Het product

De rust in het hart van digitale transformatie

Kaspersky levert altijd technologieën die gebruikers nodig hebben en geen gehypte applicaties.

Meerdere lagen proactieve, intelligente technologieën werken samen om een krachtige, robuuste verdediging te bieden die de snelheid en resources zo min mogelijk beïnvloedt en niet tot softwareconflicten of beveiligingslekken leidt.

Onze klanten waarderen de resultaten die Kaspersky Endpoint Security for Business biedt - zoals regelmatig wordt bevestigd door onafhankelijke tests, onderzoeken en rapporten.


 • Geautomatiseerde EDR

  Geautomatiseerde EDR identificeertongewoon gedrag. Zo wordt gerichte ransomware, en met name fileless bedreigingen die veelvoorkomend gedrag zoals uitvoering van PowerShell-scripts proberen na te bootsen, automatisch gedetecteerd en geneutraliseerd.

 • Adaptief endpointbeheer

  Adaptieve endpointbeveiliging vermindert de kansen op menselijke fouten door riskant gedrag op endpoints te voorkomen. Dit gebeurt met functies zoals applicatie-, web- en apparaatbeheer en andere beschermingsmogelijkheden.

 • Bescherming van essentiële servers

  Flexibele bescherming tegen bedreigingen is specifiek ontwikkeld voor high-performance applicatie- en bestandsservers. Bedrijfskritische mail- of internetgateway-servers ontvangen ook gerichte beveiliging.

 • Uitstekende prestaties

  Een unieke cloudmodus voor endpoint-componenten maakt gebruik van wereldwijde bedreigingsinformatie en biedt krachtige bescherming met minimale impact op pc-resources. En we kunnen dit ook aantonen - bekijk onze awards.

 • Eenvoudige migratie

  Eenvoudige migratie vanaf endpointbeveiliging van derden zorgt voor een soepele, foutloze transitie, terwijl we middels een auditservice voor kwaliteitscontrole na de implementatie controleren of de nieuwe configuratie correct is.

 • Patch Management

  Geautomatiseerde vulnerabilitybeoordeling en patchbeheer zorgen voor probleemloze, tijdige patching van applicaties - een essentiële taak die gemakkelijk over het hoofd wordt gezien.

 • Geleverd vanuit de cloud

  Onze enterprise-grade cloudconsole biedt granulair beheer, waardoor deze SaaS-oplossing geschikt is voor organisaties met gemengde omgevingen. We zorgen ook voor upgrades en meer, zonder extra kosten.

 • Klaar voor de AVG

  Gecertificeerde encryptiefuncties beschermen zakelijke gegevens en vertrouwelijke klantinformatie zodat u kunt voldoen aan belangrijke compliance-vereisten, zoals de AVG.

Kaspersky Managed Detection and Response

Kaspersky Managed Detection and Response biedt 24/7 beheerde beveiliging, zodat organisaties zonder middelen en expertise automatisch dreigingen kunnen opsporen die bestaande detectie- en preventiesystemen omzeilen.

Geschikt voor

Dit product is vooral geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in de volgende bedrijfssectoren.

Casestudy's

Ontdek de oplossingen van Kaspersky in deze praktijkgerichte case studies

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari nam de strategische beslissing om Kaspersky te kiezen als leverancier voor IT-beveiliging. Zij wilden strengere maatregelen met betrekking tot IT-beveiliging invoeren, zowel om hun kernactiviteiten te beschermen als om de veiligheid te verbeteren.

 • 
     Osborne Clarke
  Osborne Clarke

  Solution: Endpoint Security

  Osborne Clarke geeft al meer dan 250 jaar deskundige juridische adviezen aan haar klanten. Hun klanten houden regelmatig audits om ervoor te zorgen dat het bedrijf aan hun strenge beveiligingseisen voldoet. Dit continue proces betekent dat Osborne Clarke voortdurend bezig is haar beveiliging te evalueren om na te gaan of deze kan worden verbeterd.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer is een van de grootste mediabedrijven van Europa. Het heeft een heldere ambitie: de meest toonaangevende digitale uitgever worden. Om er zeker van te zijn dat de IT-infrastructuur beschermd was tegen malware en andere aanvallen, koos Axel Springer ervoor om het IT-beveiligingssysteem opnieuw in te richten met endpointbeveiliging van Kaspersky.

Awards
Kaspersky Endpoint Security for Business
AV-Comparatives: Verbeterde real-world tests en zakelijke beveiligingstests
Kaspersky Endpoint Security for Business
NSS Labs geavanceerde endpointbeveliging- en SE Labs Enterprise Endpoint Protection-tests
Kaspersky Endpoint Security for Business
AV-TEST: awards voor Best Usability 2019, Best Performance 2019 awards
Erkenningen
Kaspersky Endpoint Security for Business
Kaspersky Lab is wederom verkozen tot een 2019 Gartner Peer Insights Customer's Choice voor Endpoint Protection Platforms
Kaspersky Endpoint Security for Business
The Radicati Group: Een topspeler in Endpoint Security – Market Quadrant 2019.
Kaspersky Endpoint Security for Business
Een leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, derde kwartaal, 2019

Het gebruik

 • Adaptieve bescherming tegen alle cyberdreigingen

  Verschillende definitievrije onderdelen detecteren bedreigingen, zelfs zonder frequente updates:

  • Gelaagde en nauwsluitende technologieën voor de volledige bescherming van elk endpoint, binnen en buiten uw omgeving.
  • Realtime informatie over bedreigingen van de wereldwijde experts.
  • Machine Learning (ML) vóór en ná de uitvoeringsstadia van de kill chain.
 • Geavanceerd beheer voor elk endpoint

  Onze voortdurend verder ontwikkelde beveiligingstechnologieën worden nog meer versterkt door krachtige beheer- en gegevensbeschermingstools:

  • Adaptive Anomaly Control, Application Control met Dynamic Whitelisting en Default Deny verhogen automatisch de beveiligingsniveaus tot het hoogste niveau dat geschikt is voor elke rol in de organisatie en minimaliseren het risico op zero-day-aanvallen aanzienlijk
  • Device Control beschermt tegen de gevolgen van gegevensverlies op draagbare apparaten die niet zijn goedgekeurd of geen encryptie hebben, en tegen het uploaden van geïnfecteerde gegevens vanaf het apparaat.
  • Web Control voorkomt torrent-gebruik en mogelijke gegevensdiefstal.
 • Geautomatiseerde detectie van vulnerabilities en patchdistributie

  Overbelaste resources en de toenemende complexiteit van systemen bemoeilijken een effectief patchbeheer. Met Kaspersky Vulnerability en Patch Management bespaart u tijd en resources, en optimaliseert u tegelijkertijd de beveiliging door essentiële taken voor beveiligingsconfiguratie en -beheer te automatiseren, waaronder:

  • Vulnerabilitybeoordelingen
  • Patch- en updatedistributie
  • Voorraadbeheer
  • Application roll out

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten (MSA) of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie, met het oog op een goed rendement uit uw investering.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Een betere voorbereiding voor betere resultaten

De wereldwijde dreigingsomgeving ontwikkelt zich ongekend snel, waardoor kritieke bedrijfsprocessen, vertrouwelijke gegevens en financiële middelen een steeds groter risico lopen door zero-day-aanvallen. Wees voorbereid met Kaspersky en beperk de risico's die deze bedreigingen met zich meebrengen voor uw bedrijf:

 • Scan

  Ransomware- en crypto-locker-aanvallen die uw gegevens bedreigen

 • Scan

  Phishingaanvallen gericht op medewerkers

 • Scan

  Moeilijk te detecteren bodiless malware

 • Scan

  Exploitatie van vulnerabilities, waaronder zero-day

 • Scan

  Het verlies van gevoelige gegevens op een verloren of gestolen apparaat

 • Scan

  Verlies van productiviteit vanwege een malware-epidemie

Laten we een gesprek beginnen! Praat met een van onze experts over hoe oplossingen van Kaspersky de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kunnen verbeteren. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten