Overslaan naar hoofdinhoud

Kaspersky Industrial CyberSecurity

Bescherm industriële automatiserings-en controlesystemen met een ecosysteem van gespecialiseerde, gecertificeerde en native geïntegreerde producten en een uitgebreide reeks diensten.

Overzicht

De afgelopen jaren is het aantal kwaadaardige cyberaanvallen op industriële systemen toegenomen, waaronder op IACS (Industrial Control and Automation Systems) en SCADA-systemen (Supervisory Control and Data Acquisition). Hierbij zijn de operators van kritieke infrastructuren het slachtoffer. De aanvallen op Industroyer en BlackEnergy laten zien dat er aanzienlijke risico's zijn als kritieke infrastructuren worden aangevallen. Tegelijkertijd laten de aanvallen op Colonial Pipeline en Norsk Hydro de potentiële gevolgen zien van kwaadaardige inbraken bij industriële organisaties.

Kaspersky Industrial CyberSecurity (KICS) is een platform van native geïntegreerde producten en uitgebreide set services. Het is ontworpen om de operationele technologie (OT)-logan van industriële ondernemingen te beschermen zonder de systeemvrijheid of technologische procesconsistentie te beïnvloeden. De product bescherming de largent en elementen omvatten: DCS, SCADA, HMI, controllers zoals PLC's, IED's, robot automatisering, OT-netwerkapparatuur, gateways, operator - en engineeringwerkstations. De innovatie en integratie van Kaspersky's aanpak van OT, ICS en IoT cybersecurity is gecentreerd rond de IT-OT-convergentie op Security Operations-niveau en naadloze integratie van Corporate en Specialized Solutions in het Kaspersky-portfolio.

Kaspersky Industrial CyberSecurity-ecosysteem

Voordelen

Bescherm al je assets

Vind de verborgen plekken
Wij geven verborgen dreigingen, afwijkingen, zwakke plekken en schendingen weer voordat ze gevaarlijk worden
Risico minimaliseren
Wij helpen je beleid uit te voeren, controles toe te wijzen en bedreigingen te stoppen zonder negatieve gevolgen voor het proces
Expertise centraliseren
Wij helpen je snel te reageren op incidenten, deployments te repliceren en de complexe gedistribueerde infrastructuur te beheren

Oplossing

 • KICS for Networks

  Detectie van afwijkingen in een vroeg stadium en intrusies binnen ICS-netwerken en zorgt ervoor dat de nodige acties worden ondernomen om negatieve gevolgen voor industriële processen te voorkomen.

  Appliance-agnostische oplossing waarmee de klant de leverancier van industriële computerapparatuur kan kiezen die hij het meest vertrouwt.

  Het KICS for Networks-interface geeft een live dashboard en een netwerkmap weer met alle assets en beveiligingsgebeurtenissen.

  Bekijk hoe het werkt of ontdek de nieuwste features van het product.
 • KICS for Nodes

  Speciaal ontworpen om minimale middelen te verbruiken. Dankzij de modulaire architectuur hoeft u alleen de beschermende componenten te installeren die u nodig hebt. U kunt deze componenten configureren in de dreigingspreventiemodus of de detectie allen modus. Deze aanpak is ideaal voor legacy, low-performance machines die de maximaal beschikbare rekenkracht nodig hebben. Bekijk de video hoe het werkt of ontdek nieuwe functies van het product."

  Bekijk de video hoe het werkt of ontdek de nieuwste features van het product.
 • Single Management Platform

  Een gecentraliseerde oplossing voor beveiligingsbeheer voor de volledige IT-en OT-infrastructuur, met een kaart van alle geografisch verspreide assets verrijkt met evenementen, incidentanalyses en meer.

Kaspersky ICS CERT

Met Kaspersky ICS CERT (Industrial Control Systems Cyber Emergency Response Team) streeft Kaspersky het hoogste expertiseniveau in de industriële cyberbeveiliging na. Dat team combineert de inspanningen van leveranciers van automatiseringssystemen, eigenaren en operators van industriële faciliteiten en IT-beveiligingsonderzoekers om industriële organisaties te beschermen tegen cyberaanvallen en potentiële en bestaande dreigingen te identificeren die gericht zijn op industriële automatiseringssystemen en het industriële Internet of Things.

Awards en erkenningen

Kaspersky-producten worden regelmatig geëvalueerd door mondiale onderzoeksbureaus. Ons vermogen om bedrijven en klanten tegen cyberaanvallen te beschermen is beproefd en wordt algemeen erkend. Wij zijn de meest geteste en meest bekroonde leveranciers van cyberbeveiliging.

Kaspersky wordt aangeraden door Frost & Sullivan voor het leveren van klantgerichte, allesomvattende cyberbeveiligingsoplossingen
Op basis van recente analyses van de mondiale industriële (OT/ICS) cyberveiligheidsmarkt is Kaspersky door de industriële analisten van Frost & Sullivan beloond met de 2020 Global Company of the Year Award voor het ontwikkelen van zijn visie voor een superieure industriële cyberbeveiligingsoplossing.
Meer informatie 
Kaspersky is een toonaangevende leverancier van industriële IoT-beveiliging
Het Amerikaanse marktonderzoeksbureau VDC Research dat sinds 1971 de IoT- en industriële markten beslaat, heeft dit jaar zijn awards-programma geïntroduceerd voor leveranciers die in de respectievelijke markten favoriet zijn onder de enquêtedeelnemers.
Meer informatie 

Branches

Wij hebben honderdduizend industriële producten en diensten geleverd die op hun beurt honderden industriële organisaties uit verschillende regio's en verticale markten ondersteunen. Hieronder vind je een aantal casussen die we kunnen delen.

Productie
Kaspersky beschermt AGC-fabriek in Duitsland
Meer informatie 
Productie
Kaspersky Industrial CyberSecurity beschermt eerste drijvende, smart viskwekerij in Singapore
Meer informatie 

Certificering

Het ontwikkelen van veilige omgevingen vergt een gezamenlijke inspanning. Daarom werkt Kaspersky steeds vaker samen met industriële leveranciers van automatiseringssystemen, waarbij het bedrijf certificerings- en interoperabiliteitstesten uitvoert, gezamenlijke referentiemodellen voorbereidt en verschillende producten en oplossingen integreert. Kaspersky levert volwassen, grondig geteste hulpmiddelen om foutentolerante en beschermde industriële systemen te bouwen.
 • 139 gecertificeerde systemen van 56 leveranciers

 • 12 nationale en internationale certificaten

Beroepscentrum

analyse
The Total Economic Impact™ van Kaspersky Industrial CyberSecurity for Networks
Meer informatie 
analyse
Enquête over Kaspersky ICS-beveiliging 2022
Meer informatie 
24/7 professionele hulp
Professionele hulp is beschikbaar wanneer je die nodig hebt. In meer dan 200 landen word je vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze pakketten voor premium support of benut onze professionele services om optimaal te profiteren van je Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

Gerelateerde producten

Neem contact op

Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over hoe je je bedrijf kunt beschermen tegen complexe cyberaanvallen, met het meest geteste en bekroonde product op de markt.