Threat Management and Defense

Risicobeperking in een tijdperk van digitale transformatie

Digitale transformatie is de sleutel tot toekomstig succes voor grote organisaties en overheidsinstanties. Dit biedt grote voordelen, maar bij het beschermen van een gedigitaliseerde infrastructuur komt u voor nieuwe uitdagingen te staan. Onze Threat Management and Defense-oplossing past zich aan de specifieke kenmerken van uw organisatie en de processen voor informatiebeveiliging aan. Hierdoor kunt u een complete zakelijke bescherming tegen advanced threats en unieke gerichte aanvallen realiseren.

Kaspersky Threat Management and Defense levert een combinatie van toonaangevende technologieën en services die de implementatie van een adaptieve beveiligingsstrategie ondersteunen. Zo krijgen uw beveiligingsteams hulp bij het voorkomen van de meeste aanvallen, het snel detecteren van unieke nieuwe dreigingen, het reageren op incidenten en het voorspellen van toekomstige dreigingen.


 • Effectief dreigingen VOORKOMEN

  Bescherm uw systemen met geïntegreerde beveiligingsoplossingen en -tools. Zorg ervoor dat uw medewerkers en uw beveiligingsteam op de hoogte zijn van dreigingen en trends in IT-beveiliging.

 • Snel inbreuk DETECTEREN

  Ontdek bestaande beveiligingsinbreuken en pogingen om uw netwerk binnen te dringen
  Bevestig beveiligingsincidenten, beoordeel de ernst en stel prioriteiten voor uw reactie

 • Nauwkeurig op incidenten REAGEREN

  Neem onmiddellijk maatregelen om de gevolgen van een 'live' aanval te beperken
  Voer onderzoeken uit, waaronder diepgaande forensische processen

 • Mogelijke aanvallen VOORSPELLEN

  Beoordeel potentiële hiaten in de beveiliging van uw volledige bedrijfsnetwerk
  Verbeter beveiliging met dreigingsinformatie om bescherming tegen toekomstige dreigingen te kunnen bieden

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

HET GEBRUIK

 • Een uitgebreide cybersecuritystrategie voor het digitale tijdperk

  Een adaptieve beveiligingsaanpak verlaagt het risico op aanvallen en de daaruit voortvloeiende schade aanzienlijk. De meeste dreigingen kunnen worden geïdentificeerd aan de hand van analyses en preventieve technologieën en sommige worden veel sneller gedetecteerd en onschadelijk gemaakt via niet-traditionele beschermingsmethoden. Met de Threat Management and Defense-oplossing kunt u direct uw eigen adaptieve cybersecuritymodel ontwikkelen en implementeren.

 • Een Security Operations Center op basis van dreigingsinformatie

  De rol van het Security Operations Center (SOC) is niet beperkt tot het identificeren van geavanceerde dreigingen. Het SOC moet een volledig beschermingsproces leveren tegen gerichte aanvallen: van bestrijdingsmaatregelen en detectie tot respons, het verwijderen van vulnerabilities en het voorspellen van mogelijke gevaren. Binnen het Threat Management and Defense-framework biedt Kaspersky Lab een heel arsenaal aan beveiligingstechnologieën en -diensten die elke stap van dit proces ondersteunt en zo voor een efficiënt SOC zorgt.

 • Adaptief beveiligingsframework

  Samen zorgen prognose en preventie ervoor dat een voorval niet de kans krijgt zich te ontwikkelen tot een ongeval. Detectie en reactie bepalen de ontdekking en het herstel van een ongeval. In dit model vereist elke volgende fase meer verbruik van resources om te reageren dan de voorgaande fase. Maar al te vaak krijgt veiligheid het budget waarvan men meent dat het er recht op heeft, niet het budget dat daadwerkelijk nodig is. De prioriteit van en investering in veiligheid moet aanzienlijk zijn, voor een succesvolle implementatie en een sterke RTO.

24/7

PREMIUM ONDERSTEUNING

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

WHITEPAPERS

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Het risico

Targeted Attacks, waaronder Advanced Persistent Threats (APT's), zijn enkele van de meest gevaarlijke risico's voor ondernemingen. Terwijl dreigingen – en de technieken die door cybercriminelen worden gebruikt – zich constant verder ontwikkelen, vertrouwen te veel bedrijven nog steeds op verouderde beveiligingstechnologieën om zich tegen de hedendaagse dreigingen te beschermen. Ze hebben te maken met:

 • Scan

  De onvoorspelbare resultaten van een met succes aangetast systeem

 • Scan

  Geen mogelijkheid om te reageren op de moderne dreigingen en die te kwalificeren

 • Scan

  Gebrek aan zichtbaarheid van bedrijfsnetwerken en IT-problemen

 • Scan

  Directe en reactieve uitgaven van maar liefst 1 miljoen ($) na één incident

 • Scan

  Heimelijke aanvallen: ongemerkte manipulatie van gegevens en bedrijfsprocessen

 • Scan

  Een laag resultaat van investeringen in traditionele beveiligingsoplossingen

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten