Financial Services Cybersecurity

De sector van de financiële dienstverlening leveren we de tools om hun veiligheidsniveaus te verhogen, cyberincidenten te voorkomen en voorspellen en er efficiënt op te reageren

Vraag of we u terugbellen

De verleiding van geld en lopende transacties maakt de financiële dienstensector tot een belangrijke doelgroep voor een aantal van de gevaarlijkste criminelen. Het is duidelijk dat, met de vorderingen in de fraudetechnologieën, cybercriminelen de ommezwaai maken van de 'gemakkelijke slachtoffers' onder de klanten naar de uitdagender maar lonender doelen die financiële dienstverleners zelf bieden. De meerlaagse benadering van Kaspersky Lab helpt financiële dienstverleners een aangepaste beveiligingsstrategie te implementeren.


Wat hebben we te bieden?

Kaspersky Lab is een pionier die bedrijven helpt hun beveiligingsstrategieën aan te passen, zodat ze hun systemen en gegevens tegen geavanceerde dreigingen en gerichte aanvallen kunnen verdedigen - ondersteund door onze toonaangevende beveiligingskennis. Wij helpen organisaties zoals de uwe om de risico's te beperken, aanvallen in een vroeg stadium te detecteren, live aanvallen af te slaan en de beveiliging tegen toekomstige aanvallen te verbeteren. Dit gebeurt door:

 • Detectie van gerichte aanvallen

  Detectie van gerichte aanvallen

 • Beveiliging voor endpoint, pin- en Point of Sales-systemen

  Beveiliging voor endpoint, pin- en Point of Sales-systemen

 • Cloudbeveiliging

  Cloudbeveiliging

 • Dreigingsinformatie voor geïsoleerde netwerken

  Dreigingsinformatie voor geïsoleerde netwerken

Casestudy's

Osborne Clarke

Solution: Endpoint Security

Osborne Clarke geeft al meer dan 250 jaar deskundige juridische adviezen aan haar...

PDF downloaden

Adrea

Solution: Endpoint Security

Een van de belangrijkste spelers in ziektekostenverzekering, pensioenplanning...

PDF downloaden

Fubon Bank

Solution: Cloud Security

Fubon Bank wil het hele land vanuit het hoofdkwartier in Sjanghai van dienst kunnen...

PDF downloaden*
Alle casestudy's bekijken

In de praktijk

Behoud van bedrijfscontinuïteit en beschikbaarheid van diensten

Beperking van cyberrisico's en verbeterde kennis betekent dat uw bedrijf veilig meer omvattende diensten aan klanten kan bieden en tevens het huidige aanbod kan veiligstellen. Geconfronteerd met technologieën zoals fraudepreventie en het succesvol detecteren van Advanced Persistent Threats (APT's), richten de meeste cybercriminelen zich liever op gemakkelijkere, minder agressief beschermde doelen. Kortom, voor hen bent u te veel beveiligd om te kunnen aanvallen.

Sneller 'live' aanvallen detecteren

Hoe sneller een bedrijf weet dat het wordt aangevallen, hoe sneller het 'uitgaande' schade kan voorkomen. Dit is de reden waarom Kaspersky Lab niet alleen preventieve beveiliging biedt. We leveren ook innovatieve detectie die meer doet dan 'live' aanvallen op uw systemen identificeren. Kaspersky Anti Targeted Platform biedt als onderdeel van een aangepaste beveiligingsstrategie geavanceerde detectie die de conventionele, preventiegerichte beveiliging overstijgt.

Adaptief beveiligingsframework

Samen zorgen prognose en preventie ervoor dat een voorval niet de kans krijgt zich te ontwikkelen tot een ongeval. Detectie en reactie bepalen de ontdekking en het herstel van een ongeval. In dit paradigma vereist elke volgende fase meer verbruik van resources om te reageren dan de voorgaande fase.

Maar al te vaak krijgt veiligheid het budget waarvan men meent dat het er recht op heeft, niet het budget dat daadwerkelijk nodig is. De prioriteit van en investering in veiligheid moet aanzienlijk zijn, voor een succesvolle implementatie en een sterke RTO.

Uitstekende ondersteuning en professionele services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

CYBERSECURITY OPLOSSINGEN

Het bedrijf beveiligen met de portfolio met...

PDF downloaden*

CYBERSECURITY SERVICES

Het bedrijf beveiligen met Kaspersky Cybersecurity...

PDF downloaden*

Cyberbeveiliging voor de financiële dienstensector

PCI DSS v3.2-mapping: embedded systemen

PDF downloaden*
Alle whitepapers bekijken
 

Het risico

Cyberaanvallen zijn de gevaarlijkste bedrijfsrisico's waarmee de sector financiële dienstverlening te maken heeft. Terwijl de risico's - en de technieken die door cybercriminelen worden toegepast - zich constant verder ontwikkelen, vertrouwen te veel bedrijven op verouderde beveiligingstechnologieën om zich tegen dreigingen van vandaag en morgen te beschermen:

 • Gerichte aanvallen kunnen op dit moment in uw systeem worden uitgevoerd

 • Ransomware-aanvallen kunnen kritieke gegevens en apparaten vergrendelen

 • Schadelijke insider-activiteit is een veelvoorkomend probleem

 • Verlies van vertrouwelijke gegevens kost meer dan alleen geld

 • Aanvallen op datacenters kunnen leiden tot immense schade

 • Problemen betreffende naleving en wet- en regelgeving moeten volledig worden aangepakt

Gerelateerde oplossingen en diensten

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten