Threat Management and Defense

Risicobeperking in een tijdperk van digitale transformatie

De digitale transformatie van het bedrijfsleven maakt informatiebeveiliging belangrijker dan ooit. Als grote ondernemingen concurrentievoordelen willen behalen en de loyaliteit van klanten en partners willen behouden, moeten ze de bedrijfscontinuïteit beschermen en een betrouwbare bescherming van essentiële bedrijfsmiddelen, bedrijfsgegevens en de volledige IT-infrastructuur implementeren. Dit betekent een overstap naar een nieuw niveau van informatiebeveiligingsstrategie.

Kaspersky Threat Management and Defense levert een combinatie van toonaangevende technologieën en services die de implementatie van een adaptieve beveiligingsstrategie ondersteunen. Zo krijgen uw beveiligingsteams hulp bij het voorkomen van de meeste aanvallen, het snel detecteren van unieke nieuwe dreigingen, het reageren op incidenten en het voorspellen van toekomstige dreigingen.


 • Effectief dreigingen VOORKOMEN

  Het versterken van systemen en het verhogen van het bewustzijn van de algehele risico's op het gebied van cyber security zijn de eerste stappen naar efficiënte automatisering en effectieve bescherming.

 • Snel schendingen DETECTEREN voordat ze schade aanrichten

  Terwijl veelvoorkomende dreigingen worden geblokkeerd, is de mogelijkheid om unieke en nieuwe dreigingen (kwaadaardig en niet-malware) te detecteren de sleutel tot volwaardige cyber security.

 • Nauwkeurig op incidenten REAGEREN

  Door de mens geleide en gecentraliseerde, snelle reacties tegen zelfs de meest geraffineerde dreigingen is een cruciale stap in een effectief incidentbeheerproces.

 • Toekomstige cyberdreigingen VOORSPELLEN

  Volledige zichtbaarheid - zowel intern als extern - is een belangrijk element van SOC-planning. Threat Intelligence combineert beide gegevensstromen om nauwkeurig actuele en toekomstige dreigingen te voorspellen en hiertegen te beschermen en maakt effectieve, full-circle planning voor adaptieve beveiligingsstrategie mogelijk.

Geschikt voor

Dankzij hun kennis van de technieken achter sommige van de meest geavanceerde dreigingen ter wereld, heeft Kaspersky Lab een strategische portfolio van technologieën en services kunnen ontwikkelen die een volledig geïntegreerde, adaptieve beveiligingsstrategie biedt aan bedrijfssectoren:

Awards
Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform
ICSA Labs: Advanced Threat Defense test (Q1, Q2, Q3, Q4)
Erkenningen
Kaspersky Threat Management and Defense
Radicati APT Protection Market Quadrant 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018 

HET GEBRUIK

 • Naadloos kader van detectie, dreigingsanalyse, hunting en respons met één console

  Een breed scala van cyber security-functies kan worden bewaakt en geregeld via één enkele interface door gedegen integratie van de rijke networkdetectie van Kaspersky Anti Targeted Attack platform en endpointbescherming van Kaspersky Endpoint Detection and Response. Dit stelt beveiligingsteams in staat dagelijkse taken effectiever en efficiënter uit te voeren - zonder tijdrovende, onnodige handmatige werkzaamheden, uren van gegevensverzameling en de frustratie van steeds te moeten wisselen tussen afzonderlijke tools en meerdere consoles.

 • Een Security Operations Center op basis van dreigingsinformatie

  De rol van het Security Operations Center (SOC) is niet beperkt tot het identificeren van geavanceerde dreigingen. Het SOC moet ook een volledig beschermingsproces leveren tegen gerichte aanvallen: van bestrijdingsmaatregelen en detectie tot respons, het verwijderen van kwetsbaarheden en het voorspellen van mogelijke gevaren. Binnen het Threat Management and Defense-kader biedt Kaspersky Lab een volledig arsenaal aan beveiligingstechnologieën en -diensten die elke stap van dit proces ondersteunt en zo voor een efficiënt SOC zorgt.

 • Een perfecte balans tussen technologieën, services, training en ondersteuning

  Kaspersky Threat Management and Defense biedt een krachtige combinatie van beveiligingsproducten en deskundige training op basis van uw huidige behoeften met speciale beveiligingsinformatieservices voor incidentrespons, continue bewaking en het delen van dreigingsinformatie. Welke onderdelen uw bedrijf ook nodig heeft, nu of in de toekomst, wij hebben de juiste oplossing die bij uw zakelijke initiatiefstroom past.

24/7

PREMIUM ONDERSTEUNING

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

WHITEPAPERS

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Het risico

Targeted Attacks, waaronder Advanced Persistent Threats (APT's), zijn enkele van de meest gevaarlijke risico's voor ondernemingen. Het is niet voldoende om de meeste dreigingen te voorkomen. Ondernemingen moeten er ook voor zorgen dat in het geval van een aanval dreigingen snel worden onderzocht en dat hier snel op gereageerd wordt. En dat ze zijn beschermd tegen verdere pogingen. Zonder een gedegen strategie voor cyber security staan bedrijven doorlopend voor uitdagingen:

 • Scan

  Zonder een duidelijke incidentresponsstrategie kunnen de sterk stijgende kosten besteed aan de indirecte schade van een beveiligingsincident zelfs hoger zijn dan de directe schade

 • Scan

  In de strijd tegen geavanceerde dreigingen kan geen enkel beveiligingsproduct tippen aan de efficiëntie van zeer gekwalificeerde experts

 • Scan

  Gebrek aan zichtbaarheid en bewijs kan leiden tot aanzienlijke schade

 • Scan

  Zelfs een enkel gemist incident kan leiden tot aanzienlijke schade aan een digitaal transformerende onderneming

 • Scan

  Moderne en unieke aanvallen die zijn ontworpen om traditioneel beheer en beveiligingsoplossingen te omzeilen

 • Scan

  Een slecht resultaat van investeringen in traditionele beveiligingsoplossingen

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten