen ernstige fouten worden voorkomen die vermindering van bescherming, een algemene afname in IT-productiviteit en zelfs downtime kunnen veroorzaken. Onze deskundigen helpen u een effectieve projectplanning te maken en ondersteunen uw IT-team bij elke projectfase, zodat alles volgens plan verloopt.

 • Beperk implementatiekosten

  Uw IT-team is doorgaans met meerdere projecten tegelijk bezig. De implementatie van een nieuwe beveiligingsoplossing is ook een urgent, maar ook langdurig project. Door specialisten in te zetten die ervaring hebben met het implementeren van een oplossing, kunt u de impact op uw dagelijkse bedrijfsvoering beperken en de totaalkosten verlagen door typische problemen te vermijden en de projectduur te verkorten.

 • Bereid IT-personeel voor op goed productonderhoud

  Oefenen is de beste manier om iets te leren, maar oefenen op uw echte IT-infrastructuur is misschien niet zo'n goed idee, tenzij er een deskundige is die u begeleidt en fouten helpt voorkomen. Dat is hoe wij onze professionele services leveren. We richten ons niet alleen op het leveren van een bepaald product, maar ook op het trainen van uw IT-personeel door productcompatibiliteit aan te tonen, werkingsprincipes uit te leggen en ze voor te bereiden op verder productonderhoud.

Erkenningen
Kaspersky Security Awareness en Training Services
Forrester’s “Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Het risico

Krijg ondersteuning van onze beste productexperts en pak mogelijke problemen met het productgebruik aan

 • Scan

  Afname in productiviteit vanwege fouten in eerdere ontwikkelingsfases

 • Scan

  Onvoldoende bescherming vanwege onjuiste configuratie

 • Scan

  Tekort aan interne expertise en IT-personeel

 • Scan

  Hoge kosten van een beveiligingsincident

 • Scan

  Tekort aan zichtbaarheid als gevolg van complexe IT-systemen

 • Scan

  Hoge operationele kosten van IT

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten