Overzicht

Het betrouwbare, bewezen beveiligingsplatform dat uw bedrijfsresultaten beschermt. Deze strak geïntegreerde oplossing combineert uitstekende bescherming, detectiemogelijkheden en cybersecuritytraining, gebaseerd op ongeëvenaarde wereldwijde beveiligingskennis en dynamische machine learning, om betere risicobeperking mogelijk te maken. Bescherming voor alle fysieke en virtuele endpoints en alle cloud-endpoints wordt gezamenlijk via één console beheerd. Dit zorgt voor een grotere efficiëntie en lagere totale eigendomskosten.


 • Adaptieve endpointbeveiliging

  Met minimale impact op resources en uitgebreide preventie van bedreigingen, gebouwd door wereldwijde experts, worden uw gegevens beschermd, waar ze zich ook bevinden. Deze adaptieve bescherming wordt nog verder verbeterd door verschillende besturingselementen, patchbeheer en gestroomlijnde integratie met EDR om eerder gedetecteerde aanvallen te voorkomen.

 • Endpoint Detection and Response

  Proactief op zoek naar vijanden en het stoppen van bedreigingen voordat ze kostbare schade kunnen veroorzaken, en snel en effectief reageren op incidenten en gegevensinbreuk.

 • Beveiligingsbewustwording

  Een familie van computergebaseerde training die de nieuwste leertechnieken gebruikt om elk niveau van uw organisatiestructuur aan te pakken.

 • Bescherming van de hele infrastructuur

  Beveiligt de infrastructuur op meerdere niveaus, waaronder endpoints, servers en functies (zoals e-mail- en webtoegang)

Kaspersky Sandbox

Kaspersky Sandbox vormt een aanvulling op de functies van Kaspersky Endpoint Security for Business en biedt diepgaande dynamische analyses en een betere blokkering van onbekende, gerichte en ongrijpbare dreigingen.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

CASESTUDY'S

Bekijk praktijkvoorbeelden van de beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari nam de strategische beslissing om Kaspersky te kiezen als leverancier voor IT-beveiliging. Zij wilden strengere maatregelen met betrekking tot IT-beveiliging invoeren, zowel om hun kernactiviteiten te beschermen als om de veiligheid te verbeteren.

 • 
     Axel Springer SE
  Axel Springer SE

  Axel Springer is een van de grootste mediabedrijven in Europa en heeft één duidelijke ambitie, namelijk de marktleider in digitale publicaties te worden. Om de eigen IT-infrastructuur te beschermen tegen malware en andere aanvallen, koos Axel Springer ervoor het IT-beveiligingssysteem opnieuw te ontwerpen met een oplossing van Kaspersky Lab.

 • 
     Osborne Clarke
  Osborne Clarke

  Solution: Endpoint Security

  Osborne Clarke geeft al meer dan 250 jaar deskundige juridische adviezen aan haar klanten. Hun klanten houden regelmatig audits om ervoor te zorgen dat het bedrijf aan hun strenge beveiligingseisen voldoet. Dit continue proces betekent dat Osborne Clarke voortdurend bezig is haar beveiliging te evalueren om na te gaan of deze kan worden verbeterd.

Awards
Kaspersky Endpoint Security
Common Criteria: EAL 2+ certificering beschermingsniveau
Kaspersky Endpoint Security
SE Labs: Enterprise Endpoint Protection – vergelijkende test
Kaspersky Endpoint Security
NSS Labs: Advanced Endpoint Protection v.3: Aanbevolen
Erkenningen
Kaspersky Endpoint Security
Customer Choice Recognition in Gartner Peer Insights 2018.
Kaspersky Endpoint Security
Gartner Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms, 2018
Kaspersky Endpoint Security
The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q3 2019

Het gebruik

 • Endpointbeveiliging van de Next Generation

 • Endpoint Detection and Response

  • Zoekt dreigingen voor uw organisatie proactief op, onderzoekt ze en lost ze op met geavanceerde technologieën op basis van machine learning.
  • Inclusief sandboxing, scannen naar inbreukaanwijzingen (IoC's) en voortdurende bewaking van endpoints, met ondersteuning van internationale dreigingsinformatie.
  • Uw beveiligingsteam of SOC is nu in staat om geavanceerde dreigingen snel te ontdekken en te blokkeren.
 • Managed Protection

  • Geautomatiseerd trainingsbeheer: een uitgebreid programma aan vaardigheden op het gebied van cybersecurity en verschillende indelingen
  • Echte games op basis van relevante dagelijkse ervaringen van deelnemers om wedstrijdelementen en uitdagingen te bieden en overbelasting te voorkomen
  • Doelstellingen bepalen, op basis van de vergelijking van industrie-gemiddelden
  • On-the-fly-analyse van verbeteringsmogelijkheden, indien gewenst

24/7

Uitstekende Support en Professional Services

Professional help is available whenever you need it. Operating in more than 200 countries, from 34 offices worldwide, we have you covered 24/7/365. Take advantage of our Premium Support packages (MSA), or call on our Professional Services to ensure that you derive maximum benefit and ROI from your Kaspersky Lab security installation.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Het risico

Een ruime meerderheid van de cyberaanvallen begint bij een endpoint. Daarom is endpointbeveiliging van cruciaal belang voor uw algehele beveiligingsstrategie. Met Kaspersky Endpoint Security for Business voorkomt u:

 • Scan

  Operationele verliezen door ransomware-aanvallen

 • Scan

  Financiële verliezen door succesvolle exploitaanvallen

 • Scan

  Reputatieschade door datalekken

 • Scan

  Bedrijfsonderbreking als gevolg van grootschalige aanvallen

 • Scan

  Bedrijfskosten door de inzet van verschillende beveiligingsoplossingen

 • Scan

  Financiële schade door aanvallen op basis van infectie van mobiele apparaten

Vertrouwd door bekende bedrijven

Vele wereldwijde bedrijven hebben met de hulp van Kaspersky Lab hun cybersecuritymogelijkheden geïmplementeerd.

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten