Overslaan naar hoofdinhoud
SERVICE

Kaspersky Security Assessment

De beveiligingssituatie van uw organisatie beoordelen

Overzicht

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw IT-infrastructuur of specifieke applicaties beveiligd zijn tegen mogelijke cyberaanvallen? Geen twee IT-infrastructuren zijn gelijk en de krachtigste cyberdreigingen zijn op maat gesneden om misbruik te maken van de specifieke vulnerabilities van een organisatie. Regelmatige evaluaties van de beveiliging bieden een duidelijk inzicht in uw beveiligingsstatus en waarborgen dat u zich houdt aan de best practices in uw branche.

Infiltratietests

Aanvalssimulaties gebaseerd op dreigingsinformatie om mogelijke aanvalsvectoren aan te tonen en een overzicht van de bedrijfsbeveiliging te geven vanuit het perspectief van een aanvaller.

Application Security Assessment

Een grondige controle op fouten in de bedrijfslogica en implementatievulnerabilities in allerlei applicaties variërend van grote cloudoplossingen tot geïntegreerde en mobiele applicaties.

Evaluatie van de beveiliging van betalingssystemen

Uitgebreide analyse van hardware- en softwareonderdelen van verschillende betalingssystemen om mogelijke fraudescenario’s en vulnerabilities te onthullen die kunnen leiden tot manipulatie van financiële transacties.

ICS Security Assessment

Specifieke dreigingsmodellering en vulnerabilitybeoordeling van industriële beheersystemen en hun onderdelen om inzicht te bieden in het bestaande aanvalsoppervlak en de zakelijke impact van mogelijke aanvallen.

Transportation Systems Security Assessment

Gespecialiseerd onderzoek gericht op het identificeren van beveiligingsproblemen met betrekking tot cruciale onderdelen van de moderne transportinfrastructuur, variërend van auto’s tot de luchtvaart.

Evaluatie van slimme technologieën en IoT-beveiliging

Gedetailleerde evaluatie van moderne zeer verbonden apparaten en hun back-endinfrastructuur om vulnerabilities in firmware-, netwerk- en applicatielagen aan te tonen.

Red Teaming

Simulatie van dreigingen op basis van dreigingsinformatie om de doeltreffendheid van uw mogelijkheden op het gebied van veiligheidscontrole en incidentbestrijdingsprocedures te evalueren

Casestudy's

World Chess Federation

In februari 2017 tekenden FIDE, World Chess en Kaspersky Lab gezamenlijk een cybersecuritypartnerschap, in eerste instantie voor het twee jaar durende seizoen 2017-2018 van de World Chess Championship.

Abu Dhabi Racing

Voor bedrijven als Abu Dhabi Racing en voor de overheid van de VAE gaat het streven naar economische groei en de ontwikkeling van een op technologie en kennis gebaseerde samenleving hand in hand met de behoefte aan geavanceerde IT-beveiligingssystemen en voorzieningen voor risicobeheer.

In de praktijk

  • Elimineer beveiligingshiaten voordat ze kunnen worden geëxploiteerd

    Het beveiligen van een IT-infrastructuur tegen potentiële cyberaanvallen is een voortdurend proces voor elke organisatie. Onze beveiligingsbeoordelingen voor aanvalssimulatie bieden u meer inzicht in hiaten in de beveiliging van uw infrastructuur, leggen vulnerabilities en mogelijke consequenties van verschillende aanvalsvormen bloot, evalueren de effectiviteit van uw huidige beveiligingsmaatregelen en bieden passende suggesties voor herstel en verbeteringen.

  • Minimaliseer vulnerabilities in uw applicaties

    Of u zakelijke applicaties nu intern ontwikkelt of ze van derden koopt, u weet dat een enkele coderingsfout een vulnerability kan veroorzaken die uw systeem blootstelt aan aanvallen, met mogelijk aanzienlijke financiële of reputatieschade als gevolg. Met onze aanbevelingen kunnen aangetoonde vulnerabilities in applicaties hersteld worden en dergelijke aanvallen voorkomen.

  • Verbeter de beveiliging van branchespecifieke infrastructuren

    Complexe geïntegreerde informatiesystemen, die bestaan uit verschillende hardware- en softwareonderdelen die door verschillende leveranciers worden geproduceerd, in sommige gevallen met weinig aandacht voor beveiliging, zijn altijd kwetsbaarder voor cyberaanvallen. De verschillende specialistische IT-omgevingen, bijvoorbeeld financieel, industrieel, transport en IoT, hebben ook te maken met sterk uiteenlopende dreigingen. Kaspersky is een van de weinige experts die gedetailleerde beveiligingsanalyses van uw infrastructuur kan maken, hoe complex ook.

Met betrekking tot deze service

Bronnen met een asterisk (*) zijn in het Engels.