Endpoint Security

Het toonaangevende platform voor meerlaagse endpoint-bescherming, op basis van True CyberSecurity-technologieën

CONTACT

Bescherming voor uw bedrijfsresultaten door onze beproefde, efficiënte beveiliging, gebaseerd op onze ongeëvenaarde, wereldwijde beveiligingsinformatie en technieken voor machine learning. Deze nauw geïntegreerde oplossing combineert volledig schaalbare beveiligingsmogelijkheden voor fysieke, virtuele en cloudgebaseerde endpoints, zoals desktops, servers, mobiele apparaten en embedded systemen. Elk endpoint kan worden beheerd via één centrale console, zodat u een compleet overzicht hebt van de beveiliging, ongeacht hoe groot uw infrastructuur is.


Wat hebben we te bieden?

Kaspersky Endpoint Security biedt een betrouwbaar beveiligingsplatform dat direct kan worden gebruikt, met gegevens die automatisch aan uw SOC worden doorgegeven en deze verrijken. Endpoint-vulnerabilities en bescherming worden samen beheerd via één console, zodat de efficiëntie toeneemt en uw totale eigendomskosten dalen.

 • Bescherming tegen dreigingen

  Bescherming tegen dreigingen

  Onze toonaangevende dreigingspreventie-engine, die gebruikmaakt van HuMachine™-informatie, beschermt u tegen ransomware, exploits en zelfs de meest geavanceerde vormen van cyberdreiging

 • Geavanceerd endpoint-beheer

  Geavanceerd endpoint-beheer

  Eenvoudige en effectieve, gecentraliseerde web-, apparaat- en applicatie-bedieningsopties om de gevoeligheid voor aanvallen te verminderen en het voor gebruikers veilig te houden.

 • Data Protection

  Data Protection

  FIPS 140.2-gecertificeerde volledige schijf-encryptie ondersteunt de bescherming van vertrouwelijke gegevens op vaste en mobiele apparaten.

Casestudy's

Ferrari S.p.A.

Solution: Endpoint Security

Ferrari nam de strategische beslissing om Kaspersky Lab te kiezen als leverancier voor...

MEER INFORMATIE

Energy Research Centre of the Netherlands

Solution: Endpoint Security

Energieonderzoek centrum Nederland...

PDF downloaden

AZ Sint-Jan

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

AZ Sint-Jan biedt zorg in veilige omgeving

PDF downloaden
Alle casestudy's bekijken

In de praktijk

Cyberaanvallen tegen uw organisatie voorkomen

Onze toonaangevende beschermingstechnologieën beveiligen de IT-infrastructuur van het bedrijf door een combinatie van menselijke deskundigheid en machine learning, waaronder cloudgebaseerde of private-netwerkinformatie Met onze technologieën voor anti-ransomware zijn uw gegevens veilig en worden gedeelde mappen beschermd tegen crypto-lockers, terwijl Automatic Exploit Prevention cybercriminelen verslaat die vulnerabilities in applicaties aanvallen op beschermde machines. Automatisch patchbeheer voegt een extra beveiligingslaag tegen misbruik toe.

Uitgebreide controle voor elk endpoint

Onze voortdurend verder ontwikkelde beveiligingstechnologieën worden nog meer versterkt door krachtige beheer- en gegevensbeschermingstools. Volledig geautomatiseerd applicatiebeheer met dynamische whitelisting en Default Deny beperken het risico op zero-day-aanvallen aanzienlijk, terwijl uitgebreid apparaatbeheer uw systemen en gegevens helpt beschermen. U bepaalt dus welke apparaten toegang mogen hebben tot uw netwerk. Individuele endpoint-toegang tot ongepaste of onnodige websites kan ook worden beheerd en geblokkeerd.

Uw vertrouwelijke gegevens beschermen op elk endpoint

Krachtige, gebruikerstransparante encryptie beveiligt volledig vertrouwelijke en gevoelige gegevens onderweg, op draagbare apparaten, ook als ze zijn uitgeschakeld. Nauw geïntegreerd beveiligingsbeleid houdt in dat gegevensencryptie kan worden afgestemd op applicatie- en apparaatbeheer om uw gegevens te beschermen bij verlies of diefstal van apparaten of bestanden. Kaspersky Lab biedt encryptie op bestands- en mapniveau (File and Folder Level Encryption of FLE) en volledige schijf-encryptie (Full Disk Encryption of FDE) voor alle mogelijke gebruiksscenario's.

Adaptief beveiligingsframework

Samen zorgen prognose en preventie ervoor dat een voorval niet de kans krijgt zich te ontwikkelen tot een ongeval. Detectie en reactie bepalen de ontdekking en het herstel van een ongeval. In dit paradigma vereist elke volgende fase meer verbruik van resources om te reageren dan de voorgaande fase.

Maar al te vaak krijgt veiligheid het budget waarvan men meent dat het er recht op heeft, niet het budget dat daadwerkelijk nodig is. De prioriteit van en investering in veiligheid moet aanzienlijk zijn, voor een succesvolle implementatie en een sterke RTO.

Premium Support and Professional Services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

CYBERSECURITY OPLOSSINGEN

Het bedrijf beveiligen met de portfolio met...

PDF downloaden*

Cybersecurity Solutions

Machine Learning and Human Expertise

PDF downloaden*

Endpoint Security

Kaspersky Security Network: beveiliging aan de hand...

PDF downloaden*
Alle whitepapers bekijken

Erkenning

 • Kaspersky Lab werd in de IDC MarketScape een 'leider' genoemd

 • Kaspersky Lab wordt officieel genoemd als 'leider' in het Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

 • Kaspersky Lab wordt als een van de 'leiders' in de markt van endpoint-beveiligingsoplossingen beoordeeld door Forrester Research, Inc.

 • De AV-TEST-AWARD VOOR 'BEST PROTECTION' 2016 erkent de uitzonderlijke kwaliteit van Kaspersky Endpoint Security-detectietechnologieën

 • De AV-TEST-AWARD VOOR 'BEST USABILITY' 2016 erkent het feit dat Kaspersky Endpoint Security uitzonderlijk weinig vervelende valse meldingen genereert.

 • Uit onafhankelijke tests blijkt dat Kaspersky Lab uitmuntende Endpoint Security biedt.

 • Kaspersky Endpoint Security levert eersteklas beveiliging tegen exploits

 • Kaspersky Endpoint Security heeft wederom de hoogste AAA-rating van SE Labs ontvangen

 

Het risico

De meeste cyberaanvallen worden geïnitieerd via een of meer endpoints, daarom is endpoint-bescherming essentieel voor uw algehele beveiligingsstrategie. Kaspersky Endpoint Security helpt u het volgende te voorkomen:

 • Operationele verliezen door ransomware-aanvallen

 • Financiële verliezen door exploitaanvallen

 • Reputatieschade door datalekken

 • Bedrijfsonderbreking als gevolg van grootschalige aanvallen

 • Bedrijfskosten door de inzet van verschillende beveiligingsoplossingen

Gerelateerde producten en diensten

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten