Cybersecurity waarop u kunt vertrouwen

Integrated Endpoint Security biedt effectieve bescherming tegen geavanceerde dreigingen die gericht zijn op uw organisatie, zonder dat uw resources worden overbelast. Onze meerlaagse benadering, met een complete reeks krachtige beveiligings-, detectie- en responstechnologieën in één nauw geïntegreerde oplossing, beschermt u tegen aanvallen.

Dankzij granulair beheer met op categorieën gebaseerde whitelisting-databases dwingt u eenvoudig beleidsregels af waarmee u kunt opgeven welke applicaties en online resources uw gebruikers kunnen openen en wanneer. Als uw beheerders ervoor kiezen om beleidsinstellingen te wijzigen, zal de 'Security Advisor' hen adviseren over mogelijke valkuilen.

Dankzij onze innovatieve technologieën kunnen zeer veel incidenten snel en effectief worden afgehandeld, zodat uw specialisten zich kunnen concentreren op incidenten die echt menselijke inbreng nodig hebben.


 • Beperk de risico's

  Voorkom verstoring en schade aan uw bedrijf door de kans te verkleinen dat u slachtoffer wordt van een geavanceerde of gerichte aanval.

 • Minder kans op menselijke fouten

  Voorkom snel en eenvoudig dat medewerkers zichzelf en uw bedrijf blootstellen aan aanvallen.

 • Minimale inzet van IT-medewerkers

  Maximaliseer uw rendement door het aantal incidenten dat automatisch wordt verwerkt te verhogen, zonder dat uw personeelskosten stijgen.

Kaspersky Managed Detection and Response

Kaspersky Managed Detection and Response biedt 24/7 beheerde beveiliging, zodat organisaties zonder middelen en expertise automatisch dreigingen kunnen opsporen die bestaande detectie- en preventiesystemen omzeilen.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

CASESTUDY'S

Bekijk praktijkvoorbeelden van de beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari nam de strategische beslissing om Kaspersky te kiezen als leverancier voor IT-beveiliging. Zij wilden strengere maatregelen met betrekking tot IT-beveiliging invoeren, zowel om hun kernactiviteiten te beschermen als om de veiligheid te verbeteren.

 • 
     Axel Springer SE
  Axel Springer SE

  Axel Springer is een van de grootste mediabedrijven in Europa en heeft één duidelijke ambitie, namelijk de marktleider in digitale publicaties te worden. Om de eigen IT-infrastructuur te beschermen tegen malware en andere aanvallen, koos Axel Springer ervoor het IT-beveiligingssysteem opnieuw te ontwerpen met een oplossing van Kaspersky Lab.

 • 
     Osborne Clarke
  Osborne Clarke

  Solution: Endpoint Security

  Osborne Clarke geeft al meer dan 250 jaar deskundige juridische adviezen aan haar klanten. Hun klanten houden regelmatig audits om ervoor te zorgen dat het bedrijf aan hun strenge beveiligingseisen voldoet. Dit continue proces betekent dat Osborne Clarke voortdurend bezig is haar beveiliging te evalueren om na te gaan of deze kan worden verbeterd.

Awards
Kaspersky Endpoint Security for Business
AV-Comparatives: Verbeterde real-world tests en zakelijke beveiligingstests
Kaspersky Endpoint Security for Business
NSS Labs geavanceerde endpointbeveliging- en SE Labs Enterprise Endpoint Protection-tests
Kaspersky Endpoint Security for Business
AV-TEST: awards voor Best Usability 2019, Best Performance 2019 awards
Erkenningen
Kaspersky Endpoint Security for Business
Kaspersky Lab is wederom verkozen tot een 2019 Gartner Peer Insights Customer's Choice voor Endpoint Protection Platforms
Kaspersky Security Awareness
Een mededinger in The Forrester Wave™: Security Awareness and Training Solutions, eerste kwartaal, 2020
Kaspersky Endpoint Security for Business
Een leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security - Market Quadrant 2019.

Onderdelen

 • Kaspersky EDR Optimum

  Het nieuwe Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum is een aanvulling op endpointbeveiliging en biedt volledige zichtbaarheid en mogelijkheden voor oorzaakanalyse, zodat u een volledig inzicht krijgt in de status van de bedrijfsverdediging tegen geavanceerde dreigingen. Uw IT-beveiligingsspecialist beschikt over de informatie en inzichten die nodig zijn voor effectief onderzoek en een snelle, nauwkeurige reactie op incidenten - voordat er schade kan optreden - in combinatie met mogelijkheden voor het opsporen van bedreigingen.

  Meer info

 • Kaspersky Sandbox

  De nieuwe Kaspersky Sandbox beschermt automatisch tegen geavanceerde dreigingen die zijn bedoeld om endpointbeveiliging te omzeilen. Kaspersky Sandbox is gebaseerd op dynamische emulatietechnologie voor dreigingen en maakt gebruik van onze best practices bij het bestrijden van complexe dreigingen en APT-aanvallen, voor een geautomatiseerde afhandeling op alle endpoints.

  Meer info

 • Kaspersky Endpoint Security for Business

  Kaspersky Endpoint Security for Business wordt geleverd vanuit de cloud of op locatie en biedt flexibele beveiliging voor gemengde omgevingen, met een volledig aanbod technologieën voor geautomatiseerde bescherming tegen bedreigingen en systeembeveiliging.

  Meer info

24/7

Uitstekende Support en Professional Services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u die nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten (MSA) of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie, met het oog op een goed rendement uit uw investering.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Oplossing helpt deze risico's te beperken:

De meeste cyberaanvallen beginnen bij een endpoint. Daarom is endpointbeveiliging van cruciaal belang voor uw algehele beveiligingsstrategie. Kaspersky Endpoint Security helps you avoid:

 • Scan

  Operationele verliezen door gerichte ransomware-aanvallen

 • Scan

  Financiële verliezen als gevolg van geslaagde exploitaanvallen

 • Scan

  Reputatieschade door gegevenslekken

 • Scan

  Bedrijfsonderbreking als gevolg van grootschalige aanvallen

 • Scan

  Bedrijfskosten door de inzet van verschillende beveiligingsoplossingen

 • Scan

  Financiële verliezen als gevolg van aanvallen op geïnfecteerde mobiele apparaten

 • Scan

  Financieel verlies en gegevensverlies als gevolg van schadelijke acties door social engineering of medewerkers

 • Scan

  Operationele verliezen en beveiligingsrisico's als gevolg van het gebruik van schaduw-IT

Vertrouwd door bekende bedrijven

Vele wereldwijde bedrijven hebben met de hulp van Kaspersky Lab hun cybersecuritymogelijkheden geïmplementeerd.

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe Kaspersky de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan verbeteren. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten