Overslaan naar hoofdinhoud
Product

Kaspersky Security for Internet Gateway

Beveiligt de infrastructuur van uw organisatie tegen webgebaseerde bedreigingen

Het product

Webgebaseerde cyberdreigingen zijn inmiddels bijna net zo gewoon als dreigingen via mail – en niet minder gevaarlijk. Iedereen is afhankelijk van internet. Daarom is dit een constant gevaar waartegen gespecialiseerde gateway-bescherming moet worden ingezet.

Kaspersky Security for Internet Gateway biedt betrouwbare beveiliging tegen alle vormen van webgebaseerde dreiging, zoals malware, ransomware, miners en phishing. Het beperkt tegelijkertijd de risico's en verhoogt de productiviteit door internetgebruik te beheren.

Meerlaagse bescherming tegen dreigingen

De oplossing combineert proactieve detectie en analyse op basis van machine learning met realtime Global Threat Intelligence voor het blokkeren van malware, ransomware, wipers en miners die via online bronnen systemen aanvallen.

Anti-phishing

Met zelflerende algoritmen en reputatiegegevens uit de hele wereld blokkeren de anti-phishing-technologieën online phishing-sites, hoe echt die ook lijken.

Systeemversterking

Kaspersky Security for Internet Gateway kan de toegang tot bepaalde websites en hun categorieën beperken  – evenals verkeer van bepaalde toepassingen. Zo vermindert u uw risico's en wordt de aandacht van gebruikers niet afgeleid door niet-werkgerelateerde sites.

Secure Web Gateway (SWG)-software

Kaspersky Security for Internet Gateway wordt aangeboden als een standalone toepassing of als een all-in-one, gebruiksklare software voor snelle, probleemloze implementatie.

Geclusterde implementatie

Om te kunnen omgaan met toenemende traffic is geclusterde implementatie beschikbaar: implementeer slechts extra traffic processing nodes.

Inhoud filteren

Door de overdracht van bepaalde soorten content te blokkeren vermindert u het risico van infectie en zijn uw gegevens beveiligd

Multi-tenancy

Organisaties met meerdere semi-onafhankelijke dochterondernemingen of filialen – en service providers – kunnen profiteren van multi-tenancy met onafhankelijk rolgebaseerd toegangsbeheer.

Geavanceerde detectie van dreigingen en geautomatiseerde respons

Tweezijdige API-gebaseerde integratie met de Kaspersky Anti Targeted Attack faciliteert de diepere analyse van webobjecten en een geautomatiseerde reactie om de kill chain van een doelgerichte aanval te verstoren.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

In de praktijk

 • Multi-vector beveiliging tegen webgebaseerde dreigingen

  • Kaspersky Security for Internet Gateway biedt bescherming tegen allerlei webgebaseerde aanvalscenario's, zoals malwaredownloads, drive-by/water-hole aanvallen met exploits, phishing-websites die legitieme bronnen nabootsen en nog veel meer. Het vermindert ook de kans op infectie en gegevenslekken door de toegang tot geselecteerde online bronnen en categorieën te beperken, alsmede de overdracht van bepaalde bestandstypen.
 • Multi-tenancy voor complexe infrastructuur en de levering van managed services

  • De multi-tenancy functie faciliteert het beheer van meerdere onafhankelijke infrastructuren, elk met hun eigen regelsets en rapportage.
  • Daardoor is Kaspersky Security for Internet Gateway ideaal voor complexe omgevingen met meerdere filialen, onafhankelijke projecten/dochterondernemingen, etc. Dit is ook van grote waarde voor MSP/MSSP's die een beheerde internetbeveiligingsservice willen bieden.
 • Geavanceerde beveiliging tegen dreigingen met geautomatiseerd herstel

  • Kaspersky Web Traffic Security, de belangrijkste toepassing binnen Kaspersky Internet Gateway Security (ook in andere producten van Kaspersky) omvat tweezijdige API-gebaseerde integratie met het KATA-platform (Kaspersky Anti Targeted Attack). De context van dreigingsdetectie wordt hierdoor aangevuld met gebeurtenissen op webgateway-niveau. Zo wordt gezorgd voor een geautomatiseerde reactie, op basis van diepgaande analyse door KATA's geavanceerde mechanismen. Verdere pogingen tot payload-overdracht kunnen worden voorkomen en de command-and-control-systemen van aanvallers worden verstoord en uitgeschakeld.
24/7

Premium Support

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u die nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie, met het oog op een goed rendement uit uw investering.

Whitepapers

Ontdek meer, met thought leadership van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Bedreigingen

Omdat de adoptie van digitale technologieën zoals de public cloudservices, IoT en kunstmatige intelligentie zich snel voortzet, samen met de toenemende onderlinge connectiviteit, ontstaan nieuwe uitdagingen in beveiliging, compliance en gegevensbescherming.

 • Op het web huizen allerlei schadelijke agents zoals reguliere en bodiless malware, ransomware en miners

 • Phishing-websites die legitieme bronnen imiteren, willen inloggegevens en andere gevoelige informatie van particulieren en bedrijven stelen

 • Ongecontroleerde toegang tot internetbronnen vormt een verhoogd risico op infectie en gegevenslekken

 • Webgebaseerde scenario's worden veelvuldig gebruikt door geavanceerde aanvallers tegen hun doelwit

 • Een onbeheerde gegevensstroom tussen zakelijke endpoints en het World Wide Web heeft compliance-gerelateerde aspecten.

 • Tijdig reageren op gedetecteerde gerichte aanvallen om schade te voorkomen kan problematisch zijn zonder goede automatisering

Erkenning

Awards

Vergelijkende beoordeling VBWeb – najaar 2018: door VBWeb geverifieerd

Gerelateerde oplossingen

Bronnen met een asterisk (*) zijn in het Engels.