Het product

Kaspersky DDoS Protection biedt een volledige, geïntegreerde oplossing voor beperking van DDoS-aanvallen, als waarborg voor continuering van uw bedrijfskritische online resources en infrastructuur. Kaspersky DDoS Protection biedt uitgebreide bescherming, van continue analyse van al uw onlineverkeer tot het melden van mogelijke aanvallen en van het ontvangen van het omgeleide verkeer tot het filteren van uw 'vervuilde' verkeer en het naar u terugsturen van het 'schone' verkeer. Met dit pakket bent u er zeker van dat uw organisatie beschermd is tegen alle vormen van DDoS-aanvallen en dat de risico's daarvan zo veel mogelijk worden beperkt.

Wat we bieden

Om uw bedrijf tegen DDoS-aanvallen te beschermen hebt u een oplossing nodig die aanvallen zo snel mogelijk detecteert. Kaspersky DDoS Protection biedt op twee fronten beveiliging tegen aanvallen: via DDoS-intelligentie en de speciale defensie-infrastructuur van Kaspersky. Ons beveiligingsintelligentieteam maakt gebruik van geavanceerde methoden om het DDoS-risicolandschap te observeren en criminelen steeds een stap voor te blijven. Hierdoor kunnen we DDoS-aanvallen in een vroeger stadium detecteren. Daarnaast gebruiken we een combinatie van interne en externe technologieën om uw bedrijf te beveiligen.


 • 24х7х365 Traffic analyse

  Unieke sensortechnologie voor realtime traffic inspectie

 • Permanente en on-demand werkmodi

  Traffic omleiding naar scrubbing centra, permanent of op aanvraag

 • Zeer schaalbare cleaning centers in Europa

  Zeer schaalbare cleaning centers en failover cleaning centers in Amsterdam en Frankfurt

 • Emergency Response Team: 24/7

  Het toegewijde noodresponsteam met experts van Kaspersky Lab is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor het bewaken van onregelmatigheden, oplossen van aanvallen en ondersteunen van klanten

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Het gebruik

 • Beveiligingsinformatie

  In alle sectoren hebben ondernemingen behoefte aan actuele en relevante gegevens om de risico's die verband houden met IT-beveiligingsdreigingen te beheren. Dankzij onze ervaring en grondige informatieverzameling ten aanzien van elk aspect van cyberbeveiliging is Kaspersky uitgegroeid tot een vertrouwde partner van vooraanstaande wetshandhavings- en overheidsinstellingen. Ook werkt Kaspersky continu aan de verbetering van de detectie en preventie van DDoS-aanvallen.

 • Zo werkt het

  Een sensor die is geïnstalleerd in onze DDoS Protection-cloud of on premises, verzamelt informatie over gegevensverkeer om profielen samen te stellen van het typische gedrag van uw bezoekers en verschillende verkeerspatronen. 'Live' verkeer wordt in realtime bewaakt, zodat afwijkend verkeer dat kan duiden op een mogelijke aanval wordt herkend en er meteen op wordt gereageerd.

  Daarbij monitoren onze cyberbeveiligingsexperts continu de DDoS-risico's om geplande aanvallen te herkennen die uw kant op kunnen komen.

 • De complete service – van detectie tot rapportage na de aanval

  Kaspersky DDoS Protection dekt elke fase in het verdedigen van uw bedrijf tegen DDoS-aanvallen door:

  • het analyseren van uw internetverkeer: 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • het melden van elke mogelijke aanval
  • het doorsturen van uw gegevensverkeer naar ons cleaning center
  • het terugsturen van 'schoon' traffic naar uw netwerk

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

De dreigingen

Onvoldoende bescherming tegen DDoS-aanvallen kan een gevaar voor uw IT-kritieke services betekenen:

 • Scan

  Uw services kunnen worden vertraagd

 • Scan

  Een aanval kan ernstige financiële consequenties voor het bedrijf hebben

 • Scan

  Een aanval kan een 'rookgordijn' blijken te zijn voor iets dat veel erger is

 • Scan

  Een DDoS-aanval kan een aanzienlijke reputatieschade veroorzaken

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten