Overslaan naar hoofdinhoud
SERVICE

Kaspersky Security Awareness

Technologie wordt steeds geavanceerder en daarom proberen cybercriminelen uw systemen binnen te dringen via uw werknemers. Bied uw werknemers kennis over cyberveiligheid met de experts uit de branche.

Kaspersky Security Awareness: flexibele manieren om te trainen

Kies één enkele oplossing voor een specifieke beveiligingsbehoefte, of laat ons pakketten leveren waarmee u gemakkelijk trainingen kunt starten en u kunt richten op al uw behoeften en prioriteiten.

Security Awareness Essential

De eenvoudige optie om werknemers bewuster te maken van cyberbeveiliging – eenvoudig op te zetten, eenvoudig te beheren
Voor wie is dit product bedoeld?
Een eenvoudige geautomatiseerde oplossing met assessment, interactief leren, gesimuleerde phishing-aanvallen en training voor generalistische IT voor bedrijven die de vaardigheden van hun werknemers op het gebied van cyberbeveiliging willen verbeteren. Het voorziet alle werknemers van een goede basiskennis om zich te beschermen tegen verschillende soorten aanvallen waarbij menselijke interactie een rol speelt, en voldoet aan de vereisten van regelgevende instanties of derde partijen voor algemene cyberbeveiligingsopleidingen.

Security Awareness Advanced

Uitgebreide training voor grotere organisaties die een kant-en-klare oplossing willen
Voor wie is dit product bedoeld?
Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreide training voor werknemers op elk niveau, om het veiligheidsbewustzijn te stimuleren en een cultuur van cyberveiligheid te bevorderen. Het omvat producten die werknemers helpen specifieke vaardigheden te ontwikkelen om hun cyberbeveiligingsgedrag te verbeteren, waarbij elke fase van de leercyclus aan bod komt, van het creëren van leermotivatie en het vaststellen van huidige kennisniveaus tot geautomatiseerd leren en consolidatie.

Security Awareness Ultimate

Zorgt voor maximale bewustwording van cyberbeveiliging, met maatwerk en beheerde diensten
Voor wie is dit product bedoeld?
Gericht op ondernemingen en nationale overheden die het belang inzien van een sterke cyberveiligheidscultuur en die een uitgebreide bewustmakingsopleiding over veiligheid willen kunnen aanpassen aan hun zeer specifieke behoeften. Deze optie omvat alle Security Awareness-producten en -functies van alle organisatieniveaus vanaf het C-niveau, en biedt aangepaste inhoud en geavanceerde ondersteuning voor set-up en communicatie.

Wat is inbegrepen?

Security Awareness Essential
Security Awareness Advanced
Security Awareness Ultimate
Kaspersky Interactive Protection Simulation (KIPS)
Evaluatietool in spelvorm
Automated Security Awareness Platform
Cybersecurity voor IT Online
Training voor leidinggevenden
Aanpassingsopties en beheerde service

Oplossingen

Duurzame gedragsveranderingen kosten tijd. Daarom hebben we een leercyclus met meerdere componenten opgebouwd om de resultaten te maximaliseren. Het omvat motivatie, betrokkenheid, assessments, leren en consolidatie.

Casestudy's

Bekijk voorbeelden van Security Awareness-oplossingen in de praktijk

Donau Chemie Group
De groep heeft het hoofdkantoor in Wenen en heeft werknemers in 11 landen. De portfolio omvat de productie en distributie van standaardchemicaliën en faciliteiten voor de ontwikkeling en productie van consumentengoederen op het gebied van cosmetica, huishouden en technologie.
Meer informatie 
Hochschule Mannheim
De Hochschule Mannheim is gespecialiseerd in wetenschap, technologie en engineering, en is een van Duitslands meest gerespecteerde academische instellingen. De universiteit werkt nauw samen met Kaspersky om studenten te betrekken bij cyberveiligheid en om strategisch denkvermogen te ontwikkelen om te kunnen anticiperen en beoordelen hoe cybercriminaliteit bedrijven kan beïnvloeden en hoe schadelijke gevolgen kunnen worden geminimaliseerd.
Meer informatie 
Volkswagen Group Retail Spain
Volkswagen Group Retail Spanje (VGRS) neemt de beveiliging van systemen en de bedrijfscontinuïteit zeer serieus. Cyberveiligheid is dan ook een belangrijk element in het dagelijks werk. Naast het gebruik van technische oplossingen streeft VGRS naar naleving van de beste veiligheidsmaatregelen voor op de werkplek. VGRS gebruikt het Kaspersky Automated Security Awareness-platform om het bewustzijn te vergroten en de kennis van werknemers over cyberveiligheid te ontwikkelen.
Meer informatie 

Gerelateerde oplossingen

Cybersecurity Services
Dreigingsinformatie, beveiligingstraining, incidentrespons en risicoanalyse van de expert.
MEER INFORMATIE
Industrial Cybersecurity
Gespecialiseerde bescherming voor industriële regelsystemen
MEER INFORMATIE
Kaspersky Optimum Security
Beheerde beveiliging en endpointdetectie en respons met cloudondersteuning
MEER INFORMATIE

Hulp nodig bij de volgende stap?

De wereldwijde dreigingsomgeving ontwikkelt zich ongekend snel, waardoor kritieke bedrijfsprocessen, vertrouwelijke gegevens en financiële middelen een steeds groter risico lopen door zero-day-aanvallen. Wees voorbereid met Kaspersky en beperk de risico's die deze bedreigingen met zich meebrengen voor uw bedrijf

Neem contact op met een expert van Kaspersky
Geef uw contactgegevens door en wij nemen contact met u op.
Contact opnemen met onze partner
Klaar om te kopen? Onze partner in uw regio kan u begeleiden bij de vervolgstappen

* Gartner Peer Insights-beoordelingen bevatten de subjectieve mening van individuele eindgebruikers, gebaseerd op hun eigen ervaringen, en vertegenwoordigen niet de zienswijze van Gartner of diens gelieerde ondernemingen.

De GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS' CHOICE-badge is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner Peer Insights Customers’ Choice bevat de mening van individuele eindgebruikers, beoordelingen en gegevens die worden toegepast volgens een gedocumenteerde methode. Deze vertegenwoordigt of onderschrijft niet de zienswijze van Gartner of die van haar gelieerde ondernemingen.