Alle oplossingen bekijken

Kaspersky bescherming tegen DDoS-aanvallen

Totale bescherming tegen alle soorten DDoS-aanvallen

Contact

Bedreigingslandschap

Doordat de kosten voor het uitvoeren van een DDoS-aanval in de laatste jaren zijn gedaald, neemt het aantal aanvallen snel toe. Tegelijkertijd worden aanvallen steeds geavanceerder, waardoor bedrijven steeds meer uit de kast moeten halen om zich er tegen te wapenen en het herstel na een aanval moeilijker wordt. Eenvoudige preventietechnieken, die enkele jaren geleden nog voldoende bescherming boden, zijn niet meer genoeg om zich tegen de hedendaagse complexe DDoS-aanvallen te beveiligen. Omdat de bedreigingen steeds sluwer worden, moet ook de beveiliging strenger worden.

Verschil

In tegenstelling tot virusaanvallen die meestal automatisch verder worden verspreid, zijn DDoS-aanvallen afhankelijk van menselijke kennis. Cybercriminelen onderzoeken meestal het bedrijf waarop ze het hebben gemunt. Ze maken een inschatting van de vulnerability's in de online aanwezigheid van hun doelwit en selecteren vooraf de aanvalstools waarmee ze de grootste kans hebben om hun kwaadaardige doelstellingen te bereiken. Criminelen zullen vervolgens in realtime tijdens de aanval hun tactiek aanpassen en steeds andere tools kiezen om op die manier zo veel mogelijk schade aan te richten.

Wat hebben we te bieden?

Om uw bedrijf tegen DDoS-aanvallen te beschermen hebt u een oplossing nodig die aanvallen zo snel mogelijk detecteert. Kaspersky DDoS Protection biedt op twee fronten beveiliging tegen aanvallen: via DDoS-intelligentie en Kaspersky's speciale defensie-infrastructuur. Ons beveiligingsintelligentieteam maakt gebruik van geavanceerde methoden om het DDoS-risicolandschap te observeren en criminelen steeds een stap voor te blijven. Hierdoor kunnen we DDoS-aanvallen in een vroeger stadium detecteren. Daarnaast gebruiken wij een combinatie van interne en externe technologieën om uw bedrijf te beveiligen.

Wat het uw bedrijf biedt

Beveiligingsinformatie

Het constant volgen, analyseren, interpreteren en inperken van de voortdurend veranderende IT-beveiligingsdreigingen is een lastige taak. In alle sectoren hebben ondernemingen behoefte aan actuele en relevante gegevens die hen helpen om de risico's die verband houden met IT-beveiligingsdreigingen te beheren. Dankzij onze kennis, ervaring en grondige informatieverzameling ten aanzien van elk aspect van cyberbeveiliging is Kaspersky Lab uitgegroeid tot een vertrouwde partner van vooraanstaande wetshandhavings- en overheidsinstellingen. Ook biedt Kaspersky Lab veel hulp bij de detectie en preventie van DDoS-aanvallen.

Hoe het werkt

Wij bieden speciale sensorsoftware die op uw locatie wordt uitgevoerd om uw netwerkverkeer te bewaken. Door continu statistische en gedragsanalysegegevens te genereren kan de sensor steeds beter zelfs kleine afwijkingen opsporen die er mogelijk op duiden dat een DDoS-aanval wordt gestart. Bij een aanval waarschuwen we u en geven we u de mogelijkheid om uw gegevensverkeer naar een van onze Cleaning Centers voor herstel door te sturen. Om uw privacy te beschermen wordt er met geen van onze processen naar de inhoud van uw gegevensverkeer gekeken – er wordt alleen naar metagegevens gekeken.

De totale service – van detectie tot rapportage na de aanval

Kaspersky DDoS Protection zorgt voor elke fase in het verdedigen van uw bedrijf tegen DDoS-aanvallen. Het product:

  • analyseert uw internetverkeer – 24/7
  • waarschuwt u over een mogelijke aanval
  • stuurt uw gegevensverkeer door naar het cleaning center
  • retourneert 'schoon' gegevensverkeer naar uw netwerk

Vervolgens bieden we, nadat we u tegen de aanval hebben verdedigd, analyses en rapportages waarmee we u precies laten zien wat er is gebeurd, hoe lang het heeft geduurd en hoe Kaspersky DDoS Protection de aanval heeft behandeld.

Whitepapers

Uw bedrijf beschermen tegen financiële schade en reputatieschade met...

PDF BEKIJKEN
Alle whitepapers bekijken

* in het Engels