Christian Funk

Head of Global Research & Analysis Team, DACH

Christian kwam in 2007 bij Kaspersky en ging het jaar daarop als Junior Malware Analyst werken bij het Global Research & Analysis Team. Hij is in 2008 afgestudeerd aan de University of Applied Sciences in Ingolstadt, Duitsland, in computertechnologie, met een specialisatie in informatiebeheer. In 2014 werd hij hoofd van GReAT, DACH, om de Duitse afdeling van het Global Research & Analysis Team te leiden.

Christian is gespecialiseerd in malwaretrends, mobiele bedreigingen en apparaten op het gebied van IoT, waarvoor hij kwetsbaarheden en privacygerelateerde problemen onderzoekt. Hij besteedt ook graag tijd aan het bewaken en analyseren van gaminggerelateerde bedreigingen. Hij geeft regelmatig lezingen op IT-expo's en beveiligingsevenementen over de hele wereld.


Andere leden van dit team

  • Costin Raiu

    Director, Global Research & Analysis Team

  • David Emm

    Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten