Overzicht

Kaspersky Industrial CyberSecurity is een portfolio van technologieën en services die zijn ontworpen om elke industriële laag, inclusief SCADA-servers, HMI, engineeringworkstations, PLC's, netwerkverbindingen en mensen, te beschermen zonder dat dit gevolgen heeft voor de bedrijfscontinuïteit en de consistentie van industriële processen.

Onze oplossing biedt een logisch, incrementeel traject naar holistische industriële cybersecurity, van mensen tot en met processen en technologieën:


 • Training en Awareness

  Bewustwording en training voor de ontwikkeling van vaardigheden inzake industriële cyberbeveiliging voor C-niveau, IT, OT en beveiligingsmedewerkers

 • Diensten en dreigingsinformatie

  Naast volledige toegewijde industriële diensten, van beoordeling van cybersecurity tot incidentrespons, bieden we ook industriële dreigingsinformatie en -rapportage.

 • Technologieën

  Kaspersky Lab heeft speciale producten ontwikkeld voor bescherming van de OT-lagen van industriële bedrijven: Industrial Endpoint Protection en Industrial Anomaly and Breach Detection.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Casestudy's

Bekijk praktijkvoorbeelden van de beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab

 • AGC Glass Germany GmbH
  AGC Glass Germany GmbH

  Als leverancier voor de auto-industrie moet AGC kunnen vertrouwen op de continuïteit van zijn bedrijfsprocessen. Daarom beschermt de onderneming zijn productielijnen met Kaspersky Industrial CyberSecurity.

 • Pavlodar Oil Chemistry Refinery (POCR LLP)
  Pavlodar Oil Chemistry Refinery (POCR LLP)

  Pavlodar Oil Chemistry Refinery is de grootste onderneming in het noordoosten van Kazachstan voor olieraffinage en de productie van olieproducten.

Klanten ervaringen

 • “We decided to partner with Kaspersky Lab as Kaspersky Industrial CyberSecurity could be implemented whilst our operations were still running, and because the solution is compatible with both the control systems we use and Tomorrow Connect.”

  -Jan Houben

  Plant Manager at AGC Glass Germany GmbH

 • ”Kaspersky Lab’s task was to ensure the cybersecurity of industrial computers and the SCADA servers, as well as provide a tool to control the core parameters of the industrial processes. The solution was also to have no impact on the industrial process and require no changes to the SCADA configuration. This was accomplished in full by Kaspersky Lab”

  -Semyon Tikhonenko

  Chief Information Security specialist at POCR

 • “Kaspersky Lab was the best possible company to deliver professional industrial cybersecurity skills training for our ICS group”

  -Søren Egede Knudsen

  Chief Technical Officer, Ezenta

Erkenningen
Kaspersky Industrial CyberSecurity
Competitive Landscape: Operational Technology Security, oktober 2018. 
Kaspersky Security Awareness en Training Services
Forrester’s “Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019
Kaspersky Industrial CyberSecurity
Kaspersky Lab Moves Forward with Improved Cybersecurity Solutions, 2018

Het gebruik

 • De juiste beveiligingsleverancier voor ICS kiezen

  Het is nog nooit zo belangrijk geweest om de beste leverancier te kiezen voor industriële cybersecurity. Naast het ontwikkelen van gespecialiseerde technologieën voor industriële cybersecurity, doet Kaspersky Lab het volgende:

  • We werken met vooraanstaande leveranciers voor automatisering zodat we voortdurend ICS-vulnerabilities blijven ontdekken
  • We overleggen overal ter wereld over industriële cybersecurity met regelgevende instanties en overheidsinstellingen
  • Ons ICS Cyber Emergency Response Team houdt het wereldwijde landschap van industriële dreigingen voortdurend in de gaten
 • Het Adaptive Security Model voor industriële faciliteiten

  De enige garantie voor een ononderbroken en veilige bedrijfsvoering is een holistische benadering van industriële cybersecurity: van het voorspellen van nieuwe aanvalsvectoren en doelwitten tot gespecialiseerde industriële preventie- en detectietechnologieën en proactieve bestrijding van cyberincidenten. Kaspersky Industrial CyberSecurity biedt tools die u helpen de veiligheid te verhogen in elke fase van het Adaptive Security Model.

 • Verschillende industrieën hebben verschillende beveiligingsbehoeften

  We bieden beveiligingsoplossingen op maat die passen bij de individuele behoeften van industrieën, waaronder:

  • Energieopwekking, -transmissie en -distributie: herkenning van de beveiligingsuitdagingen van openheid, integratie en intelligente netten
  • Olie en gas: het leveren van cybersecurity voor alle takken van een industrie die continu wordt aangevallen
  • Continue productie: het verdedigen van continue processen tegen het risico van rampzalige downtime

24/7

Uitstekende Support en Professional Services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Het risico

Industriële cyberrisico's kunnen uiteenlopende oorzaken hebben; niet alleen een gerichte aanval of een bedreiging van binnenuit, maar ook de toepassing van ongeschikte beveiligingstechnologieën. Een verkeerde implementatie kan uw systemen kwetsbaar maken voor:

 • Scan

  Doelgerichte aanvallen. Het aantal aanvallen gericht op PLC's en andere industriële onderdelen neemt sterk toe

 • Scan

  Algemene malware, waaronder ransomware, die het 'air-gap' overbrugt en industriële controlesystemen kan beïnvloeden

 • Scan

  IIoT. De voortschrijdende groei van IIoT vergroot de mogelijke vulnerability en blootstelling van industriële systemen

 • Scan

  Fouten door werknemers of serviceproviders, zowel opzettelijk als onopzettelijk, kunnen tot downtime of fraude leiden

 • Scan

  Spionage. Uw vertrouwelijke gegevens kunnen door industriële concurrenten of vijandige partijen worden verkregen

Onze industriële cybersecuritypartners

Erkenning

 • Best Tech Invention’ tijdens de Wuzhen Summit Awards 2016

 • Rising Star - Critical infrastructure protection solution' bij de Network World Asia Readers' Choice Award 2017

 • Best Industrial Cyber Security Solution' bij de Asian Manufacturing Awards 2017Winnaar van de Cybersecurity Exellence Awards 2018

 • Winnaar van de Cybersecurity Exellence Awards 2018

 • Lid van het Industrial Internet Consortium

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten