Overslaan naar hoofdinhoud

Managementteam

Alfonso Ramirez

Managing Director bij Kaspersky Europa

Alfonso Ramirez

Managing Director bij Kaspersky Europa

Alfonso Ramirez is Managing Director bij Kaspersky Europa. Hij is verantwoordelijk voor het bepalen en implementeren van de consumenten- en bedrijfsstrategieën van het bedrijf en het aansturen van de bijbehorende teams.

Ramirez begon in 2008 bij Kaspersky en werd benoemd tot Director of Consumer Business. Hij hielp de consumentenproducten van het bedrijf aan de top van deze markt te positioneren en werd later gepromoveerd tot General Manager, waarbij hij de bedrijfsstrategieën van Kaspersky in zowel Spanje als Portugal overzag.

Voordat hij begon bij Kaspersky, bekleedde hij verschillende senior verkoop- en marketingfuncties bij meerdere multinationale bedrijven. Alfonso heeft Marketing and Business Management gestudeerd aan de Escuela Superior de Ingenieros Comerciales (ESIC) Business School in Madrid, Spanje.

Tim De Groot

Territory Manager voor Scandinavië en de Benelux bij Kaspersky

Tim De Groot

Territory Manager voor Scandinavië en de Benelux bij Kaspersky

Tim is in oktober 2021 benoemd tot Territory Manager voor de Benelux en de Nordics bij Kaspersky. Hij is verantwoordelijk voor het laten groeien van Kaspersky's channel presence in de Nordics, het creëren van een grotere footprint binnen de Benelux voor het Enterprise segment, en het werven van strategische partners voor Kaspersky's non-EPP portfolio in beide regio's.

Tim kwam in 2010 bij Kaspersky in Nederland, aanvankelijk als Online Sales Manager Benelux. Sindsdien heeft hij verschillende functies bekleed op het gebied van sales, marketing en e-commerce. In zijn laatste functie als Business Development Manager Benelux en Nordics was hij verantwoordelijk voor de business development en marketing activiteiten van de regio's.

Voordat hij bij Kaspersky in dienst trad, werkte de Groot onder andere bij ASPA, Samas NV, ORTEC en IFF.