Telecom Cybersecurity

Efficiënte bescherming van telecommunicatie-infrastructuur en -informatiesystemen tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen

Vraag of we u terugbellen

De belangrijkste factor in een beveiligingsstrategie voor bedrijven is een veelomvattende oplossing die een hoog niveau van bescherming van bedrijfsprocessen en gegevens biedt, samen met een breed scala aan beveiligingsmogelijkheden tegen geavanceerde dreigingen. Ongeacht waar uw IT-infrastructuur uit bestaat - desktops, servers, informatiesystemen, datacenters of virtuele machines - hebt u een beveiligingsoplossing nodig die speciaal is ontworpen om alle onderdelen van optimale beveiligingsniveaus te voorzien.


Wat hebben we te bieden?

Kaspersky Lab is een pionier die bedrijven helpt hun beveiligingsstrategieën aan te passen, zodat ze zich tegen geavanceerde dreigingen en aanvallen kunnen verdedigen. Wij gebruiken een unieke combinatie van technologieën en services, allemaal ondersteund door toonaangevende beveiligingskennis. Hiermee helpen wij organisaties cyberrisico's te beperken, verschillende soorten aanvallen in een eerder stadium te detecteren en om te gaan met live aanvallen, alsook de algehele beveiliging te verbeteren.

 • Applicatiebeheer

  Applicatiebeheer

 • Device Control

  Device Control

 • Security for Data Centers

  Security for Data Centers

 • Cloudbeveiliging

  Cloudbeveiliging

 • DDoS Protection

  DDoS Protection

Casestudy's

Tele2

Solution: Endpoint Security

Tele2 is een van de grootste operators in Europa. Het bedrijf zorgt ervoor dat 15...

PDF downloaden*

Telefonica

Solution: Cybersecurity Services

Telefonica is one of the largest broadband and telecommunications providers in the...

PDF downloaden*

VimpelCom

Solution: Endpoint Security

VimpelCom is een van de grootste groepen van telecombedrijven ter wereld. Nu het...

PDF downloaden*
Alle casestudy's bekijken

In de praktijk

Het risico op een aanval verkleinen

Kaspersky Lab is wereldwijd marktleider in beveiligingstechnologieën die meer doen om workstations en servers te beveiligen, malware-infecties te blokkeren, vertrouwelijke informatie te beschermen, onbevoegde toegang tot bedrijfsnetwerken te voorkomen... en nog veel meer.

Onze beveiligingsexperts helpen ook uw gebruikers te trainen, zodat ze zich beter bewust worden van beveiligingsproblemen. Advanced Cybersecurity Training verbetert de vaardigheden van uw IT-beveiligingspersoneel en ondersteunt daarmee de ontwikkeling en verbetering van uw Security Operations Center.

Ideaal voor hybride datacenters

Welke gevirtualiseerde platforms u ook gebruikt, Kaspersky Security for Virtualization Light Agent biedt met zijn gepatenteerde technologieën en unieke architectuur meer beveiligingsmogelijkheden. VMware vSphere met NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer en KVM worden vanuit één enkele applicatie ondersteund. Ongeacht uw platformconfiguratie en hybridisatie, en ongeacht of het gaat om interne of externe systemen, al het beveiligingsbeheer wordt uitgevoerd via één geïntegreerde console en de volledige efficiency van de systemen blijft gehandhaafd.

Uw bedrijf tegen DDoS-aanvallen beschermen

Om uw bedrijf tegen DDoS-aanvallen te beschermen hebt u een oplossing nodig die aanvallen zo snel mogelijk detecteert. Kaspersky DDoS Protection biedt op twee fronten beveiliging tegen aanvallen: via DDoS-intelligentie en onze defensie-infrastructuur. Ons beveiligingsintelligentieteam maakt gebruik van geavanceerde methoden om het DDoS-risicolandschap te observeren en criminelen steeds een stap voor te blijven. Hierdoor kunnen we DDoS-aanvallen in een vroeger stadium detecteren. 

Adaptief beveiligingsframework

Samen zorgen prognose en preventie ervoor dat een voorval niet de kans krijgt zich te ontwikkelen tot een ongeval. Detectie en reactie bepalen de ontdekking en het herstel van een ongeval. In dit paradigma vereist elke volgende fase meer verbruik van resources om te reageren dan de voorgaande fase

Maar al te vaak krijgt veiligheid het budget waarvan men meent dat het er recht op heeft, niet het budget dat daadwerkelijk nodig is. De prioriteit van en investering in veiligheid moet aanzienlijk zijn, voor een succesvolle implementatie en een sterke RTO.

Uitstekende ondersteuning en professionele services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFO

Whitepapers

CYBERSECURITY OPLOSSINGEN

Het bedrijf beveiligen met de portfolio met...

PDF downloaden*

CYBERSECURITY SERVICES

Het bedrijf beveiligen met Kaspersky Cybersecurity...

PDF downloaden*

Cyberbeveiliging voor telecommunicatiebedrijven

Uw bedrijf beschermen tegen financiële schade en...

PDF downloaden*
Alle whitepapers bekijken
 

Het risico

Cyberaanvallen behoren tot de gevaarlijkste bedrijfsrisico's waarmee de telecommunicatiesector te maken heeft. Terwijl risico's - en de technieken die door cybercriminelen worden toegepast - zich constant verder ontwikkelen, vertrouwen te veel bedrijven op verouderde beveiligingstechnologieën om zich tegen dreigingen van vandaag en morgen te beschermen.

 • Er kan op dit moment in uw systeem een gerichte aanval plaatsvinden

 • DDoS-aanvallen kunnen ervoor zorgen dat uw informatiesysteem niet meer toegankelijk is

 • Schadelijke insider-activiteit is een veelvoorkomend probleem

 • Verlies van vertrouwelijke gegevens veroorzaakt meer dan alleen verlies van geld

 • Aanvallen op datacenters kunnen uitermate schadelijk zijn

 • Problemen betreffende naleving en wet- en regelgeving moeten eveneens worden aangepakt

Gerelateerde oplossingen en diensten

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten