Overslaan naar hoofdinhoud
BRANCHE

Cybersecurity voor de financiële sector

Verhoogt beveiligingsniveaus door cybercrime met een financieel doeleinde te voorspellen, te voorkomen en erop te reageren

Geavanceerde meerlaagse bescherming ontwikkelen voor de financiële sector

Digitalisering mag de doeltreffendheid van cybersecurity niet aantasten

De verleiding van geld en lopende transacties maakt de financiële dienstensector tot een belangrijke doelgroep voor een aantal van de gevaarlijkste criminelen. Het is duidelijk dat, met de vorderingen in de fraudetechnologieën, cybercriminelen de ommezwaai maken van de 'gemakkelijke slachtoffers' onder de klanten naar de uitdagender maar lonender doelen die financiële dienstverleners zelf bieden. De meerlaagse benadering van Kaspersky helpt financiële dienstverleners een aangepaste beveiligingsstrategie te implementeren.
Systemen zijn nu met elkaar verbonden en mobiele apparaten worden intensief gebruikt, zowel voor externe toegang als voor het delen van gegevens. Door deze digitalisering worden financiële organisaties steeds vaker blootgesteld aan zowel algemene als gerichte aanvallen.

Aanpasbare beveiliging voor financiële organisaties

Kaspersky is een pionier die bedrijven helpt hun beveiligingsstrategieën aan te passen, zodat ze hun systemen en gegevens tegen geavanceerde dreigingen en gerichte aanvallen kunnen verdedigen - ondersteund door onze toonaangevende beveiligingskennis. Wij helpen organisaties zoals de uwe om de risico's te beperken, aanvallen in een vroeg stadium te detecteren, live aanvallen af te slaan en de beveiliging tegen toekomstige aanvallen te verbeteren. Dit gebeurt door:

Detectie van gerichte aanvallen

Uitgebreide multivector-ontdekking en risicobeperking van geavanceerde dreigingen en gerichte aanvallen

Beveiliging voor endpoint, pin- en Point of Sales-systemen

All-in-one beveiliging die specifiek is ontworpen voor geïntegreerde systemen en pin- en PoS-apparaten

Hybrid Cloud Security

Onbegrensde beveiliging speciaal ontworpen voor uw hybride cloud

Dreigingsinformatie voor geïsoleerde netwerken

Evidence-based kennis, inclusief context en uitvoerbare aanbevelingen betreffende cyberdreigingen

Het gebruik

 • Behoud van bedrijfscontinuïteit en beschikbaarheid van diensten

  Beperking van cyberrisico's en verbeterde kennis betekent dat uw bedrijf veilig meer omvattende diensten aan klanten kan bieden en tevens het huidige aanbod kan veiligstellen. Geconfronteerd met technologieën zoals fraudepreventie en het succesvol detecteren van Advanced Persistent Threats (APT's), richten de meeste cybercriminelen zich liever op gemakkelijkere, minder agressief beschermde doelen. Kortom, voor hen bent u te veel beveiligd om te kunnen aanvallen.

 • Sneller 'live' aanvallen detecteren

  Doelgerichte aanvallen zijn wereldwijd een snel groeiend beveiligingsprobleem en de financiële sector is het belangrijkste doelwit. Hoe sneller u weet dat u wordt aangevallen, hoe sneller u doorlopende schade kunt voorkomen. Daarom bieden we niet alleen preventieve beveiliging, maar ook innovatieve detectie die is ontworpen om 'live' aanvallen op uw systemen te identificeren. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform biedt als onderdeel van een adaptieve beveiligingsstrategie geavanceerde detectie die veel verder gaat dan de conventionele preventiegerichte beveiliging.

 • Adaptief beveiligingsframework

  Samen zorgen prognose en preventie ervoor dat een voorval niet de kans krijgt zich te ontwikkelen tot een ongeval. Detectie en reactie bepalen de ontdekking en het herstel van een ongeval. In dit paradigma vereist elke volgende fase meer verbruik van resources om te reageren dan de voorgaande fase

  Maar al te vaak krijgt veiligheid het budget waarvan men meent dat het er recht op heeft, niet het budget dat daadwerkelijk nodig is. De prioriteit van en investering in veiligheid moet aanzienlijk zijn, voor een succesvolle implementatie en een sterke RTO.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Het risico

Cyberaanvallen zijn de gevaarlijkste bedrijfsrisico's waarmee de sector financiële dienstverlening te maken heeft. Terwijl risico's - en de technieken die door cybercriminelen worden toegepast - zich constant verder ontwikkelen, vertrouwen te veel bedrijven op verouderde beveiligingstechnologieën om zich tegen dreigingen van vandaag en morgen te beschermen.

 • Gerichte aanvallen kunnen op dit moment in uw systeem worden uitgevoerd

 • Schadelijke insider-activiteit is een veelvoorkomend probleem

 • Aanvallen op datacenters kunnen enorme schade veroorzaken

 • Ransomware-aanvallen kunnen kritieke gegevens en apparaten vergrendelen

 • Verlies van vertrouwelijke gegevens kost meer dan alleen geld

 • Problemen betreffende naleving en wet- en regelgeving moeten volledig worden aangepakt

Met betrekking tot deze industrie

Bronnen met een asterisk (*) zijn in het Engels.